Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 13:50)
jūsų grupė taip pat gali startuoti.
Jei foto ta pati, tai kelk tą spalvinį variantą, kuris tau mieliausias

startavom smile.gif
Papildyta:
turiu klausima
turiu daugybe buitiniu nuotrauku is velykinio ir atvelykinio savaitgalio. Sakykit, ar jus visiskai visas buitines foto tvarkote, kaip ir tas, kurias keliate i viesuma? man kazkaip rankos nekyla visu tvarkyt, nors tu ka doh.gif ka darot, ar tiesiog atrenkat kertines foto ir jas cackinat?
Atsakyti
Zirze, as tai netvarkau visu foto. Gaila laiko.

Klausykit, įkelsiu žaidimo pratęsimą, bet tik į flickr grupę. Nu suprasit kodėl. Tokia nerimta foto gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 14:19)
Zirze, as tai netvarkau visu foto. Gaila laiko.

Klausykit, įkelsiu žaidimo pratęsimą, bet tik į flickr grupę. Nu suprasit kodėl. Tokia nerimta foto gavosi  ax.gif

aisku smile.gif

jau maciau, kas tau gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Man tai fainai ir viskas labai rišasi - akiniai (akiniai), poilsis (skrybėlė), savišvieta-knyga (paveikslai) ir susiliejęs veidas (kaukė) biggrin.gif ir t. t.
Atsakyti
Sveikutes fotografes, uztenka gal ir man ant suoliuko tik sedeti ir geretis fotografijom, bandysiu ir as jungtis i jusu ratuka, labai nedrasu visiskai zalia esu, bet su jusu kritika gal izmoksiu fotografuoti savus:) profesionali fotografe nesiruosiu buti, bet del saves butu gerai ismokti fotografijos subtilybes. Turiu Sony alfa 390 ax.gif
Bandau kelti pirmuosius namu darbus ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sakgintare @ 2011 05 03, 13:28)
Sveikutes fotografes, uztenka gal ir man ant suoliuko tik sedeti ir geretis fotografijom, bandysiu ir as jungtis i jusu ratuka, labai nedrasu visiskai zalia esu, bet su jusu kritika gal izmoksiu fotografuoti savus:) profesionali fotografe nesiruosiu buti, bet del saves butu gerai ismokti fotografijos subtilybes. Turiu Sony alfa 390 ax.gif
    Bandau kelti pirmuosius namu darbus ax.gif

sceika prisijungusi,
mano akims negerai, nes visur sufokusuotas daiktas centre, o mokinanes fokusuoti bet kuri objektą, siūlau perdaryti pačiai bus lengviau paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 03 gegužės 2011 - 13:33
QUOTE(sakgintare @ 2011 05 03, 14:28)
    Bandau kelti pirmuosius namu darbus ax.gif /img]

na pagaliau prisijungei biggrin.gif vis matydavau kad cia "kabi"
o ND tai negerai rolleyes.gif fokusas yra ten kur reikia, bet turi kadra grazinti i pradine vieta - perkadruoti smile.gif
Atsakyti
ei ei, kaip skubat smile.gif as tikrai snd nieko nespesiu nufotografuot, kaip cia su terminais?
Atsakyti
na kagi pagaliau gavau is vilbros 50d instrukcija, turesiu dabar ka veikti vakare.

mano pirmasis susipazinimas su fotiku blush2.gif , fotografuoti mano dekupaziniai kiausiniai.
user posted image
Atsakyti
Visu pirma junk lauk, ta P rezima... Stataisi ant A nusistatai maziausia F skaiciuka ir bandai fotografuoti... Taip liejasi todel, kad aparatas parenka per ilga islaikyma, gal ir del sviesos trukumo jis tai daro... Pabandyk maziuka pasiguldyti kurnors sviesenej vietoj...
Vaikus rekomenduojama(na bent jau as stengiuos taip daryti) ne ant mazesnio nei 1/125 s fotografuoti....
[/quote]

Aciu labai, tikrai padejote, as jau is to strioko iki parduotuves buvau nulekus, tai ta pati pasake, kad per ilga islaikyma fotikas parenka ir nuotrauka gaunasi susiliejus, bandysiu praktikuotis per atostogas. Aciu smile.gif
Atsakyti
Na va pagaliau pavyko pafotkinti tuos geltonus krūmus ax.gif kritikai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Skaitau jūsų komentarus ir man smagu kiek skirtingų nuomonių bigsmile.gif dėl mano nėštumo sesijų ir šiaip nėštumo vaizdavimo fotografijoje thumbup.gif
Šiaip aš nesu toks energizeris, kaip čia rašot, būna visokių tų nėštuminių dienų, nuotaikų, kaip ir stiliaus... ax.gif

QUOTE(kvartetas @ 2011 05 03, 14:05)
mano pirmasis susipazinimas su fotiku blush2.gif , fotografuoti mano dekupaziniai kiausiniai.

o aš ir galvoju, kur man tas nickas matytas doh.gif juk seniau skaitydavau dekupažo temą ax.gif
Atsakyti