Gal galit priminti ar UK 10 skaitomas musu lietuviskas 38 - S/M?
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 04, 22:56)
jei vis dar dėl tos vero modos suknelės, tai geriau vero modos psl. žiūrėt dydžių lentelę. asos prie v.m. xs (lietpalčio) rašė 8 dydį. gavau, tai tikrų tikriausias 34 dydis
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 04, 22:56)
M
Mergaites:)
Savaitgali atkeliavo mano siuntinys, realiai as pranesima buvua gavus jau 05.30, o uzsakyma padariau 05.24-taigi per 6 dienas. Paprastuoju pastu. Drabuziai visi labai tinka, geros kokybes, nieko blogo kolkas pasakyti negaliu:) Dabar dar laukiu batu, kada atkeliaus.
Savaitgali atkeliavo mano siuntinys, realiai as pranesima buvua gavus jau 05.30, o uzsakyma padariau 05.24-taigi per 6 dienas. Paprastuoju pastu. Drabuziai visi labai tinka, geros kokybes, nieko blogo kolkas pasakyti negaliu:) Dabar dar laukiu batu, kada atkeliaus.
QUOTE(evaneva @ 2011 06 06, 15:14)
Gal kuri paskutiniu metu darėte gražinimą ASOS ? Nusiunčiau jiems rūbelį 05.23d. paprastu paštu, tačiau dar jokių žinių iš jų negavau. Kažin dar palaukti ar jau jiems rašyti?
Na, šiandien lygiai dvi savaitės suėjo, tai jau šiom dienom ir turi gaut. Galit palaukt dar porą dienų, jei kantrybė leidžia, ir tada bandyt rašyt.
QUOTE(evaneva @ 2011 06 06, 16:14)
Gal kuri paskutiniu metu darėte gražinimą ASOS ? Nusiunčiau jiems rūbelį 05.23d. paprastu paštu, tačiau dar jokių žinių iš jų negavau. Kažin dar palaukti ar jau jiems rašyti?
Aš dariau grąžinimą 05 19, tai jie tik šiandien man parašė, kad gavo ir per 10 dienų bus pinigėliai sąskaitoje. Aš jau supratau, jog perkant iš ASOS reikia turėti kantrybės ir viskas lyg ir susitvarko . Na, matysiu, kaip jie man tuos pinigėlius dar perves, nes iki šiol tai man su jais nesisekė .
QUOTE(kordi @ 2011 06 06, 15:54)
Aš dariau grąžinimą 05 19, tai jie tik šiandien man parašė, kad gavo ir per 10 dienų bus pinigėliai sąskaitoje. Aš jau supratau, jog perkant iš ASOS reikia turėti kantrybės ir viskas lyg ir susitvarko . Na, matysiu, kaip jie man tuos pinigėlius dar perves, nes iki šiol tai man su jais nesisekė .
Čia batai ar suknelė?
QUOTE(evaneva @ 2011 06 06, 15:14)
As dariau, grazinau viena daikteli. Siunciau neregistruota, paprastu pastu. Patvirtinimas apie gauta preke atejo po savaites. O per 3 darbo dienas - siandien - pinigeliai i sasakaita ikrito.
Galite dar lukteleti keleta dienu. O po to butinai jiems rasykite.
na ka tvarkingai ir si karta pervede pinigus, atejo per 3 dienas
QUOTE(linole @ 2011 06 06, 18:00)
O per 3 darbo dienas - siandien - pinigeliai i sasakaita ikrito.
QUOTE(blackberry @ 2011 06 06, 20:20)
na ka tvarkingai ir si karta pervede pinigus, atejo per 3 dienas
Skaitau ir taip nervas ima man daugiau nei mėnesį nesugeba pervesti