Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Dulke @ 2011 05 31, 11:19)
UK8 dazniausiai buna S smile.gif
UK6 = XS
apie ASOS konkreciai firma kalbate? smile.gif

Ne, firma Vero Moda. blush2.gif Tai dabar koki imti biggrin.gif Siaip is UK dydziu tinka geriasuai bei patogiausiai jauciuos su UK10, bet lietuviskoj parduotuvej turbut imciau M biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2011 05 31, 14:58)
Kik zmoniu liko aptenkinti?smile.gif atrodo, kad visi nepatenkniti,g al per daug susizavejau..

Patenkinti nelieja savo pykcio SM, o dziaugias naujais pirkiniais smile.gif
Atsakyti
O kaip aplamai kokybė Asos?Nusipirkau neseniai kombinezoną iš džinso, mąstau kaip nešiosis..
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 31, 15:12)
As siandien del tu cekiu parasiau, kad nesiustu jokio cekio, o pervestu i saskaita, nes cekio gryninimas ir pan. Isdesciau tokiu grieztesniu tonu, automato atsakyma, kad laiska gavo, gavau, o stai niekas iki siol dar neatrase, nors turetu per 4 darbo h atsakyt biggrin.gif Jauciu bus ilga istorija....

Pasiūlė ir man ta čekį... Tuščia jo... lotuliukas.gif O Jums linkiu sėkmingai išsiaiškinti.

QUOTE(bbg23 @ 2011 05 31, 15:58)
Kik zmoniu liko aptenkinti?smile.gif atrodo, kad visi nepatenkniti,g al per daug susizavejau..

Esu užsisakius daug kartų. Šį vienintelį kartą nepasisekė. smile.gif Visu kuo kitu esu tikrai labai patenkinta: batai puikiai nešiojasi (o jau kiek komplimentų sulaukiau biggrin.gif ), rankinukas fantastiškas, suknelė puikios kokybės (tik planuoju nešt trumpint, nes nusprendžiau, kad ilgis nepatinka), bižuterija pigi ir paprasta, bet tikrai ne prasta. Žodžiu, kaip ir visur, sėkmės reikalas. mirksiukas.gif BET!! Kad ir kaip ten bebūtų, užsisakinėju iš ASOS tik todėl, kad nemokamas siuntimas. Jei kitos parduotuvės siūlytų tokią paslaugą, tikrai neščiau savo pinigus kitur.
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2011 05 31, 13:37)
o kas yra geresniu firmu? Kuriu nepatartum?

Ko nepatarciau g.gif Geriau pasakysiu kokios
firmos geresnes mirksiukas.gif
DIESEL - dzinsu kokybe 10balu, megstos suknutes 9balai, megstukai 8balai, maikutes (7-8balai)
Firetrap - 1 bala galiu duoti, kartais buna neblogu modeliu
bet jau kokybe...
Karen Millen - 10balu, buna isimciu, bet pagrinde rubai gerai nesiojasi, skalbiasi, neapsivelia, neapsiburbuliuoja, geri modeliai, geros kokybes medziagos, ne pigios, zodziu man sita firma super, anksciau labai bobini stiliu buvo ivalde, dabar jau pereidineja i jaunatviskesni.
Armani - striukes pasaka, dzinsai nenuskalbiami, suknutes modeliai ir padarymas ir medziagos kokybe (cia labiau apie Armani Jeans), Armani Exchange - pigiausia linija is Armani, tai kokybe kartais nuvilia, Emporio Armani - dzinsai ir striukes irgi pasaka, neteko ne karto dar nusivilti.
Tommy Hilfiger - 50/50 kai kurie rubai po 4-5 metus nesiojami atrodo kaip nauji, kiti po 3 skalbimu (dazniausiai skalbiu rankomis, imerkiu i vandeni, pries tai istirpdau ne daug milteliu, ciut minkstiklio, taip niekada neissitampo rubas ir isdziovinus lieka toks pat grazus kaip kad ir buvo, bet cia ant vienetiniu rubu, kitus i maiseli ir i skalbimo masina)
Kas dar g.gif net nezinau, jei paklaustum apie konkrecia firma galeciau issamiau parasyti, dabar galiu visas firmas isvardinti bet neuzteks puslapiu 4u.gif
(Viska ka parasiau, rasiau is patirties, pasitaiko visose firmose kazkokiu defektu, broku, prastesnes kokybes, bet rasau apie tai kiek man teko su kuria firma susidurti) 4u.gif

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 31, 16:27)
Ne, firma Vero Moda.   blush2.gif  Tai dabar koki imti biggrin.gif Siaip is UK dydziu tinka geriasuai bei patogiausiai jauciuos su UK10, bet lietuviskoj parduotuvej turbut imciau M  biggrin.gif

Jeigu raso, kad
UK8 - XS tai bus padidinta pagal mane g.gif paskaitykit
ka raso prie Model wears (kazkoki dydi) ir paziurekit
butinai catwalk 4u.gif tada matysit koks dydis kaip
atrodo ant modelio ir bus lengviau apsispresti smile.gif

Oi doh.gif nu ir prirasiau, nepykit..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 31 gegužės 2011 - 21:17
QUOTE(zhyi @ 2011 05 29, 21:50)
Vnz, susidejau i krepsiuka viska ir uz express siuntima paprase manes 10,92 svaro.. Tai pasiemiau ta nemokama siuntima. Tikiuosi gausiu laiku, nes rase kad iki birzelio 10d turi atsiusti  smile.gif

o jau parase, kad siuntinukas dispatched? Nes ash uzsakiau 05.30d vakare. Visada jau kita diena budavo dispatched, o dabar jau kitos dienos vakaras ir nieko...skaiciau, kad pas juos bank Holidays dabar. Bet po uzsakymo gautame laiske irgi rase, kad tureciau gauti iki 10 birzelio. Bijau nesulaukt. Nes birzelio 11d man reikalingi batai porogai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migi: 31 gegužės 2011 - 22:06
QUOTE(justver @ 2011 05 30, 22:02)
Jau sakiau daugiau nebepirksiu butent paciu ASOS firmos gamybos drabuziu, kiek perku tai amziais kas nors negerai. Siandien gavau suknele tai viena trumpa kaip nezinau kas, rase 83 cm o ten virs 70 cm... Kita suknele tai atrodo pagaminta kinieciu vaiku , kurie savo mazom rankytem nesugeba susiuti siulu normaliai. Vienur siuta kitur nedasiuta yra ,byra zodziu siaubas!!!!!!

o galima butu nuoroda drabuziu kuriuos pirkot ?

QUOTE(Dulke @ 2011 05 31, 11:54)
Kalbant apie ASOS rubus, tai labai priklauso kokia rubo sudetis
ir dar... uz kiek pirkta, jeigu tarkim issirenki suknute, atrodo
geros sudeties uz tarkim ~40£ ir atsiuncia "maike", tai tada nemanau,
kad tas rubas tiek vertas, bet jeigu kazka perku uz 10-15£ ir
tikedamasis prasciausio gauni visai grazu ruba geros kokybes,
tai tada galima butu sakyti, kad ASOS rubu kokybe gera smile.gif

pritariu. teko isigyt labai pigiu, bet tikrai kokybisku rubu is Asos, deja dabar dalies ju jau neber prekyboje, tad nuorodu imest nepavyks ...
Atsakyti
QUOTE(migi @ 2011 05 31, 23:05)
o jau parase, kad siuntinukas dispatched? Nes ash uzsakiau 05.30d vakare. Visada jau kita diena budavo dispatched, o dabar jau kitos dienos vakaras ir nieko...skaiciau, kad pas juos bank Holidays dabar. Bet po uzsakymo gautame laiske irgi rase, kad tureciau gauti iki 10 birzelio. Bijau nesulaukt. Nes birzelio 11d man reikalingi batai porogai....

Aš užsisakiau, 05.29 (sekmadienį) ir man pirmadienį anksti ryte jau buvo e-mailas, kad viskas išsiųsta. Jei nesate tikra, ar išsiuntė, pasitikrinkite savo profilyje, - ten viską rašo. smile.gif
Atsakyti
Labas,

Labai noriu šio sijono, kažin ar man bus jis iki žemės, mano ūgis 1.60? Kaip manot? smile.gif http://www.asos.com/...r...1&clr=Coral
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 06 01, 12:07)
Labas,

Labai noriu šio sijono, kažin ar man bus jis iki žemės, mano ūgis 1.60? Kaip manot?  smile.gif http://www.asos.com/...r...1&clr=Coral

Modelio ugis 174cm ant kurios sis sijonas, tai galite isivaizduoti kokio ilgio jis bus
ant Jusu 4u.gif
Atsakyti
Sunku man suprast kai ji su tokiais batais biggrin.gif Tai gali būti, kad man jis bus jau per ilgas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 06 01, 14:07)
Labas,

Labai noriu šio sijono, kažin ar man bus jis iki žemės, mano ūgis 1.60? Kaip manot?  smile.gif http://www.asos.com/...r...1&clr=Coral

Matosi, kad modeliui iki ciurnos kauliuku sijonas. Tai jums iki zemes bus manau
Papildyta:
Asos beveik prie visu mano prekiu po 4-6 svarus pridejo doh.gif Va va kas buna kai iskart neperki biggrin.gif Vis svarsciau del modeliu, dydziu doh.gif
Atsakyti