Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(prettiness @ 2011 06 24, 12:09)
Atsiprasau, pamelavau  blush2.gif susimaisiau, paziurejau tikrai gavau laiska, kuriame buvo parasyta, kad jie gavo preke ir per 5-10 d.d. grazins pinigus. Parasykite jimes, galbut siuntinukas nenuejo arba pas juos pacius pasimete  4u.gif

Jau ir man atrodo,kad reiks jau man ieskoti to mano siuntinuko kur jis prapuole
Atsakyti
QUOTE(Giedrija @ 2011 06 24, 11:24)
Jau ir man atrodo,kad reiks jau man ieskoti to mano siuntinuko kur jis prapuole

O registruotu paštu siuntėte? Kiek laiko praėjo nuo išsiuntimo?
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 06 24, 13:55)
O registruotu paštu siuntėte? Kiek laiko praėjo nuo išsiuntimo?

As gyvenu UK tai cia galima nunesti kur siuntas siuncia ir jie issiuncia nemokamai,tai as jiems nunesiau 13d. tai jau tikrai turejo gauti,nes kiek teko taip siusti tai po 3d jau gaudavau laiska kad jie turi mano siuntinuka,o dabar nei laisko nei pinigeliu. Na as jau jiems parasiau e-meila, ziuresim ka atrasys g.gif
Atsakyti
as preke issiunciau jiems lygiai pries savaite ir siandien ryte jau gavau patvirtinimo laiska, kad gavo ir grazins pinigus per 5-10 dienu. Bet dabar iskilo kitas klausimas. Tame ju grazinimo/keitimo lape aiskiai pazymejau, kad apkeistu preke i dydziu mazesne, bet jie man kazkodel raso apie pinigu grazinima. ar jie visais atvejais (tiek grazinimo, tiek keitimo) taip raso ar paprasciausiai suklydo? pirma karta keiciu daikta, tai net nezinau kaip yra is tikruju.

Atsakyti
as ishsiunciau grazintina daikta daugiau nei pries 2 sav..jokiu naujienu is asos sad.gif pikta
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 06 24, 15:25)
as preke issiunciau jiems lygiai pries savaite ir siandien ryte jau gavau patvirtinimo laiska, kad gavo ir grazins pinigus per 5-10 dienu. Bet dabar iskilo kitas klausimas. Tame ju grazinimo/keitimo lape aiskiai pazymejau, kad apkeistu preke i dydziu mazesne, bet jie man kazkodel raso apie pinigu grazinima. ar jie visais atvejais (tiek grazinimo, tiek keitimo) taip raso ar paprasciausiai suklydo? pirma karta keiciu daikta, tai net nezinau kaip yra is tikruju.

gal tiesiog nebėra to dydžio, todel grazina lt?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 24, 15:56)
gal tiesiog nebėra to dydžio, todel grazina lt?

dydziu tikrai yra, ka tik paziurejau. gal reik jiems parasyti?
Atsakyti
Merginos,
o čia rašo apie nemokamą siuntimą , ar aš ne taip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2011 06 25, 14:43)

Taip, siuntimas nemokamas i visas salis. thumbup.gif Nebent norite registruoto siuntinio, tuomet galite ir sumoketi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 06 24, 14:25)

Man taip buvo, tai po tokio laiško gražino pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 06 26, 19:32)
Man taip buvo, tai po tokio laiško gražino pinigus.

Nu ka, grazins tai grazins, dar karta nusipirksiu, tik mazesni dydi, siuntimas juk nekainuoja. Bet nesuprantu kaip taip jie apsizioplina, juk aiskiai surasiau, kad keiciu ir visa kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 06 26, 20:54)
Bet nesuprantu kaip taip jie apsizioplina, juk aiskiai surasiau, kad keiciu ir visa kita  g.gif

Asos nesuprasi doh.gif
Atsakyti