Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Man asos nieko blogo nepadarė, tai kodėl aš jiems turiu blogai daryti. Juolab, kad ant savęs (UK24, Europinis 52 dydis) Lietuvoj beveik nieko nerandu arba randu tai kas tinka tik senom bobom, o asos yra tikrai gražių jaunatviškų drabužėlių apvalutėms.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 03, 18:44)
Belle du jour tai del to,kad ilgai lauket daikto,jis velavo, parduotuve privalo dovanoti jums daikta  arba pinigus?? blink.gif

kiekvienas ziuri pagal save,nematau ko cia pust akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 03, 18:51)
kiekvienas ziuri pagal save,nematau ko cia pust akis biggrin.gif

Tai apie ka as ir sneku, cia kiekvieno sazines reikalas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2011 05 03, 18:51)
Man asos nieko blogo nepadarė, tai kodėl aš jiems turiu blogai daryti. Juolab, kad ant savęs (UK24, Europinis 52 dydis) Lietuvoj beveik nieko nerandu arba randu tai kas tinka tik senom bobom, o asos yra tikrai gražių jaunatviškų drabužėlių apvalutėms.

Vat butent, jau kaip asos vertina savo klientus, tai tokiu parduotuviu reiketu paieskot.
Manau,kad nusipelne ir jie saziningumo is klientu puses.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 03, 18:53)
prie ko cia ta sazine gal as laukiau ilgai daikto ir man jo labai reikejo ,negavau laiku tai lai kompensuoja man tai parduotuve smile.gif  ax.gif nematau tame nieko blogo,manau kokioj UK pirkejai dar ne taip mustruoja parduotuves smile.gif  ax.gif

Sąžinė šitoj situacijoj prie visko. Asos nekalti, kad mūsų paštas išsidirbinėja. O toks ir pinigų, ir daikto pasilikimas, mano galva, prilygsta vagystei. Elkitės, kaip norit.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 03, 18:55)
Sąžinė šitoj situacijoj prie visko. Asos nekalti, kad mūsų paštas išsidirbinėja. O toks ir pinigų, ir daikto pasilikimas, mano galva, prilygsta vagystei. Elkitės, kaip norit.

labai pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 03, 18:04)
Ar nuo to,kaip pasielege kitos, pasikeis jusu sprendimas? g.gif
As parasiau asos, kad gavau, laukiu atsakymo is ju.

tai vat ir įdomu, kaip ASOS elgiasi, ar sąskaitą atsiunčia ar kaip
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 05 03, 19:22)
tai vat ir įdomu, kaip ASOS elgiasi, ar sąskaitą atsiunčia ar kaip

Manęs paprašė telefono numerio ir laiko, kada galėtų man paskambinti. Kaip supratau iš laiško, aš turėsiu jiems padiktuoti kortelės numerį ir tuos tris skaičiukus iš kitos pusės, kad jie galėtų vėl juos įvesti į kompiuterį.
Atsakyti
Noriu pasidžiaugt smile.gif Gavau dalį siuntinio - palaidinę , golfuką , kitą gražuolę Viskas puikiai tiko, nors bijojau, kad bus mažoka, bet idealiai. Tik golfukas galėtų būt dailesnis iš nugaros.. O šiaip pagal lentelę gal buvau labiau linkus į 12tą dydį, nes grynai esu per tarpą biggrin.gif , bet surizikavau ir thumbup.gif Dabar beliko sulaukti suknelės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miaumiukas: 03 gegužės 2011 - 19:37
gal kas nors pirkote tokias?
įdomu, kaip ant kojos laikosi g.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Monrutė,2011 05 03, 20:46]
gal kas nors pirkote tokias?
įdomu, kaip ant kojos laikosi g.gif

Yra Aprangos galerijoje, man nelabai patogios buvo
Atsakyti
Gal kuri esate užsisakę Karen Millen suknelę? Man labai įdomu, kaip ten reikalai su tais dydžiais ax.gif . Ar jos nepamažintos? Praktiškai visos jų manekenės parodomojoje eisenoje vilki 8 dydį, tai čia kaip 36 europinis. Mano europinis 38 dydis, tai galvoju ar 10 man tiktų g.gif
Atsakyti
Karen millen suknelės pamažintos. Bent jau tos aptemptos- pieštukinės.
Atsakyti