QUOTE(bbg23 @ 2011 05 24, 15:19)
QUOTE(Flos @ 2011 05 24, 20:34)
Turbut tas lipdukas kitoj šaly būtų veikęs.. jie kuriuo paštu siunčia, ne per siuntas ane? o gal tik UK skirtas, nes pvz piperlime visada atsiunčia batus ir būna įdėtas lipdukas, kurį tereikia užklijuoti ir gražini per dhl nemokamai
drąsiai taip paprašyk, sakyk kiek man problemuų sukėtėt, kokia esi nepatenkinta ir duos kodą bent man davė prieš kelis metus kai apmokėjau už nemažai prekių, o negavau labiausiai norėtų.. tada ilgai laukiau siuntinio, jiems parašiau ir jie atsiprašė, kad ne viską turi. Tada pilną pasipiktinimo laišką parašiau, jog jais nusivyliau bla bla ir davė kodą
drąsiai taip paprašyk, sakyk kiek man problemuų sukėtėt, kokia esi nepatenkinta ir duos kodą bent man davė prieš kelis metus kai apmokėjau už nemažai prekių, o negavau labiausiai norėtų.. tada ilgai laukiau siuntinio, jiems parašiau ir jie atsiprašė, kad ne viską turi. Tada pilną pasipiktinimo laišką parašiau, jog jais nusivyliau bla bla ir davė kodą
Tikrai nereikia jokiu pilnu pasipiktinimo laisku, uztenka graziai paprasyti uz si nesusipratima ir duos be kalbu.
QUOTE(rutele-juk @ 2011 05 24, 19:48)
Sveikos merginos,
aš čia naujokė, tai tikiuos, būsit supratingos ir atsakysit man. Kodėl man asos puslapyje rodo, kad siuntimas "enywhere in the world" nemokamas? Ar aš čia ko nesupratus?
aš čia naujokė, tai tikiuos, būsit supratingos ir atsakysit man. Kodėl man asos puslapyje rodo, kad siuntimas "enywhere in the world" nemokamas? Ar aš čia ko nesupratus?
Neįtikėtina, bet tiesa
Papildyta:
QUOTE(pupen @ 2011 05 24, 15:13)
O as siandiena gavau savuosius batukus:
http://www.asos.com/...spx?iid=1390652 Tik mano juodi
ir siuos:
http://www.asos.com/...spx?iid=1083306
Nesioju 38,5 emiau 39. Dydis tiko, net siek tiek spaudzia, bet odiniai turetu prasinesioti. Darau isvada, kad kiek pamazinti, jei man spaudzia kazkiek su 38,5
Siaip abieji labai grazus, kokybiski
http://www.asos.com/...spx?iid=1390652 Tik mano juodi
ir siuos:
http://www.asos.com/...spx?iid=1083306
Nesioju 38,5 emiau 39. Dydis tiko, net siek tiek spaudzia, bet odiniai turetu prasinesioti. Darau isvada, kad kiek pamazinti, jei man spaudzia kazkiek su 38,5
Siaip abieji labai grazus, kokybiski
Gražučiai
QUOTE(Kristepala @ 2011 05 24, 12:33)
Labukas. Pakomentuosiu ir as savo prekytes. Uzsakiau 05.17, o gavau vakar , siunciau paprastu Free siuntimu .
ASOS Basic Jersey Boyfriend Cardigan
ASOS T-Shirt Contrast 2 In 1 Dress
ASOS Basic Jersey Boyfriend Cardigan
ASOS T-Shirt Contrast 2 In 1 Dress
Pirmą megztuką ir aš turiu, tai irgi gavusi nusivyliau kažkiek, kad trikotažinė medžiaga, bet nieko, vistiek prisitaikiau ir nešioju...
Suknelė nenuostabu, kad netinka 6 dydžio su tokia apačia, aš tokio paties dydžio paėmus su 87 cm klubais
Sorry už off topic, bet noriu paklausti, gal kuri žinot tarpininkę, kuri galėtų siųsti iš kurtgeiger.com tiesiai iš UK. Nesiseka man niekaip tokią SM rast.
Iš anksto dėkoju už atsakymus
Iš anksto dėkoju už atsakymus
merginos:)) jau maniskis susizavejo:) bandysim epr sale dabar uzhsakyti jam megztuku, tokiu dievisku yra:)
Sveikos,
Pirmą kartą bandau užsisakyti prekę iš ASOS. Žinoma man tai nepavyko, nes atsiskaitinėjau SWEB kortele kurios nepriima. Ir man dabar mano duomenyse yra orderis padarytas ir rašo kad order unsuccessful, ir jo neina ištrinti. Tai nesuprantu ką dabar daryti? Ketinu užsiregistruoti Paypale bet bijau nes nebandžius tokių dalykų, ar sudėtinga?
Pirmą kartą bandau užsisakyti prekę iš ASOS. Žinoma man tai nepavyko, nes atsiskaitinėjau SWEB kortele kurios nepriima. Ir man dabar mano duomenyse yra orderis padarytas ir rašo kad order unsuccessful, ir jo neina ištrinti. Tai nesuprantu ką dabar daryti? Ketinu užsiregistruoti Paypale bet bijau nes nebandžius tokių dalykų, ar sudėtinga?
QUOTE(audronyyyte @ 2011 05 24, 22:33)
ir as siandien gavau sita atsiunte per savaite grazesne negu nuotraukoj spalvos ryskios, medziagyte fainute, lengva labai patenkinta
Ir as i sia vis pasiziuriu o sakykit, koki dydi emete ir koki lt nesiojat? Ar ji persisviecia? nes pagal aprasyma, tai lyg ir nera jokio pamusaliuko, bet nuotraukose tai nepanasu, kad virsus persisviecia
Paypal labai paprasta
As tik PayPal'u ir atsiskaitineju, nieko nera
paprasciau
paprasciau
QUOTE(Dulke @ 2011 05 25, 14:16)
O tai dabar jei jau pas mane yra orderis padarytas bet rašo kad unsuccessful tai galiu iš naujo užsisakyti ta pačią prekę naudojantis payalu. Nebus taip kad asos supras jog du kart užsisakiau tą pačią prekę?