Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(bloomy @ 2011 05 06, 19:09)
Ar yra nustatytas laikas, iki kurio galima grazinti netikusia preke?

28 dienos
In addition to the Distance Selling Regulations, you can return any item within 28 days of receipt for a refund of that item or to exchange it for a different size or colour.
Atsakyti
[quote=Dulke,2011 05 06, 19:34]
Paziurekit foto is arciau, toks ispudis kad porai uzsidejimu
tik jie ir nusitrins doh.gif biggrin.gif

wow koks pastabumas thumbup.gif man atrodo kad kazkas pirko tokius, tai butu labai idomu suzinot kaip realiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miaumiukas @ 2011 05 03, 20:37)
Dabar beliko sulaukti suknelės

Gal jau gavot? Užsisakiau ir aš tokią biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit asos laikrodį? Kažin kaip su jų kokybe..
Atsakyti
Gal žinote, ar čia ASOS sistema tokia, kad neleidžia sumokėti besibaigiančio galiojimo laiko kortele? Esu daugybę kartų pirkusi iš ASOS su Visa Virtuon per PayPal, ir visada viskas buvo gerai. Bet šiandien vis nepavyksta sumokėti. Kortelė galioja iki gegužės pabaigos - laikas dar tikrai nepasibaigęs. Dar šiandien MB su ta kortele per PayPalą pirko knygų, ir viskas buvo gerai. Nesuprantu, ar čia ASOS principas toks, kad neleis sumokėti, ar tiesiog kažkas nepasisekė, gal ryšio ar dar kokios problemos, ir turėčiau bandyti dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 04, 10:26)
Galvoju apie šitą
http://www.asos.com/...mp;clr=RedMulti

g.gif Pagal aprašymą (jų size guide), tai veikiausiai reikėtų imti mažiausiai dvyliktą, bet kiek turiu angliškų drabužių tai visur 10 g.gif ...Kita vertus, tie rūbai ne iš Asos ir ne Karen Millen biggrin.gif

jetus kaip grazu
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2011 05 07, 00:58)
Gal kas turit asos laikrodį? Kažin kaip su jų kokybe..

Mane taip pat domina g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas pasipasakotu per kiek laiko grazina pinigus, jei grazinau netikusi daikta?..
Kazkaip nuo 04.27 jokiu ziniu is ju... verysad.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2011 05 07, 20:27)

Man neleido atsiskaityti likus keletui dienų iki kortelės galiojimo pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2011 05 07, 21:34)
Mergaites, gal kas pasipasakotu per kiek laiko grazina pinigus, jei grazinau netikusi daikta?..
Kazkaip nuo 04.27 jokiu ziniu is ju...  verysad.gif
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Manau kita savaite gausi is ju laiska, kad grazinimas gautas, ir dar kita savaite jau turetu but pinigai saskaitoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2011 05 07, 19:34)
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Ivairiai, man viena karta grazino po 2.5 savaites, kita karta po 10 dienu,
parasykite jiems, kad pinigeliai neikrite, turetu greitai duoti atsakyma
del kokios priezasties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2011 05 07, 21:34)
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Aš siunčiau registruotą siuntą iš Vilniaus, tai po savaitės gauvau iš jų laišką, kad jie gavo mano grąžintą prekę. Dar po dviejų dienų mano kortelėje jau buvo pinigai. Du kartus grąžinau rūbus, du kartus viskas taip pat kartojosi. Kada pinigai bus kortelėje (ar po kelių dienų, ar savaitės) priklauso nuo to, kokio banko turite kortelę.
Atsakyti