QUOTE(bbg23 @ 2011 05 31, 13:37)
o kas yra geresniu firmu? Kuriu nepatartum?
Ko nepatarciau
Geriau pasakysiu kokios
firmos geresnes
DIESEL - dzinsu kokybe 10balu, megstos suknutes 9balai, megstukai 8balai, maikutes (7-8balai)
Firetrap - 1 bala galiu duoti, kartais buna neblogu modeliu
bet jau kokybe...
Karen Millen - 10balu, buna isimciu, bet pagrinde rubai gerai nesiojasi, skalbiasi, neapsivelia, neapsiburbuliuoja, geri modeliai, geros kokybes medziagos, ne pigios, zodziu man sita firma super, anksciau labai bobini stiliu buvo ivalde, dabar jau pereidineja i jaunatviskesni.
Armani - striukes pasaka, dzinsai nenuskalbiami, suknutes modeliai ir padarymas ir medziagos kokybe (cia labiau apie Armani Jeans), Armani Exchange - pigiausia linija is Armani, tai kokybe kartais nuvilia, Emporio Armani - dzinsai ir striukes irgi pasaka, neteko ne karto dar nusivilti.
Tommy Hilfiger - 50/50 kai kurie rubai po 4-5 metus nesiojami atrodo kaip nauji, kiti po 3 skalbimu (dazniausiai skalbiu rankomis, imerkiu i vandeni, pries tai istirpdau ne daug milteliu, ciut minkstiklio, taip niekada neissitampo rubas ir isdziovinus lieka toks pat grazus kaip kad ir buvo, bet cia ant vienetiniu rubu, kitus i maiseli ir i skalbimo masina)
Kas dar
net nezinau, jei paklaustum apie konkrecia firma galeciau issamiau parasyti, dabar galiu visas firmas isvardinti bet neuzteks puslapiu
(
Viska ka parasiau, rasiau is patirties, pasitaiko visose firmose kazkokiu defektu, broku, prastesnes kokybes, bet rasau apie tai kiek man teko su kuria firma susidurti)
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 31, 16:27)
Ne, firma Vero Moda.
Tai dabar koki imti
Siaip is UK dydziu tinka geriasuai bei patogiausiai jauciuos su UK10, bet lietuviskoj parduotuvej turbut imciau M
Jeigu raso, kad
UK8 - XS tai bus padidinta pagal mane
paskaitykit
ka raso prie
Model wears (kazkoki dydi) ir paziurekit
butinai
catwalk tada matysit koks dydis kaip
atrodo ant modelio ir bus lengviau apsispresti
Oi
nu ir prirasiau, nepykit..
Pats didziausias malonumas padaryti tai - ko kitu nuomone, Jus padaryti negalite...