Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 05 31, 07:27)
Ziurekit jei parasyta
XS - UK8
S - UK10
M - UK12

tai cia suknele taip iseina padidinta. Dazniausiai perku UK10, nes megstu laisvesnius drabuzius, bet pagal europini imciau M greiciausiai, kad laisvai jausciausi. Tai koki man cia imti  lotuliukas.gif  Buvau pasiemus M bet jei cia UK12 tai tada per didele. Imti ziurint tik i UK dydzius?  blush2.gif

UK8 dazniausiai buna S smile.gif
UK6 = XS
apie ASOS konkreciai firma kalbate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 31 gegužės 2011 - 10:44
QUOTE(Dulke @ 2011 05 30, 22:51)
Na jau joo.. Man vienetai pasitaike geros kokybes ASOS rubeliu,
tiksliau pries 2-3 metus pirkti, labai neblogi kai kurie, bet dabar
kur parsisiunciu tai nieko gero, todel is viso labai retai ka perku,
geriau is ju puslapio bet kazka geresnes firmos  g.gif

Na, taip labai jau nenukirsčiau. smile.gif Nežinau, gal man čia pastaruosius porąkart pasisekė, bet paskutiniai siuntiniai buvo praktiškai vien tik ASOS prekės ir visos fantastiškos kokybės. Batai superiniai, suknelė, marškiniai, grandinėlės irgi labai šaunios kokybės pasitaikė. O, va, prieš kelis metus pirkta bliuskutė apsibumbulavo po poros apisivilkimų. schmoll.gif Pirkau ir River Island sijoną, tai jau pirmo užsidėjimo toje vietoje, kur glaudėsi su rankinuku, nuėjo smulkiais burbuliukais. Aišku, gal čia taip sutapo, bet taip vienareikšmiškai ASOS dar nenurašau. mirksiukas.gif Su tais niekam tikusiais džinsais pirmąkart taip nepasisekė. Ir dar pažiūrėjau, kad jie originaliai 55 svarus kainavę... Turbūt visi grąžino, užtai taip ir nuleido kainą... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie ASOS rubus, tai labai priklauso kokia rubo sudetis
ir dar... uz kiek pirkta, jeigu tarkim issirenki suknute, atrodo
geros sudeties uz tarkim ~40£ ir atsiuncia "maike", tai tada nemanau,
kad tas rubas tiek vertas, bet jeigu kazka perku uz 10-15£ ir
tikedamasis prasciausio gauni visai grazu ruba geros kokybes,
tai tada galima butu sakyti, kad ASOS rubu kokybe gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 31, 11:54)

Aha, aš irgi apie kainą dar norėjau parašyt. Niekada neperku jų drabužių už pilną kainą (išskyrus batus), nes, mano nuomone, jie tų 30+ svarų beveik niekada nėra verti. Ir, aišku, visada pasižiūriu priartinimus, catwalk'us, kad orientočiausi, kaip medžiaga atrodo iš tikrųjų, kaip drabužis krenta. Todėl ir pasimoviau ant tų džinsų, nes catwalk'o nebuvo. Būčiau mačius, kokie jie realybėje, nė už ką nebūčiau ėmus...

Beje, gavau atsakymą ir ASOS. Kaip visada, nieko konkretaus. Jie išvis tuos e-mailus skaito ar tik paleidžia kokį standartinį atsakymą? g.gif
"Thanks for getting in touch, and I’m sorry to hear that you’ve received another incorrect item.

At this time we are unable to issue another replacement item for you. We would advise you to place a new order for the item and return the current incorrect item, requesting a refund to be issued.

By way of an apology, I’d gladly refund the delivery charge on your new order for you – just email me with the order number once you’ve placed it.

Once again I apologise for any frustration caused, but please get back in touch if you have any further questions and I’d be happy to help."

Jau tikrai nesisakysių tų džinsų darkart ir pinigų nemėtysiu... schmoll.gif
Atsakyti
Kazkaip nemanau, kad raso kiekvienam milijoniniam
klientui vis naujus laiskus, nes jie siuncia i visas salis
isskyrus kai kuriu firmu rubus tik i tam tikras salis, tai
manau tu klaidu pridaro irgi milijonus. As gaudavau
panasius laiskus, beveik zodis zodin, tai manau cia
tiesiog perskaito esme,- aa ne tas rubas, ir siuncia
kompas visus atsakymus, nes ne visada atsako i
uzduotus klausimus, atsako tik konkreciai:
atsiprasome, issiuskite atgal, - pinigus grazinsime smile.gif
Ir tas pats per ta pati, siunti jiems klausimu kazkokiu,
vel tas pats, atsiprasome, ivyko klaida ir panasiai mirksiukas.gif

Baisiausia buvo, kai gavau is asos gal 5ta karta
uzsisakiusi, ziuriu buves atplestas maiselis, ir
uzklijuotas vel ir salia lipdukas uzklijuotas,
kad, patikrino - toks ir toks vardas, del esamu
prekiu uztvirtinimo, atseit, kad tikrai issiunte
teisingas prekes, ir ka gi gavau, visai ne savo
order'i doh.gif kariavau ilgai, nes jie buvo 100%
tikri, kad geros prekes, o beje lipdukas su vardu
uzklijuotas kazkokios lenkes, order'is buvo visai
ne ASOS rubu, o gavau ASOS ir dydzius nevienodus...
Po ilgo mano laisko daugiau tokiu "bajeriu" nepasitaike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 31, 12:46)

blink.gif Oho. Teko skaityt, kad dažnai su jais pakariaut prisieina, bet kad šitaip... Matyt, būsiu per anksti apsidžiaugus, kad jų customer service labai geras. doh.gif
Atsakyti
Siandien jiems parasiau ilga laiska del kokybes ir kad niekada negrazina pinigu uz pasto islaidas net tada kai atsiuncia ne ta daikta( kazkada viska pidlziau sake issiunte) laukiu dar dabar , o jau 3 menesiai praejo. Tai atrase : uoj atsiprasom atsiuskit ta daikta atgal .... Nors net ne tame visai esme buvo. Tai pagalvojau kad laiskai daugmaz automatiniai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justver @ 2011 05 31, 15:03)

Tai jau tikrai, kad tos siuntimo išlaidos visada tik į nuostolį... Absurdas su tais čekių siuntinėjimais. Jei jau gali pervest už prekę atgal į banko sąskaitą, tai turi galėt pervest ir už siuntimą...
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 31, 14:07)
Tai jau tikrai, kad tos siuntimo išlaidos visada tik į nuostolį... Absurdas su tais čekių siuntinėjimais. Jei jau gali pervest už prekę atgal į banko sąskaitą, tai turi galėt pervest ir už siuntimą...

As siandien del tu cekiu parasiau, kad nesiustu jokio cekio, o pervestu i saskaita, nes cekio gryninimas ir pan. Isdesciau tokiu grieztesniu tonu, automato atsakyma, kad laiska gavo, gavau, o stai niekas iki siol dar neatrase, nors turetu per 4 darbo h atsakyt biggrin.gif Jauciu bus ilga istorija....
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 30, 22:51)
Na jau joo.. Man vienetai pasitaike geros kokybes ASOS rubeliu,
tiksliau pries 2-3 metus pirkti, labai neblogi kai kurie, bet dabar
kur parsisiunciu tai nieko gero, todel is viso labai retai ka perku,
geriau is ju puslapio bet kazka geresnes firmos  g.gif

o kas yra geresniu firmu? Kuriu nepatartum?
Atsakyti
Kik zmoniu liko aptenkinti?smile.gif atrodo, kad visi nepatenkniti,g al per daug susizavejau..
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2011 05 31, 14:58)
Kik zmoniu liko aptenkinti?smile.gif atrodo, kad visi nepatenkniti,g al per daug susizavejau..

Man neteko nusivilti, tiesa aš perku tik išparduodamus drabužius. Antra nešioju didelį dydį ir LT su mano gabaritais tikrai problema. O asos randu gražių jaunatviškų drabužių.
Atsakyti