Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Fuwari @ 2011 06 01, 12:29)
Aš užsisakiau, 05.29 (sekmadienį) ir man pirmadienį anksti ryte jau buvo e-mailas, kad viskas išsiųsta. Jei nesate tikra, ar išsiuntė, pasitikrinkite savo profilyje, - ten viską rašo.  smile.gif

06.01 parase, kad dispatched, kaip manot, ar gausiu iki 06.10? g.gif
Atsakyti
QUOTE(migi @ 2011 06 02, 10:34)
06.01 parase, kad dispatched, kaip manot, ar gausiu iki 06.10?  g.gif

Jei neįstrigs LT pašte, gausi. Aš paprastai gaunu per keletą dienų.
Atsakyti
gal zinot kuri tarpininke uzsakineja is Asos? noriu vienos tunikos...
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 06 02, 11:07)
gal zinot kuri tarpininke uzsakineja is Asos? noriu vienos tunikos...

Tos kur is uk uzsakineja tai ir uzsakys, bet neapsimoka tai visiskai. Jei neturit korteles pati, geriau pasikooperuokit su kokia mergina is jusu miesto pvz. arba paprasykit gal is pazistamu kas galetu uzsakyti turintis kortele.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 01, 23:01)
Bukit atsargios ASOS su fotoshopu "dailgina" kaikurias Maxi sukneles. Ivedziau i interneta dominancia suknele, o gi ziuriu, modelis tas pats, poza tapati, tik gerokai trumpesne, paskui isiziurejus lyg ir matosi, kad Asos puslapy prispalvintas ilgis  doh.gif  Nu sakes kaip sunervino  doh.gif

Ale, tikrai... Įdomumo dėlei pažirūėjau ir tikrai kai kur akivaizdžiai matos, kad pafotošopinta. lotuliukas.gif Pavyzdžiui, šita. Bet ką jie tuo nori pasiekti, jei net tam pačiam catwalk'e matosi, jog ji gerokai trumpesnė...? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(migi @ 2011 06 02, 11:34)

Sunku pasakyti... Trumpiausias laikas, per kurį esu gavus, buvo 5 dienos. O pastaruoju metu per maždaug dešimt dienų ir ateina...
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 06 02, 12:11)
Tos kur is uk uzsakineja tai ir uzsakys, bet neapsimoka tai visiskai. Jei neturit korteles pati, geriau pasikooperuokit su kokia mergina is jusu miesto pvz. arba paprasykit gal is pazistamu kas galetu uzsakyti turintis kortele.

aciu 4u.gif bet radau prekyte uz 7sv tai nieko daug nesutaupyciau..
Atsakyti
QUOTE(bloomy @ 2011 06 01, 17:13)
Siandien atejo sios sukneles:
1
2 (juoda)
abiejom patenkinta smile.gif

dar neseniai ir sita atejo, irgi patiko:
3

nice:)
Papildyta:
QUOTE(migi @ 2011 06 02, 11:34)

kaip surpast dispatched? gavau meila, akd dispatched, ebt tai buvo ana savaite, dar nieko negavau:)))

Papildyta:
man sita enreali susavo spalva, bet kaina verysad.gif verysad.gif
http://us.asos.com/C...amp;clr=Fuschia
Atsakyti
nusivaziavo asos:) man i kl neatsako jau trecia diena, pries tai atsakinejo kazkoki brieda, as apie batus, o jie apie ratus, tikrai atrodo, kad automatu varo, keli ju atsakymai isvis ryskiai pro sali, net nesigilina..issiunciau pora prekiu grazinimui registruotu, pirmenybiniu past, o jau dvi sav prraejo, bet tyla.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackberry: 02 birželio 2011 - 20:01
QUOTE(blackberry @ 2011 06 02, 21:01)
nusivaziavo asos:) man  i kl neatsako jau trecia diena, pries tai atsakinejo kazkoki brieda, as apie batus, o jie apie ratus, tikrai atrodo, kad automatu varo, keli ju atsakymai isvis ryskiai pro sali, net nesigilina..issiunciau pora prekiu grazinimui registruotu, pirmenybiniu past, o jau dvi sav prraejo, bet tyla.. unsure.gif

Registruotu pastu prekes ilgiau eina.
As praeita penktadieni issiunciau neregistruotu, o siandien jau gavau patvirtinima, kad gavo preke. Dabar belieka pinigeliu sulaukti, per 5-10 darbo dienu zada...

Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 06 02, 14:18)
Ale, tikrai... Įdomumo dėlei pažirūėjau ir tikrai kai kur akivaizdžiai matos, kad pafotošopinta.  lotuliukas.gif Pavyzdžiui, šita. Bet ką jie tuo nori pasiekti, jei net tam pačiam catwalk'e matosi, jog ji gerokai trumpesnė...?  doh.gif

Vat man irgi keistai pasirode, kad trumpesne Catwalke, tai nukopinau sukneles pavadinima googlej ir ismete foto nenufotoshopintos sukneles doh.gif As is pradziu net neuzmaciau, buciau tikrai nusivylus, jei buciau pirkus, nes ieskau butent ilgos ilgos unsure.gif Radau ne viena tokia jau suknele, parasiau jiems aliska, kad parasytu tikslu ilgi, atrase, kad nezino ir padeti siuo kalusimu negali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 02 birželio 2011 - 20:35
ar nebuna sioje pardeje, kad dydzi grybauja? man idomu, kaip kelnes
Atsakyti
Gal kas nors, ka nors gali pakomentuoti apie sia suknele? Ar dydis atitinka, kokia kokybe realybeje?

suknele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yalissa: 02 birželio 2011 - 22:56