Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Monrutė @ 2011 06 28, 19:48)
Na, merginos, gavau siuntinuką per  6 kalendorines dienas
ryt pasipuošiu vakarėlyje
user posted image
suknelė labai graži ir idealiai tinka man ax.gif

kokie Jusu ismatavimai ir koki dydi uzsisakete?
as i ja ziurejau irgi, bet dar nesu nieko siuntusis is asos, tai pabijojau del dydzio pataikymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 06 29, 09:54)
aš užsisakiau pirmadienį, tai visą likusią pirmadienio dalį ir vakar buvo rašoma "order processing", ir tik šįryt atsirado "shipped", gal labai apkrauti jie, nes anksčiau tikrai labai greit viskas vykdavo.

Ir man jau raso shipped tongue.gif
Atsakyti
man paskutiniu metu ASOS labai grybauja, tai ne tą daiktą ideda tai dar ką, jau atsibodo man jiem rašyt biggrin.gif . Bet pirmą kartą už klaidą davė nuolaidų kodą
Atsakyti
Kokiu paštu siunčiat jiems atgal prekes? Paprastu, pirmenybiniu, registruotu? Ar nedingsta siuntiniai siunčiant paprastu neregistruotu? smile.gif
Atsakyti
Registruotu, nepirmenybiniu. Nedingo iki šiol. smile.gif kažkas čia rašė, kad siuntė neregistruotu, ir sėkmingai nuėjo.
Atsakyti
QUOTE(Seyschelle @ 2011 06 27, 21:15)
Gal kuri kartais turit sia suknele? Ar bent zinot kur internete galeciau surasti realia jos nuotrauka?  smile.gif
http://www.asos.com/...d...1&clr=Taupe

Mes turim! smile.gif Bet gražinsim, nes mamai nelabai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 29, 20:22)
Registruotu, nepirmenybiniu. Nedingo iki šiol. smile.gif  kažkas čia rašė, kad siuntė neregistruotu, ir sėkmingai nuėjo.

As siunciau neregistruotu, nepirmenybiniu. Viskas ok. thumbup.gif
Neregistruotu daug kartu siunciau ir i laredoute.fr - irgi viskas tvarkoje buvo.

Brangesnius daiktus siusciau registruotu. Mano i Asos grazinamu prekiu verte buvo 10-17 svaru.
Atsakyti
Kai cia matuoti bliuskutes ilgi: Side neck to hem - ...cm. Nuo kur iki kur matuoti? blush2.gif
Atsakyti
Sunerimau - mano Asos sąskaitoje prie užsakymo track shipment surašyta tokia informacija: "29/06/2011 15:35 Signature From Customer", kas, mano supratimu, reiškia, kad siunta jau turėtų būt pas mane, bet jos nėra unsure.gif Parašiau Asos, aišku, gavau standartinį kompiuterio atsakymą, kuris manęs nė kiek nenuramino. Gal aš kažkaip ne taip suprantu tokį parašymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 30 birželio 2011 - 16:19
O kur galima sekti savo uzsakyma? Niekur nerandu, o i elpasta gavau pranesima kad galima ziureti kaip jis keliauja
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2011 06 30, 16:35)
O kur galima sekti savo uzsakyma? Niekur nerandu, o i elpasta gavau pranesima kad galima ziureti kaip jis keliauja

Kai prisiregistruoji įvedus savo elektroninį paštą ir slaptažodį, iš karto patenki į "my account", o tame puslapyje yra skiltis "recent orders" ir ten prie kiekvieno užsakymo gali įeit pažiūrėt kas su juo vyksta smile.gif
Atsakyti
Tai as ten ir ziurejau, nes nuoruoda i ten mete, bet kad tik prekes mano uzsakytas rodo biggrin.gif
Atsakyti