Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Gal kuri vilnietė darysis užsakymą ir galėtų ir man pagelbėti ir vieną rūbelį užsakyti? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 03, 20:50)
Karen millen suknelės pamažintos. Bent jau tos aptemptos- pieštukinės.

pritariu, kad pamazintos
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 05 03, 17:11)
Įdomūs neįdomūs, bet įdomu, kaip buvo kitoms, ar grąžino prekę, ar pinigus, ar nieko nedarė

aš susisiekiau su jais ir grąžinau pinigus.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 05 04, 01:06)
pritariu, kad pamazintos

Galvoju apie šitą
http://www.asos.com/...mp;clr=RedMulti

g.gif Pagal aprašymą (jų size guide), tai veikiausiai reikėtų imti mažiausiai dvyliktą, bet kiek turiu angliškų drabužių tai visur 10 g.gif ...Kita vertus, tie rūbai ne iš Asos ir ne Karen Millen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miaumiukas @ 2011 05 03, 21:37)
Noriu pasidžiaugt  smile.gif Gavau dalį siuntinio - palaidinę , golfuką , kitą gražuolę Viskas puikiai tiko, nors bijojau, kad bus mažoka, bet idealiai.  Tik golfukas galėtų būt dailesnis iš nugaros.. O šiaip pagal lentelę gal buvau labiau linkus į 12tą dydį, nes grynai esu per tarpą  biggrin.gif , bet surizikavau ir  thumbup.gif Dabar beliko sulaukti suknelės

Pasidalinkit patirtim, kaip jums nešiosis pirmoji bliuzelė su gėlyte ant rankovės. Maniškė po trijų savaičių nešiojimo ir keturiu/penkiu skalbimų rankomis visa nusiburbuliavo doh.gif . Turbūt pirmas toks pirkinukas iš asos, su kuriuo nepasisekė sad.gif tai iš karto patariu, skalbkit labai atsargiai - gaila toki grozi sugadint..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Imodzhi: 04 gegužės 2011 - 09:59
QUOTE(kordi @ 2011 05 04, 09:26)
Galvoju apie šitą

g.gif Pagal aprašymą (jų size guide), tai veikiausiai reikėtų imti mažiausiai dvyliktą, bet kiek turiu angliškų drabužių tai visur 10 g.gif ...Kita vertus, tie rūbai ne iš Asos ir ne Karen Millen biggrin.gif

grazi suknele smile.gif As imciau 12 dydi
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 04, 10:26)
Galvoju apie šitą

baisu ir patarti, bet kiek esu turejusi karen millen, tai i 36 nebeilysdavau niekaip - toli grazu, nors kitu gamintoju man tikdavo 36-38:)) Bet cia su virsutine dalim tik, nes turiu KM sijonuka 10 - tai ant klubu, didokas truputi:)) Tai va, painiava:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 04 gegužės 2011 - 11:44
QUOTE(Imodzhi @ 2011 05 04, 09:58)
Pasidalinkit patirtim, kaip jums nešiosis pirmoji bliuzelė su gėlyte ant rankovės. Maniškė po trijų savaičių nešiojimo ir keturiu/penkiu skalbimų rankomis visa nusiburbuliavo doh.gif . Turbūt pirmas toks pirkinukas iš asos, su kuriuo nepasisekė sad.gif tai iš karto patariu, skalbkit labai atsargiai - gaila toki grozi sugadint..

Labai ačiū už info smile.gif Parašysiu kada kaip seksis nešioti ir skalbti, bet šiaip esu iš tų, kuri palaidines skalbia rankomis, nes nepasitikiu net švelniausia mašinos programa.. schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri turit ir galetumet pakomentuoti dydzius -

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

niekad nesu pirkusi is asos, siaip nesioju 40, tai imti 12? (94-75-102)
Atsakyti
Man šita po kelių skalbimų suburbuliavo gaila labai
Atsakyti

Mergaitės, gal kuri turite/žinote koduką? visur žiūrėjau, neradau...o taip reikia doh.gif
Atsakyti
Nera siai dienai kodu.
Atsakyti