kazkokia nesamone.. as specialiai nurodziau, kad man prekes i pasta prie darbo atsiusti, tipo shippnig adress, tai vistiek ***** nusiunte i kita pasta.. o ats pastas toli nuo mano namu.. tai nzn, akda as pasiimsiu.. pyktis ima..
Papildyta:
dar man ispuis susidaro, kad visos sukneles skirtos emrgom su 1,55 ugiu.. as esu 1,75 ir dauguma sukneliu man vos uzpakaly dengtu pagal fotkes..
QUOTE(bbg23 @ 2011 06 02, 16:10)
nice:)
Papildyta:
kaip surpast dispatched? gavau meila, akd dispatched, ebt tai buvo ana savaite, dar nieko negavau:)))
Papildyta:
man sita enreali susavo spalva, bet kaina
http://us.asos.com/C...amp;clr=Fuschia
Papildyta:
kaip surpast dispatched? gavau meila, akd dispatched, ebt tai buvo ana savaite, dar nieko negavau:)))
Papildyta:
man sita enreali susavo spalva, bet kaina
http://us.asos.com/C...amp;clr=Fuschia
Na, kai gaunate laišką, jog prekė dispatched, tai reikškia, kad ją jau išsiuntė.
QUOTE(blackberry @ 2011 06 02, 21:01)
nusivaziavo asos:) man i kl neatsako jau trecia diena, pries tai atsakinejo kazkoki brieda, as apie batus, o jie apie ratus, tikrai atrodo, kad automatu varo, keli ju atsakymai isvis ryskiai pro sali, net nesigilina..issiunciau pora prekiu grazinimui registruotu, pirmenybiniu past, o jau dvi sav prraejo, bet tyla..
QUOTE(linole @ 2011 06 02, 21:19)
Registruotu pastu prekes ilgiau eina.
As praeita penktadieni issiunciau neregistruotu, o siandien jau gavau patvirtinima, kad gavo preke. Dabar belieka pinigeliu sulaukti, per 5-10 darbo dienu zada...
As praeita penktadieni issiunciau neregistruotu, o siandien jau gavau patvirtinima, kad gavo preke. Dabar belieka pinigeliu sulaukti, per 5-10 darbo dienu zada...
Nusivyliau aš Asos. Vis dar nesulaukiu iš jų pinigų už sugrąžintas prekes. Jau praėjo daugiau nei mėnuo. Grąžintina suma nemaža, tik laiškas susirašinėjame, jie vis rašo, kad pervedė, o sąskaitoje pinigų kaip nėra taip nėra. Aš jau bijočiau jiems grąžinti prekę atgal. Net nebežinau, ką daryti. Nesitikėjau, kad gali būti tokių problemų.
O registruotu, pirmenybiniu paštu prekės nukeliauja per savaitę.
bet kaip keista.. man kol kas visada pinigus uz prekes grazina ta pacia arba kita dien, kai paraso laiska, kad gavo grazinta daikta..as taip dziaugiaus, kad bent del to bedu nebuna..hmhmh
QUOTE(Deverax @ 2011 06 03, 10:52)
Nusivyliau aš Asos. Vis dar nesulaukiu iš jų pinigų už sugrąžintas prekes. Jau praėjo daugiau nei mėnuo. Grąžintina suma nemaža, tik laiškas susirašinėjame, jie vis rašo, kad pervedė, o sąskaitoje pinigų kaip nėra taip nėra. Aš jau bijočiau jiems grąžinti prekę atgal. Net nebežinau, ką daryti. Nesitikėjau, kad gali būti tokių problemų.
O ziurit i ta saskaita is kurios ir pirkot? Nes as jiems kai graznau, paprasiau kad grazintu i kita saskaita, bet grazino i ta is kurios pirkau. Nes tikrai keista kad nera tu pinigeliu...
QUOTE(Deverax @ 2011 06 03, 10:52)
O jus i banka nueikit. Nes gal but jusu pinigeliai kabo bendroje banko saskaitoje?
Man tokia situacija su Laredoute cekio isgryninimu: laukiau laukiau pinigu, o jie, pasirodo, seniai bendroje banko saskaitoje guli pamirsti banko darbuotoju.
Gal su grazinimais kitaip. bet tai pasidomekit, per galva gi neduos.
Prisijungiu prie pasipiktinimo del Asos. Siandien gavau savo uzsakytas papludimio kelnaites ir ispakavusi ziuriu, jog jos visai kitokio spalvu misinio. Pavyzdziui, priekis visas oranzinis su zaliu, uzpakaline dalis - violetine su zaliu. Paziurejau prekes kodukas skiriasi per viena skaiciuka. Gal kas issiaiskinote, ar tas paskutinis skaiciukas kinta pagal prekes dydi, ar modeli?
QUOTE(preta @ 2011 06 03, 13:49)
Paziurejau prekes kodukas skiriasi per viena skaiciuka. Gal kas issiaiskinote, ar tas paskutinis skaiciukas kinta pagal prekes dydi, ar modeli?
Man jie nieko dėl to skaičiuko taip ir nepasakė. Tik kaip užsikirtę su tuo siuntimu atgal.
QUOTE(NinaAtina @ 2011 06 03, 12:27)
O ziurit i ta saskaita is kurios ir pirkot? Nes as jiems kai graznau, paprasiau kad grazintu i kita saskaita, bet grazino i ta is kurios pirkau. Nes tikrai keista kad nera tu pinigeliu...
Nurodžiau kortelės duomenis ir Asos account'e, ir laiškuose. Noriu, kad pervestų į tą pačią kortelę, iš kurios perku.
QUOTE(linole @ 2011 06 03, 13:18)
O jus i banka nueikit. Nes gal but jusu pinigeliai kabo bendroje banko saskaitoje?
Aš pati banke dirbu, tad žinau, kad tokiu atveju reikia kreiptis į pardavėją, nes mano bankas nieko negali padaryti. Žadu rašyti, kad atsiųstų man pavedimo kopijas. Bet kaip tokia situacija gadina nuotaiką.
sveikos merginos
sakykit prasau jei prie liemeneles dydzio parasyta tik M, L, tuomet koki jie dydi atitinka, paprastai perka 36 B arba C
sakykit prasau jei prie liemeneles dydzio parasyta tik M, L, tuomet koki jie dydi atitinka, paprastai perka 36 B arba C
wow, parase kad gavo mano grazinima:) na dbr idomu per kiek perves, anksciau per 3dienas pervesdavo