Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Ar siuntėtės kas akinius iš asos?

Kaip jie ateina "įpakuoti"? nesubraižyti? nesulūžę?
Atsakyti
As siunciausi, atejo dezuteje, viduje kurios buvo tas sproginejantis maiselis, pustas toks (nzn kaip vadinas) aplink visa dezute, viduje maiselyje akiniai. Niekur nesusibraize, nesuluzo.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 13, 13:29)
Ar siuntėtės kas akinius iš asos?
Kaip jie ateina "įpakuoti"? nesubraižyti? nesulūžę?

Maniškiai atėjo paprastoje kartotinėje dėžutėje, įdėti į tokią standartinę akiniams nuo saulės medžiaginę įmautę. Burbulinio popieriaus nebuvo. Nelabai saugiai, bet mane pasiekė sveiki ir nesubraižyti.

Turbūt pupen kokios geresnės firmos siuntėsi, kad taip mandrai supakuoti buvo. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos per kiek laiko paskutiniu metu jusm Asos pranesa, kad gavo prekytes? Man jau 2 savaite nera ziniu, o siunciau registruotu siuntimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 06 13, 13:05)
Maniškiai atėjo paprastoje kartotinėje dėžutėje, įdėti į tokią standartinę akiniams nuo saulės medžiaginę įmautę. Burbulinio popieriaus nebuvo. Nelabai saugiai, bet mane pasiekė sveiki ir nesubraižyti.

Turbūt pupen kokios geresnės firmos siuntėsi, kad taip mandrai supakuoti buvo.  biggrin.gif

Nea, paprasti ASOS akiniai uz 12 svaru buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*braske* @ 2011 06 13, 15:22)
Merginos per kiek laiko paskutiniu metu jusm Asos pranesa, kad gavo prekytes? Man jau 2 savaite nera ziniu, o siunciau registruotu siuntimu  g.gif

Man per 2 sav kazkur parase, kad gavo.
Atsakyti
QUOTE(*braske* @ 2011 06 13, 16:22)
Merginos per kiek laiko paskutiniu metu jusm Asos pranesa, kad gavo prekytes? Man jau 2 savaite nera ziniu, o siunciau registruotu siuntimu  g.gif

Man kelis kartus parasydavo lygiai per 12 dienu, bet si karta jau virs 2 savaiciu, ir jokiu ziniu ax.gif
Atsakyti
dvi savaitės tai tikrai kol gauna jie
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 06 13, 16:36)
Man kelis kartus parasydavo lygiai per 12 dienu, bet si karta jau virs 2 savaiciu, ir jokiu ziniu  ax.gif

Na va, radau e-mailus, kad jau gavo grazinamas prekytes, issiustas 04 27 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*braske* @ 2011 06 13, 16:22)

nu kaip registruotu, tai tikrai per ilgai.. nenormalu. as uzsakiau birzelio 8d, t.y praeita treciadieny. sian siuntinys atkeliavo.
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2011 06 14, 09:56)
nu kaip registruotu, tai tikrai per ilgai.. nenormalu. as uzsakiau birzelio 8d, t.y praeita treciadieny. sian siuntinys atkeliavo.

tai cia apie grazinamas prekes rase kaip supratau. Grazinti visada ilgiau trunka nei gauti.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 06 14, 12:03)
tai cia apie grazinamas prekes rase kaip supratau. Grazinti visada ilgiau trunka nei gauti.

aj, jo, sorry.. tik dabar supratau, kad cia apie grazinima.
Atsakyti
Apie siuntinius iš asos: užsisakiau 06.09 šiandien jau gavau thumbup.gif
Atsakyti