DAbar tai jau ir as pasiutus. O jau norejau sakyt kad man su asos viskas sklandziai klostos. Ka tik is pasto, atsiunte visiskai kita suknele nei buvau uzsisakius
QUOTE(Soy @ 2011 05 25, 14:52)
DAbar tai jau ir as pasiutus. O jau norejau sakyt kad man su asos viskas sklandziai klostos. Ka tik is pasto, atsiunte visiskai kita suknele nei buvau uzsisakius
Ne nu kas cia jiems darosi
Beje, toks pastebejimas, kai ASOS
sugrazina pinigus i kreditke, raso ne
ASOS vardu o HEMEL HEMPST, del to
daznai galvodavau is kur jie ikrito, jeigu
is tokios firmos nieko nepirkau
sugrazina pinigus i kreditke, raso ne
ASOS vardu o HEMEL HEMPST, del to
daznai galvodavau is kur jie ikrito, jeigu
is tokios firmos nieko nepirkau
QUOTE(evaneva @ 2011 05 25, 13:09)
Ir as i sia vis pasiziuriu o sakykit, koki dydi emete ir koki lt nesiojat? Ar ji persisviecia? nes pagal aprasyma, tai lyg ir nera jokio pamusaliuko, bet nuotraukose tai nepanasu, kad virsus persisviecia
Dydis atitinka ju ismatavimus pagal dydziu lentele, mano ismatavimai 104-86-104 tai as is ju nesioju 16-44-us12, tai idealiai tiko. Pamusaliuko nera, bet del margumo nelabai ten kas persimato, tik truputi bet ne per daug. Medziaga neskysta. Vaizdas realiausiai atrodo ten kur vaizdo irasas (nuotraukose kazkaip ne taip truputi), tai realiai atrodo tokia plevesuojanti, tik spalvos ryskesnes.
Tikiuosi suprantamai apibudinau
Gandu lygyje, bet rytdienai prognozuojama 20 proc. nuolaida Asos vardo gaminiams.
Ziuresim, ar tikrai.
Ziuresim, ar tikrai.
QUOTE(linole @ 2011 05 25, 21:05)
Gandu lygyje, bet rytdienai prognozuojama 20 proc. nuolaida Asos vardo gaminiams.
Ziuresim, ar tikrai.
Ziuresim, ar tikrai.
ne tik asos, gavau emeila kad visiems
Papildyta:
nesuprantu vieno bajerio, laikau viena tase wishliste, bet kai noriu 'uzeit' ant jos, atsidaro tiesiog home page'as ir viskas, per paieska jos irgi neina surast. tai idomu, yra jin ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2011 05 25, 16:52)
Soy, negi cia ta coraline klostuota? nuziurejo visos tau ja
QUOTE(blackberry @ 2011 05 25, 21:27)
O as va tokia pat coraline siandien gavau, nors kremine uzsisakinejau Nors atejo tai labai greit
QUOTE(blackberry @ 2011 05 25, 21:27)
ne tik asos, gavau emeila kad visiems
Papildyta:
nesuprantu vieno bajerio, laikau viena tase wishliste, bet kai noriu 'uzeit' ant jos, atsidaro tiesiog home page'as ir viskas, per paieska jos irgi neina surast. tai idomu, yra jin ar ne?
Papildyta:
nėra, man taip pat su akiniais buvo.
Tai, kad sukčiai tie ASOS, taip ir galvojau, kad artimu laiku akciją paleis, nes kainas užkėlė. Aną savaitę žiūrėjau vienus batelius kainavo 18 svarų, šeštadienį jau šoktelėjo iki 32. Tas pats ir su šortais vietoj 12 iki 22, na ir dar turbūt su gausybe rūbų
QUOTE(Flos @ 2011 05 25, 21:52)
Tai, kad sukčiai tie ASOS, taip ir galvojau, kad artimu laiku akciją paleis, nes kainas užkėlė. Aną savaitę žiūrėjau vienus batelius kainavo 18 svarų, šeštadienį jau šoktelėjo iki 32. Tas pats ir su šortais vietoj 12 iki 22, na ir dar turbūt su gausybe rūbų
Ka tik ta pati buvau pradejusi rasyti,
kad idejo nuolaida, o kai paspaudi tarkim
VIEW BAG ten rodo seniau issaugotas
patikusias prekes, ir raso "dabar kaina
pakilo tiek ir tiek", ant visu mano ziuretu
prekiu tas pats... apsimoka pirkti arba
per tikra jau Sale/Clearance arba kai
kainos normalios taip iseina...
QUOTE(blackberry @ 2011 05 25, 20:27)
Soy, negi cia ta coraline klostuota? nuziurejo visos tau ja
Taip, cia vietoj savo klostuotos gavau kazkokia klaikiai baisia suknia
Vakar aiskinaus su jais, rasiau kokia esu dissapointed Zodziu issiunte jau tipo ta kurios reikia. Nu jei si kart vel gausiu ne ta, arba ne ta spalva tai as jau parasysiu jiems keleta svelniu zodziu
O del tu cekiu, nu nenoriu as jokio cekio, kas is to jei issigrynint kainuos daugiau nei tos siuntimo islaidos, absurdas. Rasinesiuos iki pamelynavimo, bet tegu perveda i kortele. Is principo