Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Monrutė @ 2011 05 03, 12:57)
sveikos,

atsirado mano pradingėlis siuntinys, suknelė už 54lt, o ASOS jau grąžino pinigus.
ką dabar daryti?

man taip vienakart su braskem buvo ax.gif antra kart preke issiunte ir gavau dvi ir nieko negrazinau nei pinigu nei prekes,toliau tenperku ir tiek ax.gif biggrin.gif o asos tuo labiau neregistruotu siuncia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 05 03, 13:57)
sveikos,

atsirado mano pradingėlis siuntinys, suknelė už 54lt, o ASOS jau grąžino pinigus.
ką dabar daryti?

kokie idomus klausimai, nu tai aisku ka daryti:)
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 03, 13:19)
man taip vienakart su braskem buvo ax.gif antra kart preke issiunte ir gavau dvi ir nieko negrazinau nei pinigu nei prekes,toliau tenperku ir tiek ax.gif  biggrin.gif o asos tuo labiau  neregistruotu siuncia biggrin.gif

Cia jau sazines reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Dairana @ 2011 05 03, 13:56)

tikrai kad.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 03, 15:25)
Papildyta:
tikrai kad.

drinks_cheers.gif
man buvo taip su ebay, gavau prapuolusi daikta, tai po to savarankiskai per paypal padariau pavedima pardavejui, nes jau buvo issiuntes pakartotinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 03 gegužės 2011 - 14:28
Šiandien atsiėmiau dalį siuntinuko išskaidyto. Pirmą kartą asos taip nustebino. Diržiukas ir visa jo pakuotė taiiiiiip smirda. doh.gif Lyg iš kokios labdarinės ar pan. Gal kam taip buvę? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(walking_on_air @ 2011 05 03, 15:07)
Šiandien atsiėmiau dalį siuntinuko išskaidyto. Pirmą kartą asos taip nustebino. Diržiukas ir visa jo pakuotė taiiiiiip smirda.  doh.gif  Lyg iš kokios labdarinės ar pan. Gal kam taip buvę?  unsure.gif

Turbūt diržas iš dirbtinės odos? Reikia vėdinti, su laiku kvapas išnyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2011 05 03, 14:56)

Įdomūs neįdomūs, bet įdomu, kaip buvo kitoms, ar grąžino prekę, ar pinigus, ar nieko nedarė
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 05 03, 16:11)
Įdomūs neįdomūs, bet įdomu, kaip buvo kitoms, ar grąžino prekę, ar pinigus, ar nieko nedarė

Ar nuo to,kaip pasielege kitos, pasikeis jusu sprendimas? g.gif
As parasiau asos, kad gavau, laukiu atsakymo is ju.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 03, 17:04)
As parasiau asos, kad gavau, laukiu atsakymo is ju.

Aš irgi taip pat padariau. Vakar atsiėmiau kovo 4 d. siuntinuką.

Pašte man paaiškino, kad visas neregistruotas siuntas sumeta į konteinerį ir jei jis būna tuščias, siunta atsiduria dugne. Skirsto neregistruota tada, kai "turi laiko", tad kol prisikasa iki dugno, praeina daug laiko. g.gif O šiaip nuo šeštadienio sakė eina beveik vien vėluojantys siuntiniai.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 03, 14:25)

prie ko cia ta sazine gal as laukiau ilgai daikto ir man jo labai reikejo ,negavau laiku tai lai kompensuoja man tai parduotuve smile.gif ax.gif nematau tame nieko blogo,manau kokioj UK pirkejai dar ne taip mustruoja parduotuves smile.gif ax.gif
Atsakyti
smile.gif na man irgi taip buvo , bet iskart kai atsiemiau prekes (tas velavusias) atejo is asos i mano pasta laiskas ,kad reikia grazinti arba pinigus nuskaiciuot ( nes jau buco grazine ir kita siuntini atsiunte). Nezinau is kur jie zino, bet manau kad cia registruotu siuntimu siuncia. Norit rizikuokit, tik ziurekit kad nesumazetu pinigu kreditinej wink.gif
Atsakyti
Belle du jour tai del to,kad ilgai lauket daikto,jis velavo, parduotuve privalo dovanoti jums daikta arba pinigus?? blink.gif

Juk zinot,kad siuncia neregistruota siuntini, kad visko pasitaiko, parduotuve issiuncia visada laiku (kalbu apie ASOS).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 03 gegužės 2011 - 18:46