Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(pupen @ 2011 05 24, 15:13)
O as siandiena gavau savuosius batukus:
http://www.asos.com/...spx?iid=1390652    Tik mano juodi
ir siuos:
http://www.asos.com/...spx?iid=1083306
udzia kazkiek su 38,5
Siaip abieji labai grazus, kokybiski smile.gif

Labai grazus baciukai wink.gif
Atsakyti
rodau, ka sian uzsisakiau:

http://www.asos.com/...p;WT.tsrc=email

situos marskinukus:

mano dydis svyruoja 36-38. Tikiuosi, kad man tiks..

dar sita:

spalva mint:)
Atsakyti
Niekada nesirenku eurais, visada tik svarais.
Papildyta:
QUOTE(NinaAtina @ 2011 05 24, 14:19)

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2011 05 24, 15:19)

pupen batukai tikrai labai labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gražių pirkinių prisipirkote 4u.gif

Aš bijau ir bepirkti verysad.gif Nesuprantu, ar manęs Asos "nebemėgsta", kad niekaip jie man nesugrąžina pinigų už gražintas prekės, nors jau praėjo daugiau nei mėnuo. Parašė, kad jie pervedė ir dėl vėlavimo kreiptis į savo banką. Kreipiausi į savo banką, ten atsakė, jog jokių perlaidų iš Asos nėra, kreiptis vėl į juos doh.gif Ar kam nors taip buvo? Ar šiuo metu jums pinigų grąžinimai į kortelę už sugrąžintus netikusius rūbus nestringa? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deverax: 24 gegužės 2011 - 16:47
Visų labai gražūs pirkiniai. Ypač ugnieshkos sužavėjo - fantastiškos basankės. smile.gif

Aš dar grįžtu prie savo nuotykių. Taigi gavau šiandien emailą iš ASOS, kad jie išsiuntė mano džinsus. Šįkart registruota siunta, kurią galiu sekti. Kaip suprantu, čia ta greitesnioji paslauga. g.gif Žodžiu, tikiuosi greitai gauti. smile.gif

Prie to paties dar ir pati išsiunčiau neteisingą prekę atgal. Kaip minėjau, jie man davė tą spec. lipduką, kur atsieit apmokėta iš anksto. BET mano pašte tokio neatpažino, nepripažino ir pareikalavo už paslaugą susimokėt. biggrin.gif Paklojau nepilnai šešis Litus (jau neberegistravau, nes ir taip minuse sėdžiu) ir atsisveikinau su netikusiais džinsais. Be abejo, jau tikrai neprašysiu ASOS, kad grąžintų tuos šešis Litus, bet visvien...bus pamoka kitam kartui. Gal kam taip buvo?
Atsakyti
Sveikos merginos,
aš čia naujokė, tai tikiuos, būsit supratingos ir atsakysit man. Kodėl man asos puslapyje rodo, kad siuntimas "enywhere in the world" nemokamas? Ar aš čia ko nesupratus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutele-juk: 24 gegužės 2011 - 18:48
QUOTE(Kristepala @ 2011 05 24, 13:54)
Taip, priekis siauras  4u.gif

jega, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele-juk @ 2011 05 24, 19:48)
Sveikos merginos,
aš čia naujokė, tai tikiuos, būsit supratingos ir atsakysit man. Kodėl man asos puslapyje rodo, kad siuntimas "enywhere in the world" nemokamas? Ar aš čia ko nesupratus?

siuo metu jis nemokamas wink.gif
Atsakyti

QUOTE(Fuwari @ 2011 05 24, 17:56)
Visų labai gražūs pirkiniai. Ypač ugnieshkos sužavėjo - fantastiškos basankėssmile.gif

Aš dar grįžtu prie savo nuotykių. Taigi gavau šiandien emailą iš ASOS, kad jie išsiuntė mano džinsus. Šįkart registruota siunta, kurią galiu sekti. Kaip suprantu, čia ta greitesnioji paslauga.  g.gif Žodžiu, tikiuosi greitai gauti.  smile.gif

Prie to paties dar ir pati išsiunčiau neteisingą prekę atgal. Kaip minėjau, jie man davė tą spec. lipduką, kur atsieit apmokėta iš anksto. BET mano pašte tokio neatpažino, nepripažino ir pareikalavo už paslaugą susimokėt.  biggrin.gif Paklojau nepilnai šešis Litus (jau neberegistravau, nes ir taip minuse sėdžiu) ir atsisveikinau su netikusiais džinsais. Be abejo, jau tikrai neprašysiu ASOS, kad grąžintų tuos šešis Litus, bet visvien...bus pamoka kitam kartui. Gal kam taip buvo?

Apie ta lipduka gal neteisingai supratot. Jie raso, kad yra idetas spec.lipdukas su ju adresu,kuri turite priklijuoti siunciant ant siuntinio. O pasto islaidas jie apmoka cekiu (nors viena cia rasius, kad jai grazino i kortele..)
Jus turit nuskainuoti ta pasto islaidu ceki ir jiems nuskanavus nusiusti,jie grazins islaidas cekiu.
Dar galite drasiai prasyti nuolaidos kodo sekanciam prikiniui, tikrai duos 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2011 05 24, 15:18)
pupen batukai tikrai labai labai 4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 24, 20:56)
Apie ta lipduka gal neteisingai supratot. Jie raso, kad yra idetas spec.lipdukas su ju adresu,kuri turite priklijuoti siunciant ant siuntinio. O pasto islaidas jie apmoka cekiu (nors viena cia rasius, kad jai grazino i kortele..)
Jus turit nuskainuoti  ta pasto islaidu ceki ir jiems nuskanavus nusiusti,jie grazins islaidas cekiu.
Dar galite drasiai prasyti nuolaidos kodo sekanciam prikiniui, tikrai duos  4u.gif

Na, kad, atrodo, teisingai supratau. g.gif Cituoju:
"We kindly request that you return the incorrect item back to us. Please click here to print off a Freepost Label. This means it won't cost you anything to send the item back to us. Simply print the label and stick it on the front of your parcel."
Užtai man labai keista pasirodė, nes čia skaičiau, kad išsiunti ir tik to po to išlaidas grąžina. bigsmile.gif Ai, kas čia juos supaisys...

Dar dėl to kodo... Taip tiesiai ir užsiprašyt? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 24 gegužės 2011 - 20:04
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 24, 21:03)
Na, kad, atrodo, teisingai supratau.  g.gif Cituoju:
Dar dėl to kodo... Taip tiesiai ir užsiprašyt?  lotuliukas.gif

Turbut tas lipdukas kitoj šaly būtų veikęs.. jie kuriuo paštu siunčia, ne per siuntas ane? o gal tik UK skirtas, nes pvz piperlime visada atsiunčia batus ir būna įdėtas lipdukas, kurį tereikia užklijuoti ir gražini per dhl nemokamai smile.gif
drąsiai taip paprašyk, sakyk kiek man problemuų sukėtėt, kokia esi nepatenkinta ir duos kodą biggrin.gif bent man davė prieš kelis metus kai apmokėjau už nemažai prekių, o negavau labiausiai norėtų.. tada ilgai laukiau siuntinio, jiems parašiau ir jie atsiprašė, kad ne viską turi. Tada pilną pasipiktinimo laišką parašiau, jog jais nusivyliau bla bla ir davė kodą smile.gif
Atsakyti