QUOTE(dana vat @ 2011 06 09, 11:29)
mergaitės, gal kas parsiųstumėte iš asos suknelę? būčiau labai dėkinga
kreipkites i tarpininkes
http://www.supermama...p?showforum=139
QUOTE(yalissa @ 2011 06 09, 12:37)
na matot per tarpininkes ilgiau siunčia. Man suknytę parsiuntusi viena mamytė, bet, deja, nepamenu kuri
QUOTE(Fuwari @ 2011 06 09, 10:21)
Nes maniškė po diplomų įteikimo taip ir guli spintoj net antrąkart neužsidėta.
Mano irgi abi kabo spintoj, tiesa magistrinė buvo klasikinė tik viršus pasiuvinėtas- tai buvau dar apsirengus kokį kartą ar du, o bakalauro diplomo gavimo suknelė taip ir kabo spintoj.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 09, 11:14)
O man tai nėr baisiau, kai į tokias oficialias šventes, kaip diplomų įteikimas ateina su šukuosenom, makiažais, ir balinėm sukniom. Visiškai nedera tokiai šventei. Juolab, kad tokios šventės vyksta vidurdienį, kaip atrodo tie visi makiažai ir kuodai ant galvų..
O man nera baisiau, kai merginos per isleistuves ateina su sliopkem, riebalutoa galva, arba apskritai su bilekaipo nutashytais plaukais. Bando pacios pasidaryti kazkoki makiazha, kreivai apsievda pieshtukais ir pan.
Apskritai stilius-baline suknia ir baliniai drabuzhiai yra baisu. As "Baliskai" neapsirengciau niekada:)
QUOTE(bbg23 @ 2011 06 10, 13:00)
O man nera baisiau, kai merginos per isleistuves ateina su sliopkem, riebalutoa galva, arba apskritai su bilekaipo nutashytais plaukais. Bando pacios pasidaryti kazkoki makiazha, kreivai apsievda pieshtukais ir pan.
Apskritai stilius-baline suknia ir baliniai drabuzhiai yra baisu. As "Baliskai" neapsirengciau niekada:)
Ne apie tai kalba. Galima atrodyti ir paprastai, svarbu, kad išvaizda būtų tvarkinga. Aš ir į darbą nevaikštau su šliopkėm ar riebaluotais plaukais. Beje, yra merginų, kurios tepasi savo išplautus plaukus aliejum, tokie man atrodo kaip riebaluoti.
Ir kad būtų į temą, vakar mano sesuo gavo šią suknelę. Jau grožis koks.
Ryte, kai asos'e vyko technine profilaktika, kabejo informacija, kad po jos veiks kodas ASOSUPDATE11 , duodantis 10 proc. nuolaida. Nebandziau, bet gal kas perka ir pravers si info.
QUOTE(Florestina @ 2011 06 10, 14:12)
kiek sesei metų? nes suknelė tokia bobiškinė sakyčiau
veikia kodas
tik to pakabuko,kur labai norėjau nebėra
tik to pakabuko,kur labai norėjau nebėra
QUOTE(linole @ 2011 06 10, 13:44)
Ryte, kai asos'e vyko technine profilaktika, kabejo informacija, kad po jos veiks kodas ASOSUPDATE11 , duodantis 10 proc. nuolaida. Nebandziau, bet gal kas perka ir pravers si info.
Bet, matyt, nuolaidinėm prekėm negalioja, nes įdėjau į krepšą, įvedžiau kodą ir rašo, kad turit išleisti bent vieną svarą, o palaidinė už 21
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 06 10, 17:32)
kiek sesei metų? nes suknelė tokia bobiškinė sakyčiau
Virš 30. Šiaip nuotraukoj suknelė prasčiau atrodo nei iš tikrųjų.