Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 14, 15:31)
Apie siuntinius iš asos: užsisakiau 06.09 šiandien jau gavau  thumbup.gif

Ir aš tą pačią dieną užsakiau, šiandien gavau thumbup.gif drinks_cheers.gif Super!

tik gaila iš 4 daiktų netiko vienas - maikė vyrui, įsivaizduokite - priekyje skylutė blink.gif Susinervinau baisiai. Aklam reikėjo būt, kad jos nepamatyt ir išsiųst g.gif
Žodžiu, skaitysiu temutę, teks pirmą kart grąžinti prekes Asos.

Kiti daiktai - nėštukiški. tongue.gif Su kelnių dydžiu biški nepataikiau, tai irgi siųsiu atgal
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 06 15, 20:10)
Ir aš tą pačią dieną užsakiau, šiandien gavau  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Super!

tik gaila iš 4 daiktų netiko vienas - maikė vyrui, įsivaizduokite  - priekyje skylutė  blink.gif Susinervinau baisiai. Aklam reikėjo būt, kad jos nepamatyt ir išsiųst  g.gif
Žodžiu, skaitysiu temutę, teks pirmą kart grąžinti prekes Asos.

Kiti daiktai - nėštukiški.  tongue.gif Su kelnių dydžiu biški nepataikiau, tai irgi siųsiu atgal

labai paprasta grąžinti wink.gif kainuos 22 lt. Asos gaus atgal kažkur per dvi savaites, o jūs pinigėlius irgi per savaitę kažkur atgal, nors pvz man tai praveda nuo gauto grąžinimo lb greitai, per keletą dienų, tfu tfu per kairį petį blush2.gif o va kitoms labai ilgai schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 15 birželio 2011 - 22:45
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 15, 23:45)
labai paprasta grąžinti wink.gif kainuos 22 lt. Asos gaus atgal kažkur per dvi savaites, o jūs pinigėlius irgi per savaitę kažkur atgal, nors pvz man tai praveda nuo gauto grąžinimo lb greitai, per keletą dienų, tfu tfu per kairį petį blush2.gif  o va kitoms labai ilgai schmoll.gif  doh.gif

Vienos maikes grazinimas nekainuos 22lt, nebent ji virs 0.5kg sveria mirksiukas.gif
Man irgi pinigus perveda per dvi dienas nuo asos grazinimo patvirtinimo, cia gal nuo banko priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 15, 22:45)
labai paprasta grąžinti wink.gif kainuos 22 lt. Asos gaus atgal kažkur per dvi savaites, o jūs pinigėlius irgi per savaitę kažkur atgal, nors pvz man tai praveda nuo gauto grąžinimo lb greitai, per keletą dienų, tfu tfu per kairį petį blush2.gif  o va kitoms labai ilgai schmoll.gif  doh.gif

O is kur jus zinot tikslia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 15, 22:45)

Tikrai nekainuos 22lt grazint maike biggrin.gif As grazinau suknele, buvo ~13LT
Priklauso nuo svorio juk, nera fiksuotos kainos
Atsakyti
http://www.asos.com/...e...n=2&ppp=min

su 38 dydzio koja kuri dydi imti g.gif ? ar grazus jie jums? prie melynos sukneles...

sukne tokia bet cia ji lab negraziai atrodo, ryskesne melyna ne ta tamsi.. nete foto net spalvos neatitinka..

http://www.zara.com/...LTER-NECK DRESS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingredd: 16 birželio 2011 - 09:38
gal kas turit sias?
http://www.asos.com/...spx?iid=1400680
http://www.asos.com/...spx?iid=1616438
Atsakyti
Gal yra galiojanciu nuolaidu kodu 4u.gif
Atsakyti
Nebegaliu prisijungti prie Asos blink.gif . na reikia tiketis, kad cia tik laikini trukdziai, o ne mane uzblokavo g.gif
Atsakyti
Siandien pirma karta nusipirkau 3 sukneles, apmokejau visa kortele, pinigai saskaitoje rezervuoti, atsiunte e-maila kad uzsakymas padarytas ir taip toliau, po keliu valandu ateina laiskas :
We are sorry but we have been unable to process your order, so unfortunately it has been cancelled.

When you place an order with ASOS, our system goes through a series of checks to validate the information you have provided.

Before we can accept any future orders from you we just need to ask you for a bit more information to confirm your details.

Please could you send us the information listed below:

* A scanned copy of your Passport or Driving Licence
* A scanned copy of your card statement dated within the last 3 months, clearly stating your name and billing address*Please blank out your card number however leave the last 4 digits visible.
* Confirm your relation to the delivery address and the full name of who will be signing for future orders (if this is a work address please provide the company name)

All you need to do is scan the documents, save them as a 'jpeg' or 'gif' file and send them to us by replying to this e-mail.

Ar jums taip buvo g.gif
tai as jiems dabar turiu issiusti dokumentu kopijas, kaip suprantu?
Ar tada jie issius mano uzsakyma, ar jis anuliotas? unsure.gif
Na dar tokio bajerio man nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 06 15, 23:50)
Vienos maikes grazinimas nekainuos 22lt, nebent ji virs 0.5kg sveria  mirksiukas.gif
Man irgi pinigus perveda per dvi dienas nuo asos grazinimo patvirtinimo, cia gal nuo banko priklauso  smile.gif

QUOTE(pupen @ 2011 06 16, 08:44)
O is kur jus zinot tikslia kaina?

QUOTE(Soy @ 2011 06 16, 09:52)
Tikrai nekainuos 22lt grazint maike biggrin.gif As grazinau suknele, buvo ~13LT
Priklauso nuo svorio juk, nera fiksuotos kainos

g.gif
Kaip įdomiai, aš siunčiau tiek batus, tiek bliuskas ir pan, moku dvimdu lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 17, 20:11)
g.gif
Kaip įdomiai, aš siunčiau tiek batus, tiek bliuskas ir pan, moku dvimdu lt g.gif

Mano sesuo už palaidinę kažkur 13 Lt mokėjo.
Atsakyti