Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Marincik @ 2011 06 07, 17:01)
As taip pat laukiu, gal viena mano suknele atpigs, pirksiu Asos pirma karta, noriu paklausti, ar atsiskaitant skaiciuoja kaina, kuri parasyta svarais ar euro? Labai jau skiriasi kaina g.gif  svarais 154, o eurais 197,43 doh.gif . Kainu skirtumas net 67 Lt. blink.gif

Įdomiai blink.gif aš galvodavau, kad jokio skirtumo, kokią valuitą nustatai, litais tas pats gaunasi, tikrai ne?
Atsakyti
Gal koduką žinot? ax.gif Pačiai niekaip nepavyksta susirast blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute*: 07 birželio 2011 - 21:27
Gal kuri pirko siuos batukus?
Lyg ir neblogi, bet tas priekis kazkaip tai labai jau atsikises. Idomu kaip ant kojos atrodo?
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 06 07, 22:42)
Gal kuri pirko siuos batukus?
Lyg ir neblogi, bet tas priekis kazkaip tai labai jau atsikises. Idomu kaip ant kojos atrodo?

klasikiniai batai..tokie gali tik netikti smulkiom ir kudom.. visoms kitoms sie batai turi buti liuks:)

Man rigi keista del svaru ir euru. Man tarkim svarais endave atsiskaityti, kai pasirinkau eurus, tada tik dave, ebnt patikrinau, mano prekes ne tokiu skirtumu dideliu..
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 06 07, 21:19)
Įdomiai  blink.gif aš galvodavau, kad jokio skirtumo, kokią valuitą nustatai, litais tas pats gaunasi, tikrai ne?

Taip iseina, kad ne,
pabandziau nustatyti $, tai taip pat zymiai brangiau iseina nei svarais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2011 06 08, 09:06)
klasikiniai batai..tokie gali tik netikti smulkiom ir kudom.. visoms kitoms sie batai turi buti liuks:)

nu jau, smulkiom viskas tinka, o ar įsivaizduojat gerai įmitusią su tokiais batais, kai rodos tuoj tuoj nuo svorio kulnai sulūš? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 08, 16:38)
nu jau, smulkiom viskas tinka, o ar įsivaizduojat gerai įmitusią su tokiais batais, kai rodos tuoj tuoj nuo svorio kulnai sulūš?  biggrin.gif

na, mano nuomone, kad ant pernelyg plonu koju, sitie batai netinkami.
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2011 06 08, 16:19)
Taip iseina, kad ne,
pabandziau nustatyti $, tai taip pat zymiai brangiau iseina  nei svarais ax.gif

Tai taip pasirodo. Svaro kursas banke kinta, šiuo metu pažiūrėjau, kad pakritęs, gal priklauso nuo to, kad sezonas ir lietuvaičiai grįžta namo su pilnom kišenėm ax.gif
Ačiū už pastabą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute*: 08 birželio 2011 - 20:21
sveikutės, mergaitės reikia patarimo, kaip jums tokia suknutė diplomų įteikimo proga? http://www.asos.com/...f...=1&clr=Mink
Atsakyti
QUOTE(dana vat @ 2011 06 08, 22:05)
sveikutės, mergaitės reikia patarimo, kaip jums tokia suknutė diplomų įteikimo proga?  http://www.asos.com/...f...=1&clr=Mink

Na, jeigu esi prie tu zmoniu, kurie megsta puostis, tai kukloka:) bet is tikruju, as sakau, kad nesvarbu kokia suknele, net jeigu jinai kukli, galima priderinti grazius batus, papuosalus, sukuosena..
jeigu turi grazisu batukus, tai butu super:) Nepamrishk apsidaryti grazia sukuosena ir makiazha..
tarkim, neseniai matavausi progine suknele.. buvau be sukuosenos ir makiazho, tai mergos apsake, kad suknele "kukli", bet poto, kai uzsidejau batus, sukuosena ir makiazha, tai iskart visi apsake, kad matosi, jog suknele progine:))
Atsakyti
O man tai nėr baisiau, kai į tokias oficialias šventes, kaip diplomų įteikimas ateina su šukuosenom, makiažais, ir balinėm sukniom. Visiškai nedera tokiai šventei. Juolab, kad tokios šventės vyksta vidurdienį, kaip atrodo tie visi makiažai ir kuodai ant galvų.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dana vat @ 2011 06 08, 22:05)
sveikutės, mergaitės reikia patarimo, kaip jums tokia suknutė diplomų įteikimo proga?  http://www.asos.com/...f...=1&clr=Mink

Tikrai tiktų. Ypač jei tos koralinės spalvos. biggrin.gif Ir šiaip, mano nuomone, diplomų įteikimam nereikia tų didelių puošybų. Kokteilinė suknutė pats tas. Juolab, kad viską galima, kaip anglai sako, dress-up'inti. smile.gif Puošnesni papuošalai, bateliai, šukuosena ir ryškesnis makiažas gerai viską "sušventins". Ir dar pliusas, kad suknelę galėsit užsidėt daugiau nei kartą. Nes maniškė po diplomų įteikimo taip ir guli spintoj net antrąkart neužsidėta. doh.gif
Atsakyti