Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Cia del tos 20% nuolaidos, tai reikia koki koduka suvesti ar kainos pacios turejo pasikeisti? Nes ka buvau nusiziurejus, tai niekas taip ir nepasikeite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2011 05 26, 09:01)
Cia del tos 20% nuolaidos, tai reikia koki koduka suvesti ar kainos pacios turejo pasikeisti? Nes ka buvau nusiziurejus, tai niekas taip ir nepasikeite  unsure.gif

ten jau neva su nuolaidom kainos
sh malimas, sukeltos kainos pradines ir neva nuolaida padaryta. nei nuolaida nei ka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 26 gegužės 2011 - 09:12
QUOTE(Soy @ 2011 05 26, 10:12)
sh malimas, sukeltos kainos pradines ir neva nuolaida padaryta. nei nuolaida nei ka

Aisku, vadinasi jokios nuolaidos doh.gif
Atsakyti

ne visur, aš mamai tašę senokai žiūrinėju, tai pakrito kaina 8 svarais.
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2011 05 26, 11:43)
Aisku, vadinasi jokios nuolaidos  doh.gif

Yra ta nuolaida tik ne visiems daiktams aisku. Bent jau man keli daiktai pazaliavo krepsyje ant 20 proc. tik ne ant tiek geidziami, kad griebciau smile.gif
Atsakyti
Mano isaugotu rubu tai pasikeite kainos - sumazejo, nesuprantu kur jus apgavystes matot, as tai nematau...
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2011 05 26, 08:54)
O del tu cekiu, nu nenoriu as jokio cekio, kas is to jei issigrynint kainuos daugiau nei tos siuntimo islaidos, absurdas. Rasinesiuos iki pamelynavimo, bet tegu perveda i kortele. Is principo

Nekainuos daugiau, dali siuntimo islaidu atgausit.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 26, 09:56)
Mano isaugotu rubu tai pasikeite kainos - sumazejo, nesuprantu kur jus apgavystes matot, as tai nematau...
Papildyta:
Nekainuos daugiau, dali siuntimo islaidu atgausit.

tu kuriuos as nusiziurejus tai tik pradine pakelta

As nenoriu dali atgaut, as noriu atgaut visa suma. Kokio velnio as turiu moketi uz ju padaryta klaida
Atsakyti

Nereikia taip pykti. Juk aiškiai parašyta, kad nuolaidos tik tam tikrom firmom. smile.gif Pavyzdžiui, River Island suknelė, kurią krepšelyje turiu jau porą savaičių ir kuri nuo pat įdėjimo pradžios kainavo ~50 svarų, šiandien jau tik 39.50. Taip pat kelios ASOS bliuskutės nuo 26 svarų nusileido iki 16. Nuolaidos yra.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 26, 10:42)
Nereikia taip pykti. Juk aiškiai parašyta, kad nuolaidos tik tam tikrom firmom. smile.gif Pavyzdžiui, River Island suknelė, kurią krepšelyje turiu jau porą savaičių ir kuri nuo pat įdėjimo pradžios kainavo ~50 svarų, šiandien jau tik 39.50. Taip pat kelios ASOS bliuskutės nuo 26 svarų nusileido iki 16. Nuolaidos yra.

biggrin.gif
As nepykstu, nieko nebuciau pirkus ar su nuolaida ar be nuolaidos.
Pykstu uz tai, kad atsiunte ne mano suknele ir dabar vel turiu laukt
Atsakyti
Mano suknelė, kurią užsisakiau sekmadienį, šiandien kainuoja 35 svarais pigiau. Nu va, neišlaukiau, būčiau sutaupiusi visai nemažai doh.gif
Papildyta:
Noriu patarimo 4u.gif
Nusipirkau suknelę, o dabar noriu raudonų batukų. Kaip manot, ar prie tokios suknelės tiktų tokie batukai?
SUKNELĖ wub.gif
http://www.asos.com/...mp;clr=RedMulti
BATUKAI
http://www.asos.com/...e...=-1&clr=Red
Labai lakiu pasisakymų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tiktu zinoma
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 05 26, 14:38)
Tiktu zinoma

Na, aš dėl to kaspinėlio margumo suabejojau blush2.gif ...Sakau, suknelė blokais, o batutai su taškiukais. Tai vat lauksiu, sakau, komentarų drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti