Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Marincik @ 2011 06 17, 19:14)
Ar jums taip buvo g.gif
tai as jiems dabar turiu issiusti dokumentu kopijas, kaip suprantu?
Ar tada jie issius mano uzsakyma, ar jis anuliotas? unsure.gif
Na dar tokio bajerio man nebuvo verysad.gif

Man taip buvo, bet ne su ASOS, o su Strawberrynet. smile.gif Nieko nesiunčiau, o po dienos ar dviejų jie man parašė, kad siuntinys išsiųstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 06 18, 08:35)
Man taip buvo, bet ne su ASOS, o su Strawberrynet.  smile.gif  Nieko nesiunčiau, o po dienos ar dviejų jie man parašė, kad siuntinys išsiųstas  smile.gif

Man tai parase, kad uzsakymas anuliuotas ir prekes grazino atgal i pardavima. Matau, kadangi visos sukneles buvo like po viena , paskutines smile.gif
Siandien gavau ta pati atsakyma, kad uzsakymas anuliuotas, o rezervuoti pinigai per 10 dienu gris atgal i saskaita. Matyt uz didele suma pirma karta prisirinkau sukneliu, todel ir kilo itarimas jiems smile.gif
Atsakyti
Ar pastebejote, kad idejus daiktus is pagrindinio puslapio, krepselyje ju kaina tampa mazesne. thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turit tokius batelius kaip kokybė g.gif
Atsakyti
Mergaites būkit geros padėkit kaip išsirinkti parduotuveje asos.com pristatymą? kad siųstu į Lietuva. Nes meta tik UK siuntima. ar kažko nesuprantu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ivalda @ 2011 06 20, 10:41)
Mergaites būkit geros padėkit kaip išsirinkti parduotuveje asos.com pristatymą? kad siųstu į Lietuva. Nes meta tik UK siuntima. ar kažko nesuprantu.  blush2.gif

Kai kurių daiktų į LT nesiunčia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 06 20, 11:43)
Kai kurių daiktų į LT nesiunčia. g.gif

o geras as noriu laikrodi nusipirkti.
Atsakyti
Mergytės, o gal galit vaikiškų rūbų nuorodą įmest?
Nu nerandu nors tu ką. Kodėl Asos taip koduojasi ant vaikų rūbų lotuliukas.gif ? Dar anksčiau kažkaip rasdavau, nu dabar niekaip doh.gif
Atsakyti
Labukas,

mergiukai, tikrai atsimenu, kad pirkote tokias sukneles ax.gif Man su 84-64-87 uztektu 6 dydzio? Ar geriau 8 dydi imti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 06 20, 20:58)
Labukas,

mergiukai, tikrai atsimenu, kad pirkote tokias sukneles  ax.gif Man su 84-64-87 uztektu 6 dydzio? Ar geriau 8 dydi imti?

user posted image

Pirkau. su 87-68-88 pirkau 8 dydi. Tik netycia paemiau is Petite, tai man siek tiek ne vietoje prasideda liemuo. doh.gif Is pradziu atrode, kad kiek truksta per klubus. Bet su dirzeliu buvo thumbup.gif O isskalbus, suknele patapo kaip nulieta. Patinka labai suknele. Tik nugaroje rankoves kiek per daug ispjautos. Bet cia jau skonio reikalas.

Mergaites, nuoroda i vasaros ispardavimus: cia.
Atsakyti
Laba, o ka reiskia Petite?
Atsakyti
žemaūgėms skirti petite drabužiai.
Atsakyti