Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(rasyte.kn @ 2011 05 04, 14:03)
Gal kuri turit ir galetumet pakomentuoti dydzius -
niekad nesu pirkusi is asos, siaip nesioju 40, tai imti 12? (94-75-102)

Dydžių pakomentuot negaliu, bet pasikartosiu, kad aš su labai panašiais išmatavimais labai sėkmingai nešioju 12/40 dydį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 04, 21:26)
Nera siai dienai kodu.

Ech....teks laukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 03, 20:31)
Gal kuri esate užsisakę Karen Millen suknelę? Man labai įdomu, kaip ten reikalai su tais dydžiais ax.gif . Ar jos nepamažintos? Praktiškai visos jų manekenės parodomojoje eisenoje vilki 8 dydį, tai čia kaip 36 europinis. Mano europinis 38 dydis, tai galvoju ar 10 man tiktų g.gif

As turiu nemazai Karen Millen sukneliu.. medziagines perku 10 UK dydi, ant etiketes raso UK10, US6, EU38.. o megztas is KM perku 1 dydzio.. tai man atitinka, nes siaip nesioju S arba DE36, FR38. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 05 04, 12:22)
grazi suknele smile.gif  As imciau 12 dydi

QUOTE(Dairana @ 2011 05 04, 13:43)
baisu ir patarti, bet kiek esu turejusi karen millen, tai i 36 nebeilysdavau niekaip - toli grazu, nors kitu gamintoju man tikdavo 36-38:)) Bet cia su virsutine dalim tik, nes turiu KM sijonuka 10 - tai ant klubu, didokas truputi:)) Tai va, painiava:)

QUOTE(moirae @ 2011 05 05, 02:32)
As turiu nemazai Karen Millen sukneliu.. medziagines perku 10 UK dydi, ant etiketes raso UK10, US6, EU38.. o megztas is KM perku 1 dydzio.. tai man atitinka, nes siaip nesioju S arba DE36, FR38.  smile.gif

Labai labai dėkoju už atsakymus 4u.gif . Nutariau pirkti 12 dydį, nes iš pasisakymų supratau, kad į 10 galiu ir neįsibrauti unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 05, 09:42)
Labai labai dėkoju už atsakymus 4u.gif . Nutariau pirkti 12 dydį, nes iš pasisakymų supratau, kad į 10 galiu ir neįsibrauti unsure.gif  lotuliukas.gif

matote, kiekviena save geriau zinom:) Man asmeniskai netelpa krutine i mazesnius KM dydzius, jeigu visa kita ir telpa, butent jusu issirinkta suknele imciau didesnio dydzio vien del to, taciau jeigu jusu krutine nera didele, tai galima rizikuot ir mazesni, nes klubams vietos ten uztektinai:) arba imti du - viena grazinti, kad issirinkti tobula varianta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 05 gegužės 2011 - 09:37
Gal kas turite šiuos rūbelius ir galėtumėte pakomentuoti kokybę, dydžius ir pan.? 4u.gif
user posted image]svarkelis[/URL]
user posted image]paltukas[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaneva: 05 gegužės 2011 - 22:48
Sveikos,
Gavau jau balandžio 24 d. siuntinuką ir esu labai patenkinta drinks_cheers.gif
užsisakinėjau šią Oasis rankinę, tai man ji tobula, dydis, kokybė spalva, viskas labai patiko wub.gif
user posted image
taip pat basutes ėmiau UK5 - 38 dydžio, tai šiek tiek didokos, 37 būtų idealu. Labai fainos, lengvutės, patogios wub.gif
user posted image

Dar nusižiūrėjau šitas basutes
user posted image
kaip jums jos? gal kas turite? ir kaip su Asos batų dydžiais?
Atsakyti
Nepasakyciau jog pamazintos suknutes is KMillen g.gif
Nesioju XS dydi perku arba 1 (kartais pasiaurinti reikia)
arba UK6 ir visada tinka smile.gif

Tos M60 basutes kur buvo cia foto tai man asmeniskai nepatogios 4u.gif

Sitos kokios grazios, net pati susigundziau wub.gif
user posted image
Is ASOS esu pirkusi tik balerinas, nesioju 39-40, emiau abi 40d / UK7, tai vienos laisvokos buvo, o kitos kaip tik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 06 gegužės 2011 - 13:23
O gal kuri turi situos batukus? Nes man tas kulnas pasitikejimo nekeliantis, kazkoks kaip auksine folija apsuktas g.gif Idomu kaip is tikro biggrin.gif Gaila, kad rusiskai nei bumbum, bandyciau pas rusaites pasiskaityt doh.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1541484
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaitkute: 06 gegužės 2011 - 18:05
QUOTE(vaitkute @ 2011 05 06, 17:05)
O gal kuri turi situos batukus? Nes man tas kulnas pasitikejimo nekeliantis, kazkoks kaip auksine folija apsuktas  g.gif  Idomu kaip is tikro  biggrin.gif  Gaila, kad rusiskai nei bumbum, bandyciau pas rusaites pasiskaityt  doh.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1541484

Paziurekit foto is arciau, toks ispudis kad porai uzsidejimu
tik jie ir nusitrins doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ar yra nustatytas laikas, iki kurio galima grazinti netikusia preke?
Atsakyti
Per 28 dienas galima grazint.
Atsakyti