Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Siandien atejo sios sukneles:
1
2 (juoda)
abiejom patenkinta smile.gif

dar neseniai ir sita atejo, irgi patiko:
3
Atsakyti
dar norejau paklaust del situ batu:
batai

ar jums atrodo, kad cia tikrai galetu 8.5 cm? kiek ziuriu, atrodo, kad yra tikrai aukstesni...
Atsakyti
QUOTE(bloomy @ 2011 06 01, 18:13)

dar neseniai ir sita atejo, irgi patiko:
3

Sveiki, ar labai pūstos rankovės šios suknelės realiai? Labai persišviečia medžiaga? 4u.gif Vis galvoju ar tikrai reikia man jos ir šiandien pabrango doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip siandien sukilo kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hollywood @ 2011 06 01, 20:00)
Kaip siandien sukilo kainos  doh.gif

Ziauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bloomy @ 2011 06 01, 17:44)
dar norejau paklaust del situ batu:
batai

ar jums atrodo, kad cia tikrai galetu 8.5 cm? kiek ziuriu, atrodo, kad yra tikrai aukstesni...

As suprantu, kad cia 8,5 aukstis + 3 cm platforma, tai viso gaunas 11,5 mirksiukas.gif
Atsakyti
Bukit atsargios ASOS su fotoshopu "dailgina" kaikurias Maxi sukneles. Ivedziau i interneta dominancia suknele, o gi ziuriu, modelis tas pats, poza tapati, tik gerokai trumpesne, paskui isiziurejus lyg ir matosi, kad Asos puslapy prispalvintas ilgis doh.gif Nu sakes kaip sunervino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marillyn @ 2011 06 01, 19:55)
Sveiki, ar labai pūstos rankovės šios suknelės realiai? Labai persišviečia medžiaga? 4u.gif  Vis galvoju ar tikrai reikia man jos ir šiandien pabrango doh.gif  biggrin.gif

nera labai pustos, gal siek tiek labiau nei nuotraukoje smile.gif o siaip nepersimato, ten apacioj kaip ir juoda suknele ant petnesu, kurios prisiutos prie virsutines dalies - atlieka pamusalo funkcija.

QUOTE(Lauruciuk @ 2011 06 01, 20:40)
As suprantu, kad cia 8,5 aukstis + 3 cm platforma, tai viso gaunas 11,5  mirksiukas.gif

as tai visada suprantu, kad matuojamas aukstis - gale, o platforma - priekyje...
Atsakyti
QUOTE(bloomy @ 2011 06 01, 23:50)

as tai visada suprantu, kad matuojamas aukstis - gale, o platforma - priekyje...

As irgi taip pat suprantu, tai, matyt, toks ir yra kulno aukstis, jei raso, kad 8,5 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2011 06 02, 00:41)
As irgi taip pat suprantu, tai, matyt, toks ir yra kulno aukstis, jei raso, kad 8,5 cm  g.gif

Ne smile.gif pirkau tuos batukus ir jie aukšti, kulno aukštis apie 12 cm.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 01, 16:58)
Asos beveik prie visu mano prekiu po 4-6 svarus pridejo  doh.gif  Va va kas buna kai iskart neperki biggrin.gif Vis svarsciau del modeliu, dydziu  doh.gif

Pastebejau.
Vadinasi, arba bus kazkoks "ziauriai geras" kodas ar nuolaida. Arba vasaros ispardavimui jau ruosiasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 06 02, 01:51)
Ne smile.gif pirkau tuos batukus ir jie aukšti, kulno aukštis apie 12 cm.

taip, nes visada jei yra platforma, tai rasosi jos aukstis ir kulno aukstis be platformos. Nes juk skirtumas muvint ir einant yra, kur su 11.5 su platforma, o kur be jos. Bent jau man tai tikrai smile.gif
Atsakyti