Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 03, 20:52)
as visada atvira pasiulymams biggrin.gif

hihihi.gif neplanuoji atostogaut lietuviškame pajūryje?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 03, 20:52)
as visada atvira pasiulymams biggrin.gif

Aha, bet idomu kur pati ponia gyvena? Speju sostinej kur... cool.gif

frederica, nesupratau kas yyyyra... Nusipeizejau. wink.gif
Atsakyti
Aš nedrįsčiau gal. Kai pradėjau fotografuoti nedrąsu sudirbti darbą kažkam biggrin.gif

Afigiet kokia nuoroda... Surijau. Kaip ji taip sugeba, čia gi autoportretai, fantastika...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 03, 20:55)

nebent trumpam.. bet kazi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 05 03, 20:59)
Aha, bet idomu kur pati ponia gyvena? Speju sostinej kur...  cool.gif

Vilnius smile.gif plius minus aplink dar biggrin.gif 100 km spinduliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 03, 21:01)
Papildyta:

Vilnius smile.gif plius minus aplink dar biggrin.gif 100 km spinduliu biggrin.gif

Tai va link manes 100+100= 200 su kapeikom. cool.gif

Dar kur iki Kaaaaaaaaauno galeciau pavaziuot. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 03 gegužės 2011 - 20:03
QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 20:35)
Mergaitės, dėl flickr, pro - vis meta , va taip- neįsivaizduojat kas gali būt?/ nesuprantu , niekaip negaliu susimokėt.

pagooglinau, kad ne tu viena susiduri su tokia problema smile.gif bet konkretaus sprendimo niekas nerada.. sako, kad reikia isilogint is flickr, tada is yahoo, ir tada vel prisijungti ir pabandyti sumoketi. o jei tai nepadeda, reikia rasyti i help centra smile.gif http://www.flickr.co...th/paying/send/
Atsakyti
ar kompoziciskai viskas tvarkinga?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 03 gegužės 2011 - 20:15
QUOTE(Almost @ 2011 05 03, 20:55)

Aš beveik visą vasarą pajūry, jau turėjau minčių meetą organizuot, aaa - kas dar, darom vasarą susimatymą?
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 03, 21:08)
pagooglinau, kad ne tu viena susiduri su tokia problema smile.gif bet konkretaus sprendimo niekas nerada.. sako, kad reikia isilogint is flickr, tada is yahoo, ir tada vel prisijungti ir pabandyti sumoketi. o jei tai nepadeda, reikia rasyti i help centra smile.gif http://www.flickr.co...th/paying/send/

Tada šūduks.

Gal kas apsiimtu už mane sumokėt/ pinigėlius pervesčiau į priekį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 21:33)
Aš beveik visą vasarą pajūry, jau turėjau minčių meetą organizuot, aaa - kas dar, darom vasarą susimatymą?

aš tai pasyvi fotografuotoja, menų nedarau, tai į meetą nepretenduoju hihihi.gif mirksiukas.gif
o ir vasara ši mano tokia bus... eam, neapibūdinama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 03, 20:01)
Papildyta:

Labai noreciau, kad mane fotografuotum.
Atsakyti
Labutis,

Labai prašau užmest akį čia FOTOSESIJA, visas mano flickr drauges (manau, daugumą iš čia pasisakančių tikrai aš turiu taip pažymėjus). kad nesivelčiau į bereikalingas diskusijas labai prašau Jūsų nuomonės, nes tai pirmieji mano svetimų žmonių fotografavimo darbai. Tikrai įvertinsiu visas pastabas ir labai laukiu jų. Čia nededu foto, nes sutarėm su modeliukais, kad naudosiu tik mokymuisi, taigi truputį slaptos jos blush2.gif tai pirmieji patvarkyti kadrai. Bus daugiau...
Iš anksto dėkoju visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 03, 21:49)
Labai noreciau, kad mane fotografuotum.

as ir noreciau smile.gif tik bijau biggrin.gif bet kazkada isdrisiu, jauciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 21:33)

Tada šūduks.

Gal kas apsiimtu už mane sumokėt/ pinigėlius pervesčiau į priekį biggrin.gif

jei dar reik, parasyk i AZ wink.gif
Atsakyti