Aš tokį klausimėlį turiu: o jei padarai užsakymą ir per tas 30 minučių spėji jį atšaukt, per kiek laiko pinigus atgal į sąskaitą gražina?
Ar išvis gražina, man jau ilgiau kaip pusdienį niekas atgal neparkeliauja...
Kada grazins priklauso nuo jusu banko, nepamenu tiksliai yra kazkoks maksimalus terminas, per kuri turi sugrzinti, bet tai tikrai uzima ne diena ir ne dvi. As tokiu atveju per internetine bankininkyste rasau laiska bankui, kad grazintu rezervuotas lesas, nes pirkimas nebuvo ivykdytas. Tuomet grazina mazdaug po 5 dienu.
Papildyta:
Dekui
Papildyta:
QUOTE(Damute* @ 2011 05 24, 21:15)
Dekui
QUOTE(kordi @ 2011 05 25, 00:22)
Sorry už off topic, bet noriu paklausti, gal kuri žinot tarpininkę, kuri galėtų siųsti iš kurtgeiger.com tiesiai iš UK. Nesiseka man niekaip tokią SM rast.
Iš anksto dėkoju už atsakymus
Iš anksto dėkoju už atsakymus
Tai klausinėjotės internetinių parduotuvių subforume?
Nereikėjo man to puslapio pasiūlos žiūrėt
QUOTE(pupen @ 2011 05 25, 13:40)
Kada grazins priklauso nuo jusu banko, nepamenu tiksliai yra kazkoks maksimalus terminas, per kuri turi sugrzinti, bet tai tikrai uzima ne diena ir ne dvi. As tokiu atveju per internetine bankininkyste rasau laiska bankui, kad grazintu rezervuotas lesas, nes pirkimas nebuvo ivykdytas. Tuomet grazina mazdaug po 5 dienu.
Man rodos per dvi savaites. Man asmeni6kai neteko su tuos sudurti, bet teko sesei- tai ji parašė laišką, kad jai grąžintų neįvykusio sandorio pinigus.
Na, man išvien nesėkmės su šita parduotuve. Įpykus dėl jų bukagalviškumo ir pasyvumo politikos esu labai. Pirmas pirkinys nevykęs - brokuoti batai. Dėl jų grąžinimo ir pašto išlaidų susirašinėju su ASOS jau savaitę. Toks vaizdas, kad jie ankstesnių laiškų visiškai neskaito. Prašo tos pačios fotkės jau trečią kartą, prekės kodo jau 6 kartą, nors parašiau visus 5 kartus prieš tai...nu, toliau. Užsisakiau sekmadienį suknutę už 175 svarų, pasirinkau mokamą siuntimą, pamaniau, kad geriau jau taip, nei vėl mėnesį vėluos. Šiandien pasižiūriu, kaip juda link manęs mano Karen Millen suknelė, ogi - pykšt!, ne mano pašto kodas užrašytas. Na, vos neapsiverčiau su visu kompu. Būtų taip LT, tai ...Taip ir noris tokį gerulį laišką parašyt, na, bet kažkaip spręst dabar dar vieną problemą reikia, nes gi pinigai sumokėti, o proga, kuriai pirkau suknelę, taip pat artėja.
Vat kaip...
Vat kaip...
Tai jei visi kiti duomenys surasyti kaip turi but, tai man atrodo nieko neitakos tas ne taip parasytas pasto kodas
QUOTE(Soy @ 2011 05 25, 16:11)
Tai jei visi kiti duomenys surasyti kaip turi but, tai man atrodo nieko neitakos tas ne taip parasytas pasto kodas
Šiap, man atrodo, kad pašto kodas yra esminis rekvizitas, nes pavardė ar vardas gali būti ne visai tikslūs (dėl rašmenų ar pan.), bet pašto kodas unikalus gi. Nežinau, ką jau ir daryt: rašyt jiems ar ne. Pavargau aš nuo tokių jų nesąmonių.
QUOTE(kordi @ 2011 05 25, 14:16)
Šiap, man atrodo, kad pašto kodas yra esminis rekvizitas, nes pavardė ar vardas gali būti ne visai tikslūs (dėl rašmenų ar pan.), bet pašto kodas unikalus gi. Nežinau, ką jau ir daryt: rašyt jiems ar ne. Pavargau aš nuo tokių jų nesąmonių.
Na neee tikrai nemanau, kad pasimes vien del pasto kodo
kordi, niekas nepasikeis, jei panikuosit anksciau laiko. As irgi nemanau,kad del pasto kodo gali pasimest siuntinys. O jus kai registravotes gerai pati ta koda uzraset? Cia tikrai Asos suklydo?
QUOTE(pupen @ 2011 05 25, 16:32)
kordi, niekas nepasikeis, jei panikuosit anksciau laiko. As irgi nemanau,kad del pasto kodo gali pasimest siuntinys. O jus kai registravotes gerai pati ta koda uzraset? Cia tikrai Asos suklydo?
Na, mano profilio informacijoj tai teisingą rodo , kai žiūti track this order rodo blogą. Tikrai nepulčiau panikuot, bet pirmas kartas nesėkmingas buvo, antras, panašu, irgi. Mano panika, sakyčiau, labiau panaši į nusivylimą ir pyktį. Man sunku suvokti, kad galima daryti tiek daug klaidų. Kita vertus, dėkoju už bandymus nuraminti, tai veikia
Tai kaip manot, rašyt laišką?
QUOTE(kordi @ 2011 05 25, 13:07)
ogi - pykšt!, ne mano pašto kodas užrašytas. Na, vos neapsiverčiau su visu kompu. Būtų taip LT, tai ...Taip ir noris tokį gerulį laišką parašyt, na, bet kažkaip spręst dabar dar vieną problemą reikia, nes gi pinigai sumokėti, o proga, kuriai pirkau suknelę, taip pat artėja.
Vat kaip...
Vat kaip...
Nepergyvenkit, pas mane prie mano miesto
raso koda ZZ275, kai pas mus salyje apskritai
nera jokiu tokiu kodu, jei eina skaicius tai tik
namo numeris.. Jie greiciausiai taip pasizymi
ar apskriti ar miesta ar vietas, buvau nustebusi,
galvojau, kad ir man neatsius
Atsidariau ir as kurtgeiger.com/ ir matau kad
siuncia i mano sali, jau gundausi, bereikalo ir as
cia uzejau
tikrai nieko tokio, ypač jei tai dpd siunta. Vienas pašto kodas kelis tūkstančius adresų apima, tiek to ir unikaumo. Blogiausia kas gali nutikti tai jūsų siuntą iš pradžių pagal pašto kodą nusiųs į to pašto kodo "išvežiojimo punktą", o ten jau, kai reikės pristatyti, pastebės kad kodas nesutampa su nurodytu adrresu ir persiųs į tikrojo pašto "punktą" arba grąžins į tą pirminio priėmimo punktą ir tada į jūsų adreso. Trumpai tariant siunta tiesiog jus pasieks viena diena vėliau nei galėtų. O šiaip tai paskambinkite dpd ir pasakykite apie situaciją: kad nei jiems būtų bereikalingo siuntinėjimo, nei jums tų nervų. visiškai jokios problemos aš čia nematau.