Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(kordi @ 2011 05 26, 12:44)
Na, aš dėl to kaspinėlio margumo suabejojau blush2.gif ...Sakau, suknelė blokais, o batutai su taškiukais. Tai vat lauksiu, sakau, komentarų drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Kaspinelio margumas tai tikrai ne beda. Tik tiek kad raudonumai matyt skirsis, ir gali bisk pjautis. 'Saugiausia' tai aisku butu juodi ir tiek
Atsakyti
Man tai irgi tie taskeliai kliuva, as pirkciau prie jos juodus batelius, kaip kad foto su suknele.
Atsakyti
man visai nieko atrodo batukai prie sukneles. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 26 gegužės 2011 - 13:01
QUOTE(kordi @ 2011 05 26, 13:44)
Na, aš dėl to kaspinėlio margumo suabejojau blush2.gif ...Sakau, suknelė blokais, o batutai su taškiukais. Tai vat lauksiu, sakau, komentarų drinks_cheers.gif  biggrin.gif

o man bateliai labai nekokie, ir pats tas bantukas neaa 4u.gif
Atsakyti
man tie taskuciai irgi biski kliuna, bet negaliu sakyti, kad netinka. sakau, kad turetu but ir tinkamesniu wink.gif)
Atsakyti
Ir suknele ir batukai labai grazus, bet kartu nemanau kad deretu. Man irgi uzkliuvo taskiukai, plius manau kad gerokai skiriasi spalvos raudonumo, tai bus jau per daug tu spalvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 26, 13:37)
Nusipirkau suknelę, o dabar noriu raudonų batukų. Kaip manot, ar prie tokios suknelės tiktų tokie batukai?

Ir bateliai, ir suknelė atskirai labai gražūs. Bet kartu tikrai ne. smile.gif Manau, geriausiai čia tiktų paprasti vienspalviai batai: juodos spalvos arba dar, manau, gražiai žiūrėtųsi tamsiai mėlyni - navy. Be to, juodi bateliai labai daug prie ko tinka ir tikrai rasite progą dar bent kartą juos užsidėti. mirksiukas.gif Su raudona, kaip jau kitos minėjo, neprasidėčiau, nes sunku atitaikyti atspalvį.
Mano siūlomi variantai:
Juodi atviru priekiu.
Šiek tiek žemesni, tad galėsite dažnai užsidėti. Beje, teko skaityti, kad patogūs.
Panašūs, bet kulnas labai gražus.
Brangoki, bet prabangiai atrodo.
Šiek tiek storesnis kulnas, todėl labai elegantiškai atrodo.
Na, čia rankiot galėčiau visą dieną, bet turbūt mano mintį pagavot. laugh.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai dėkoju visoms komentavusioms. Tendencija kaip ir akivaizdi: gražiausiai atrodys juodi batukai. Ieškosiu kažko įdomaus ir labai aukšto, nes dievinu aukštakulnius wub.gif
Atsakyti
Maciau gyvai sita KM suknute, tai
manau nesutaps atspalviai raudonumo
su rodytais batukais g.gif patarciau
imti juodus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 26, 13:37)
Mano suknelė, kurią užsisakiau sekmadienį...

Nerealaus gražumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 26, 10:56)
Nekainuos daugiau, dali siuntimo islaidu atgausit.

Aš pritariu, kad nesąmonė dėl tų čekių už pašto išlaidas - jei man pašto išlaidos kainavo 12 Lt., o čekio išgryninimo min. mokestis 10 Lt., tai net neverta važiuoti į banką. Tad dalį susigrąžinti gali, tik jei daug sveria siuntinys, o gražinant klaidingai atsiųstą daiktą, tai manau retai pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 05 27, 01:32)
Aš pritariu, kad nesąmonė dėl tų čekių už pašto išlaidas - jei man pašto išlaidos kainavo 12 Lt., o čekio išgryninimo min. mokestis 10 Lt., tai net neverta važiuoti į banką. Tad dalį susigrąžinti gali, tik jei daug sveria siuntinys, o gražinant klaidingai atsiųstą daiktą, tai manau retai pasitaiko.

Merginos, o kaip tą pašto išlaidų čekį į ASOS reikia pateikti, užtenka nuskanuoti? Ir į kkoki email jį siunčiate? Noriu grąžint atgal savo pirmąjį netikusi pirkinį blush2.gif
Atsakyti