Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(zhyi @ 2011 05 28, 20:07)
Labas,

Per kiek laiko ateina prekes, siunciant mokamu siuntimu uz 6 eurus (standart delivery)? Uz triju savaiciu vestuves, issirinkau suknele. Ar speciau gauti?  smile.gif

Na, aš už dviejų savaičių išskrendu, bet dar planuoju šiandien užsisakyt ir iki išvažiavimo sulaukt siuntinio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justver @ 2011 05 29, 11:27)
Dabar paprastas siuntimas nemokamas, ateina per savaite mazdaug laiko smile.gif

As paprastu siunciaus ir turejau gauti iki kovo 27d, bet gavau geguzes pradzioje kazkada, tai bijau berizikuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 29, 12:53)
Na, aš už dviejų savaičių išskrendu, bet dar planuoju šiandien užsisakyt ir iki išvažiavimo sulaukt siuntinio. smile.gif

Na tada bandysiu uzsisakyt dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2011 05 29, 18:13)
As paprastu siunciaus ir turejau gauti iki kovo 27d, bet gavau geguzes pradzioje kazkada, tai bijau berizikuoti  biggrin.gif

Ir man taip buvo. Bet čia mūsų pašto kaltė.
Atsakyti
Vnz, susidejau i krepsiuka viska ir uz express siuntima paprase manes 10,92 svaro.. Tai pasiemiau ta nemokama siuntima. Tikiuosi gausiu laiku, nes rase kad iki birzelio 10d turi atsiusti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turite tokia suknele is ASOS
user posted image

jei taip tai kaip ji, kokybiska, verta demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tender: 29 gegužės 2011 - 21:38
Mergaites, gal netyciom kuri esat pirkusi siuos batukus ir turit atsiliepimu:

user posted image

http://www.asos.com/...n...3&clr=Black

Ar atitinka dydi? 4u.gif
Atsakyti
Ooo kokiu graziu rubeliu radau wub.gif wub.gif Tai kiek supratau, siuntinys atviktu po kokiu 2sav?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolantaa11: 30 gegužės 2011 - 02:34
QUOTE(Tender @ 2011 05 29, 23:38)
Sveikos,

gal kas turite tokia suknele is ASOS
user posted image

jei taip tai kaip ji, kokybiska, verta demesio?

Labai graži. O kokia nuoroda suknytės? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Blackgate @ 2011 05 30, 13:14)
Labai graži. O kokia nuoroda suknytės? rolleyes.gif

Jau radau 4u.gif
Atsakyti
As uzsisakiau 2 proas batu, ebt idomu, rodo US ir UK dydi, kurie siaip pagal lentele ensutamap visiskai:))
Atsakyti
Visai susinervinau. Atvežė šiandien man džinsus ir, ką Jūs sau galvojat, vėl tokie patys baisūs. schmoll.gif Aš nebežinau, ar čia jie buki, ar čia aš kvaila, bet niekaip nesuprantu, kaip šitie akivaizdžiai pilki džinsai džinsai gali būti vadinami "mid-blue". Nelabai tikėtina, kad antrąkart negerą prekę atsiuntė, tai taip išeina, kad čia jie tokie ir turi būti. Bet vėl kankina tos rudos kniedės ir siūlės. Iš ASOS nieko išpešt neįmanoma, nes jie visai neskaito, ką tu jiem rašai. doh.gif

Nežinau, ką daryt. Džinsų reikia, šių nešiot nenoriu, bet jei siųsiu atgal, jau 14 Litų nuostolis išeina... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 30, 14:14)
Visai susinervinau. Atvežė šiandien man džinsus ir, ką Jūs sau galvojat, vėl tokie patys baisūs.  schmoll.gif  Aš nebežinau, ar čia jie buki, ar čia aš kvaila, bet niekaip nesuprantu, kaip šitie akivaizdžiai pilki džinsai džinsai gali būti vadinami "mid-blue". Nelabai tikėtina, kad antrąkart negerą prekę atsiuntė, tai taip išeina, kad čia jie tokie ir turi būti. Bet vėl kankina tos rudos kniedės ir siūlės. Iš ASOS nieko išpešt neįmanoma, nes jie visai neskaito, ką tu jiem rašai.  doh.gif

Nežinau, ką daryt. Džinsų reikia, šių nešiot nenoriu, bet jei siųsiu atgal, jau 14 Litų nuostolis išeina...  cray.gif

Pagal viska, cia tie patys dzinsai (sprendziu is "pagarinimu"),bet kaip daznai buna, spalva realiai skiriasi unsure.gif
Atsakyti
o jei preke nepatinka ar netinka, galima kokybiska preke grazinti ir jie perveda pinigus? Ir tik 14 Lt grazinimas? g.gif
Atsakyti