gal kas nors pirkote laptopo krepšį?
http://www.asos.com/...n...&clr=Orchid
arba kitą kokią tašę iš Fiorelli Quince
įdomu, kaip kokybė
QUOTE(pupen @ 2011 05 06, 22:24)
Per 28 dienas galima grazint.
Per 28 dienas nuo siuntimo ar nuo gavimo? Man suknele velavo gerokai.Nuo Asos issiuntimo praejo apie 3 savaites.Buciau labai dekinga,jei kas paaiskintu,kaip reikia daryti grazinima
QUOTE(nekrioša @ 2011 05 08, 10:56)
Per 28 dienas nuo siuntimo ar nuo gavimo? Man suknele velavo gerokai.Nuo Asos issiuntimo praejo apie 3 savaites.Buciau labai dekinga,jei kas paaiskintu,kaip reikia daryti grazinima
Nuo gavimo
Reikia uzpildyti prideta lapa, pazymeti, ar norite pinigu grazinimo ar prekes pakeitimo, priezasties koda, supakuoti prekes pridejus ta lapa, o ant siuntinio prilipdyti ju adresa, prirasius savaji, ir viskas, issiuntus laukti is asos ziniu
QUOTE(Deverax @ 2011 05 07, 20:35)
Man neleido atsiskaityti likus keletui dienų iki kortelės galiojimo pabaigos.
O likus porai savaičių neteko bandyti pirkti? Ką dabar darysi, galvosiu, kad kažkas iš aukščiau pabandė mane apsaugoti nuo blogo pirkinio
QUOTE(Erszebeth @ 2011 05 08, 12:18)
O likus porai savaičių neteko bandyti pirkti? Ką dabar darysi, galvosiu, kad kažkas iš aukščiau pabandė mane apsaugoti nuo blogo pirkinio
Man asos neleido pirkti likus dar gerom 2 savaitėm iki kortelės galiojimo pabaigos... Gal tikrai čia kažkokia asos politika
QUOTE(Erszebeth @ 2011 05 08, 11:18)
Man leido pirkti likus net savaitei iki galiojimo pabaigos. Tik neleido pirkti likus dviem dienom iki galiojimo pabaigos Beje, mano kortelė AMEX.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 06, 21:33)
Gal jau gavot? Užsisakiau ir aš tokią
Gavau Na, vat ją galėjau pasiimti 12o dydžio, nes trumpoka ji man. Aš 1,80 m., bet, kai išsilyginsiu, gal bus geriau Žodžiu, iš dydžio gera, tik ilgio norėtųsi..
kaip gaila kad asos nepriima mano swedbanko kortele
Kokia korta? Mano MasterCard prieme.
QUOTE(miaumiukas @ 2011 05 08, 16:19)
Gavau Na, vat ją galėjau pasiimti 12o dydžio, nes trumpoka ji man. Aš 1,80 m., bet, kai išsilyginsiu, gal bus geriau Žodžiu, iš dydžio gera, tik ilgio norėtųsi..
Na, tikiuosi man tiks, aš mažiausią dydį ėmiau - 6, bet mano ūgis 172. Vakar rašė asos, kad išsiuntė jau
QUOTE(krishana @ 2011 05 08, 18:14)
kaip gaila kad asos nepriima mano swedbanko kortele
Man atrodo, kad jie ir VISA electron priima, mano sesers draugė su Swedbanko pirko ir viskas buvo gerai.
O aš niekaip negaliu su jais atsiskaityti už pavėlavusią prekę. Žadėjo man paskambinti, buvom sutarę penktadienį, bet niekas nepaskambino. Tada vėl jiems rašiau, bet negavau jokio atsakymo. Net nežinau, ką man daryti, kažkaip negražiai išėjo, jie man grąžino pinigus, o aš gavau prekę, gerokai pavėlavusią (praėjus dviems mėn. po išsiuntimo) ir dabar noriu iš naujo ją nusipirkti, bet nesigauna ir vsio.
QUOTE(Florestina @ 2011 05 08, 21:13)
Man atrodo, kad jie ir VISA electron priima, mano sesers draugė su Swedbanko pirko ir viskas buvo gerai.
Electron'o tikrai nepriima, paprastą VISA taip.