Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Jeigu pirkinys jums netiko, asos negrazina siuntimo islaidu. Grazina tik tuomet, jei idejo ne ta ka uzsisaket, brokuota daikta ir pan.
Deverax o jus gryninotes ceki? Tiksliai zinot koki mokesti ima kiekvienas bankas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 27 gegužės 2011 - 07:33
As is pazistamu, kas jau gaves cekius girdejau, kad isgryninimas nuo 10 lt

Pvz mano atveju gryna ju klaida. Tai as turiu pati moket uz gryninima, plius vaziuot iki banko kas irgi kainuoja. Ko as turiu turet tiek problemu del ju zioplumo.
Taip kad as rasysiu nors 20 kartu, bet reikalausiu pervesti i kortele.
Man jau uzteko nepatogumo, kad trenkiaus iki pasto, kuris man ne visai salia namu, kad atsiimt kokia tai nesamone vietoj mano prekes. Ir dar turesiu trenktis, kad nesamone siust jiems atgal. Ir dabar vel turiu laukt. Dar cia su kokiais tai cekiais terliosiuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 27 gegužės 2011 - 08:24
Sveikos, norejau pasikonsultuoti. jeigu mano abtu dydis 39. Koki dydi man reiktu rinktis? AR galetumet padeti?

http://www.asos.com/...r...-1&clr=Nude
griekas nepaimt:)
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 27, 08:32)
Deverax o jus gryninotes ceki? Tiksliai zinot koki mokesti ima kiekvienas bankas?

Dar negryninau, nes tas čekis keliauja pas mane jau daugiau nei mėnesį. Bet domėjausi, kokie bankai juos išgrynina bei kiek kainuoja tokia paslauga.
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2011 05 27, 09:49)
Sveikos, norejau pasikonsultuoti. jeigu mano abtu dydis 39. Koki dydi man reiktu rinktis? AR galetumet padeti?

http://www.asos.com/...r...-1&clr=Nude
griekas nepaimt:)

Dydis 39 = UK6
Bet man jos atrodo nepatogios ax.gif
Labai virsus aukstas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien gavu savo Karen Millen suknelę. Na, akivaizdu, kad man nesiseka pirkti ASOS verysad.gif . Suknelė man didoka. Tikrai suknelės nėra pamažintos, bent jau šita. Grynai atitinka EUR dydį. Be to suknelė prie siūlės prairus. Esmė ta, kad ten tokie juodi užsiuvukai uždėti, tai prisiuvimas šiek tiek matytųsi. Norėčiau aš tos suknelės, tik mažesnės man reiktų. Gal, sakau, reikia parašyt ASOS, paaiškint situaciją, kad maždaug man išsiųstų naują mažesnę, o aš jiems šitą, nes bijau, kad vėl jie nespės man sukeisti iki laukiamos progos verysad.gif . Įdomu, ar jie galėtų man ir kitą suknę išsiųsti mokamu g.gif ,ar už tai vėl reiktų mokėt. Na, nelemta man apsipirkti internetu, manau, šitas kartas apskritai buvo paskutinis. doh.gif

P.S. ėmiau 12 dydį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kordi: 27 gegužės 2011 - 12:51
aha, tikrai geriau asos nepirkit, vis negerai, kiek galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 27, 11:50)

P.S. ėmiau 12 dydį.

doh.gif nu ir sekasi..
O koki dydi nesiojate Lietuvoje?

Nes KM rubai tikrai atitinka dydzius

UK6 pats maziausias atitinka XS
UK8 - S
UK10 - M
UK12 - L
UK14 - XL
UK16 - XXL

Arba jeigu zymimi modeliai skaiciukais tada:

Dydis 1 - Svyruoja (priklauso nuo medziagos) tinka XS-S
Dydis 2 - M
Dydis 3 - L
Dydis 4 - XL
4u.gif
Atsakyti
O man kiek pirkau, viskas pasisekė (triskart nusispjaunu ir pabeldžiu į medį), tikiuosi, taip bus ir toliau..
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 27, 14:55)
doh.gif nu ir sekasi..
O koki dydi nesiojate Lietuvoje?

Nes KM rubai tikrai atitinka dydzius

UK6 pats maziausias atitinka XS
UK8 - S
UK10 - M
UK12 - L
UK14 - XL
UK16 - XXL

Arba jeigu zymimi modeliai skaiciukais tada:

Dydis 1 - Svyruoja (priklauso nuo medziagos) tinka XS-S
Dydis 2 - M
Dydis 3 - L
Dydis 4 - XL
4u.gif

Nešioju 38 dydį, bet pagal tas jų lenteles, tai atitinku plius-minus 12 dydį ax.gif . Čia, matyt, lemtis lotuliukas.gif . Man visada reikia dviejų kartų įsitikinti, tai vat ir įsitikinau - ne man iš ASOS pirkti. Ai, tiesa, dar viena "sponke" brokuota - nesilaiko užsegta. Bet žinokit pyktis neima manęs (nors esu tokia degtukas), tik labai juokinga lotuliukas.gif ...nu tikrai, ir iš absurdo galima pasijuokt lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 05 27, 12:52)
aha, tikrai geriau asos nepirkit, vis negerai, kiek galima biggrin.gif

drinks_cheers.gif
mums daugiau visko liks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 27, 12:13)
Nešioju 38 dydį, bet pagal tas jų lenteles, tai atitinku plius-minus 12 dydį ax.gif . Čia, matyt, lemtis lotuliukas.gif . Man visada reikia dviejų kartų įsitikinti, tai vat ir įsitikinau - ne man iš ASOS pirkti. Ai, tiesa, dar viena "sponke" brokuota - nesilaiko užsegta. Bet žinokit pyktis neima manęs (nors esu tokia degtukas), tik labai juokinga lotuliukas.gif ...nu tikrai, ir iš absurdo galima pasijuokt lotuliukas.gif .

Rasykit jiems, kad gavote preke su defektu,
ir kad ju kalte, jog neapziurejo ir nepatikrino
pries Jums issiusdami, dar parasykite, kad jau kelinta
karta nusiviliate ir prarandate pinigus uz siuntimus
atgal tarkim, ir kad tai kainuoja labai daug nervu
ir panasiai smile.gif Man anksciau taip buvo pora kartu nutike
tai parasiau laiska, sugrazino visus pinigus atgal ir
dar dave 20% nuolaida sekanciam pirkiniui bei nemokama
siuntima (tada dar buvo mokamas)
Beje smile.gif
38 dydis butu M smile.gif
34 - XS