kas del tu cekiu tai..mano draugas su asos cekiais tasosi nuo gruodzio..beveik atejo iki teismo, bet cekiui nera, nors jie sako, kad tuoj tuoj ishsiusium arba jau ishsiuntem.. n kartu skambinejos ir visa kita..
nezinau kodel taip, cia gal tik jam nesiseka..man pvz visada uz netikusia ar negauta preke perveda i kortele ir visada lb greitai....tikiuos ir toliau taip bus
QUOTE(Dulke @ 2011 05 27, 13:55)
Nes KM rubai tikrai atitinka dydzius
UK6 pats maziausias atitinka XS
UK8 - S
UK10 - M
UK12 - L
UK14 - XL
UK16 - XXL
UK6 pats maziausias atitinka XS
UK8 - S
UK10 - M
UK12 - L
UK14 - XL
UK16 - XXL
Na, kur jau nepamažinti, jei 14 dydį traktuoja kaip XL. 14 dydis blogiausiu atveju L, kai kur net M. Didžiąja dalimi atvejų, t.y. daugumoje parduotuvių, 8-10 dydis yra S, 12 - M, 14, 16 - L. Nepilkit moterim druskos ant žaizdos.
Čia šiaip tik tarpt kitko.
As konkreciai apie KM kalbejau
14 dydis M-L? Tai koks tada XS - UK10 pagal Jus?
Jeigu
UK 14 M-L
UK 12 S-M
UK 10 XS - S ?
Mano dydis XS
Is KM tinka tik UK6
As nepilu druskos, sakau ka raso
etiketes ir koki dydi atitinka, butent
is tos firmos apie kitas firmas cia
kalba nejo
Jeigu
UK 14 M-L
UK 12 S-M
UK 10 XS - S ?
Mano dydis XS
Is KM tinka tik UK6
kalba nejo
QUOTE(kordi @ 2011 05 27, 13:50)
Šiandien gavu savo Karen Millen suknelę. Na, akivaizdu, kad man nesiseka pirkti ASOS . Suknelė man didoka. Tikrai suknelės nėra pamažintos, bent jau šita. Grynai atitinka EUR dydį. Be to suknelė prie siūlės prairus. Esmė ta, kad ten tokie juodi užsiuvukai uždėti, tai prisiuvimas šiek tiek matytųsi. Norėčiau aš tos suknelės, tik mažesnės man reiktų. Gal, sakau, reikia parašyt ASOS, paaiškint situaciją, kad maždaug man išsiųstų naują mažesnę, o aš jiems šitą, nes bijau, kad vėl jie nespės man sukeisti iki laukiamos progos . Įdomu, ar jie galėtų man ir kitą suknę išsiųsti mokamu ,ar už tai vėl reiktų mokėt. Na, nelemta man apsipirkti internetu, manau, šitas kartas apskritai buvo paskutinis.
P.S. ėmiau 12 dydį.
P.S. ėmiau 12 dydį.
Ar ne Jus saket, kad suknele atpigino 35svarais? jei taip, tai uzsisakykit nauja mazesne, o sita grazinkit, dar ir pinigu sutaupysit. o dar galit jiems parasyt ir paprasyti nuolaidu koduko pirkiniui
kordi juk sisusit asos broko foto? Gal galit ir mums cia imest?Labai idomu.
QUOTE(pupen @ 2011 05 27, 20:11)
kordi juk sisusit asos broko foto? Gal galit ir mums cia imest?Labai idomu.
Nemanau, kad verta foto siųsti. Batų jokių foto aš nesiunčiau. Galų gale jie gi gauna prekę ir pamato, kad brokas, priešingu atveju juk pinigų negrąžintų nei už daiktą, nei už pašto išlaidas.
Tad nematau prasmės fotografuoti ir kelti čia. Kita vertus, ką pasakytumete: -"Taip, jūsų ir suknelė pasitaikė brokuota, gaila".
QUOTE(kordi @ 2011 05 27, 18:22)
Nemanau, kad verta foto siųsti. Batų jokių foto aš nesiunčiau. Galų gale jie gi gauna prekę ir pamato, kad brokas, priešingu atveju juk pinigų negrąžintų nei už daiktą, nei už pašto išlaidas.
Tad nematau prasmės fotografuoti ir kelti čia. Kita vertus, ką pasakytumete: -"Taip, jūsų ir suknelė pasitaikė brokuota, gaila".
Tikriausiai:) Tiesiog smalsu.
Nesiseka jums su pirkiniais.
O kas batams buvo?
QUOTE(Dulke @ 2011 05 27, 17:29)
Na, tai aš tą ir turėjau omeny, kad KM drabužiai yra pamažinti, jei jie 14 dydį laiko XL. Įsivaizduokit, nusiperku sau M dydį, kaip ir man įprasta, o gaunu 10UK, į kurį su savo dvyliktuku įsispraudžiu tik braškant siūlėms.
Gi taip ir parašiau, kad įprasta laikyti 6-8 dydį S-u, 10-12 - M, 14-16 jau L ir t.t. XS būtų 4-6, kartais net 8. Beje, sakydama įprasta, turiu omeny, kad taip rašoma daugumoje parduotuvių/lentelių, pvz. čia. Ir, beje, patys ASOS nurodo 12-14 dydžius kaip M. Žinoma, kartais tos ribos susilieja, bet kad laikyti 14 dydį XL-u, tai jau nė per kur.
QUOTE(pupen @ 2011 05 27, 20:27)
Batus jau prieš gerą savaitę atgal išsiunčiau, bet pagal registracijos duomenis, tai juos tik šiandien iš Vln. į UK išsiuntė. Na, Lietuvos paštas savam stiliuj, kitaip ir nesitikėjau . Mano batukai buvo nevienodos spalvos (vienas šviesesnis) ir dar vienas (tas šviesesnis) tokiais ruožais dideliais ir labai akivaizdžiais buvo. Negana to ten, kur prasideda platforma, tai daug tokių įbrėžimų buvo. Bet vos tik parašiau ASOS, jie praktiškai iškart pripažino, kad jų prekė galėjo būti brokuota. Daugiau laiko užtruko dėl pašto išlaidų, nes jie vis nežinodavo prekės kodo ar grąžintinos sumos, bet lyg dabar jau viskas sutarta, jie atsiųs čekį.
Papildyta:
QUOTE(Dulke @ 2011 05 27, 18:29)
Jeigu
UK 14 M-L
UK 12 S-M
UK 10 XS - S ?
Mano dydis XS
Is KM tinka tik UK6
kalba nejo
Jeigu
UK 14 M-L
UK 12 S-M
UK 10 XS - S ?
Mano dydis XS
Is KM tinka tik UK6
kalba nejo
Dėl KM suknelių dydžių tai visiškai sutinku su Dulke.
Labas,
Per kiek laiko ateina prekes, siunciant mokamu siuntimu uz 6 eurus (standart delivery)? Uz triju savaiciu vestuves, issirinkau suknele. Ar speciau gauti?
Per kiek laiko ateina prekes, siunciant mokamu siuntimu uz 6 eurus (standart delivery)? Uz triju savaiciu vestuves, issirinkau suknele. Ar speciau gauti?