Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(kordi @ 2011 06 06, 19:00)
Batai biggrin.gif

Nežinau, kokio velnio aš čia to Jūsų užklausiau. Tikriausiai įdomumo dėlei... lotuliukas.gif O suknelę visgi sugalvojot siųst atgal? smile.gif

Beje, šiandien atėjo mano siuntinio, kurį užsakiau 05.30, lapelis. Tai siuntinys keliavo 9 dienas. Žodžiu, kas užsisakinėjo panašiai kaip aš ir norėjo sulaukt iki 06.10, turėtumėt greitu metu irgi gaut. wink.gif

Ai, ir dar. ASOS paėmė ir išsiuntė mano džinsus TREČIĄ kartą. Visai jie pasiuto. blink.gif Nei aš prašiau, nei ką. Dabar apsieis dar ir trečius grąžint... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, dalinuosi savo patirtimi smile.gif :
užsisakiau du diržus
1. http://www.asos.com/...amp;clr=Tobacco
iš pirmo žvilgsnio pasirodė neblogas, apimtis reguliuojasi bet tas reguliatorius nesifiksuoja, nuolat reikia pasitaisyti nešiojant, ir po kiek laiko sagtis radėjo luptis iš sidabrinės matinės virsta į blizgančią.

2. http://www.asos.com/...b...3&clr=Black
Kokybė atrodo nebloga, bet panešioti neteko labai jau mažytis tas diržas, pažymėta S, bet tiktų labai jau lieknai paauglei mergaitei, išsiunčiau atgal smile.gif
Atsakyti
As siandien gavau batus. Puikiai tiko, kokybe super:) Aciu, kad pagelbejot su dydziu.. Kazkokia nesamone siom dienom, ziuriu as i ta asos, ziuriu ziuriu, matau kelais sukneles, bet nedrystu pirkti, nes manau, kad tuoj turetu ispardavimas buti... ane? o taip norisi vienos sukneles..
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2011 06 07, 12:32)
As siandien gavau batus. Puikiai tiko, kokybe super:) Aciu, kad pagelbejot su dydziu.. Kazkokia nesamone siom dienom, ziuriu as i ta asos, ziuriu ziuriu, matau kelais sukneles, bet nedrystu pirkti, nes manau, kad tuoj turetu ispardavimas buti... ane? o taip norisi vienos sukneles..

Aha tuoj dar pakels kainas ir padarys seila biggrin.gif
Atsakyti
Cia rimtai del ispardavimo? Nes as irgi kasdien ziuriu i kelis daiktus ir nezinau pirkti ar ne, tai jeigu neuzilgo ispardavimas tai gal palaukti tas kelias dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 06 07, 14:23)
Cia rimtai del ispardavimo? Nes as irgi kasdien ziuriu i kelis daiktus ir nezinau pirkti ar ne, tai jeigu neuzilgo ispardavimas tai gal palaukti tas kelias dienas  g.gif

Būna tie išpardavimai, žiemą būdavo kiekvieną trečiadienį apie vidurdienį pasipildo išpardavimų sąrašas.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 06 07, 14:25)
Būna tie išpardavimai, žiemą būdavo kiekvieną trečiadienį apie vidurdienį pasipildo išpardavimų sąrašas.

Aisku. Palauksiu iki rytojaus, gal nuskils rolleyes.gif
Atsakyti
velu, jau uzsisakiau sau sliopkes:D o'neil...
Atsakyti
As taip pat laukiu, gal viena mano suknele atpigs, pirksiu Asos pirma karta, noriu paklausti, ar atsiskaitant skaiciuoja kaina, kuri parasyta svarais ar euro? Labai jau skiriasi kaina g.gif svarais 154, o eurais 197,43 doh.gif . Kainu skirtumas net 67 Lt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2011 06 07, 17:01)
As taip pat laukiu, gal viena mano suknele atpigs, pirksiu Asos pirma karta, noriu paklausti, ar atsiskaitant skaiciuoja kaina, kuri parasyta svarais ar euro? Labai jau skiriasi kaina g.gif  svarais 154, o eurais 197,43 doh.gif . Kainu skirtumas net 67 Lt. blink.gif

Man visada svarais atskaičiuoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 06 07, 17:03)
Man visada svarais atskaičiuoja. smile.gif

Aciu, nuraminot 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
nuskaičiuoja tokia valiuta, kokią būnat pasirinkusi pačiam asos puslapyje pirkimo metu.
Atsakyti