Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(pupen @ 2011 05 22, 11:03)
As savojo dar negryninau, bet taip, itariu,kad neapsimoka visai, ipatingai kai suma nera didele.

QUOTE(Florestina @ 2011 05 22, 11:07)
Mano sesuo nunešė gryninti į SEB banką, jai ten pasakė, kad išgryninimas LT galimas nuo 10 iki 300 Lt, jie ten ima procentą nuo sumos ir išgrynina per 4 savaites.

Ohoho, na ir sumos doh.gif Speju, kad nebelauksiu ir neberasysiu Asos, nes su tuo cekio gryninimu labiau i minusa nueiciau, negu siuntimo islaidas atgauciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 22 gegužės 2011 - 11:38
QUOTE(pupen @ 2011 05 22, 10:22)
Ceki siuncia tik uz pasto islaidas, uz preke pervedami pinigai i kortele.

Tai, kad aš jiems rašiau dėl grąžintinos sumos už rūbus, bet ne pašto išlaidas. Ir gavau atsakymą, kad jie man išsiųs čekį (bent aš taip suprantu). Labiausiai nervas ima, kad suma nemaža ir pinigai tarsi "įšaldomi", nes jie žada čekį atsiųsti per 21 dieną, plius čekio išgryninimas banke trunka apie 3 sav. Nepatinka man tokia jų "politika".
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 05 22, 11:53)
Tai, kad aš jiems rašiau dėl grąžintinos sumos už rūbus, bet ne pašto išlaidas. Ir gavau atsakymą, kad jie man išsiųs čekį (bent aš taip suprantu). Labiausiai nervas ima, kad suma nemaža ir pinigai tarsi "įšaldomi", nes jie žada čekį atsiųsti per 21 dieną, plius čekio išgryninimas banke trunka apie 3 sav. Nepatinka man tokia jų "politika".

Mano sesei už drabužius grąžino į kortelę, tiesa ji naudojasi PayPal'u, gal todėl. O čekį atsiuntė tik pašto išlaidų grąžinimui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 05 22, 11:53)

Nera ju tokia politika, nesusisnekejot ir tiek. Gaus jie tuos rubus, parasys, kad gavo ir laukit pinigu i saskaita. Niekada cekiais negrazina uz prekes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 22, 13:25)
Nera ju tokia politika, nesusisnekejot ir tiek. Gaus jie tuos rubus, parasys, kad gavo ir laukit pinigu i saskaita. Niekada cekiais negrazina uz prekes  schmoll.gif

Tai jie jau gavo mano rūbus ir parašė man laišką, kad gražins pinigus. Nuo to Asos laiško praėjo 10 darbo dienų, bet vis nesulaukiau pinigų, nors jie rašė, kad pinigai sąskaitoje turi atsirasti per 5-10 darbo dienų. Tai va, kadangi aš tų pinigų niekaip nesulaukiau, tai parašiau jiems laišką, kodėl taip yra ir jie atrašė: ""I'm happy to confirm that you'll shortly be receiving a cheque to your Billing Address for your refund. Please allow up to 21 days for the cheque to arrive with you.
Please ensure that the billing address listed on your ASOS account is up-to-date as that is the address to which the cheque will be sent". Tai dabar jiems atrašiau, kad noriu, jog pinigus man pervestų atgal į kortelės sąskaitą.

P.S. man jau kelis kartus Asos darė pinigų gražinimą ir viskas buvo gerai, nuo jų atsiųsto laiško, kad mano prekes gavo, po 3 dienų pinigai būdavo sąskaitoje, o dabar va kokia įdomi situacija g.gif
Atsakyti
Sveikos!

Na, pasiėmiau ir aš šiandien savo siuntinį. Turėjo būti šie džinsai, o gavau,pati net nežinau, ką. verysad.gif Ir taip, ir anaip žiūriu, bet nesuprantu, ar tą prekę jie man atsiuntė. Gavau džinsus, bet jie realybėje visiškai kitokios spalvos nei ASOS nuotraukoje. Realiai tokie labiau pilki, o aš norėjau mėlynų. Iš pradžių pamaniau, kad gal fotoaparato triukai, nes pasiuvimas labai jau panašus. Bet po to dar pastebėjau, kad siūlės ne mėlynos, kaip nuotraukoj, o geltonos, ir kniedės rudos, o ne sidabro spalvos. Taip pat šalia siūlės eina tokia balta juosta...jų nuotraukoj irgi nieko panašaus.

Žodžiu, dedu nuotraukas Jūsų teismui:
user posted image
Čia tos juostos gerai matosi. Spalva šiek tiek ryškesnė nei iš tikrųjų yra, bet visvien gerai matosi, kad ne tokia mėlyna, kaip ASOS nuotraukoje.

user posted image
Čia, sakyčiau, spalva realiausia iš visų foto.

user posted image
Siūlių ir kniedžių spalva.

Gal pakomentuos kas nors iš pirkusiųjų, nes atsimenu jų buvo.

Šie gautieji man visai nepatinka ir neatitinka to, ko tikėjausi. schmoll.gif 100% siųsiu atgal, tik nežinau, ar rašyt "incorrect item", ar "not as expected".
help.gif
Atsakyti
Tikrai du skirtingi dzinsai doh.gif
Rasykit Incorrect, tikrai cia
ne tie patys kur uzsisaket 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 23 gegužės 2011 - 11:28
[quote=missjurga,2011 05 20, 20:06]
Sveikutės, gal kuri norėtumėt tokios suknytės? Dydis S/36

Sveika.O koki dydi siaip nesiojat, kuo netiko dydis, as noriu sakytis panasia, bet abejoju del dydzio...o uz kiek parduodat?
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 23, 13:09)
Sveikos!

Na, pasiėmiau ir aš šiandien savo siuntinį. Turėjo būti šie džinsai, o gavau,pati net nežinau, ką.  verysad.gif

Oi, kokius baisius atsiuntė. Tikrai ne tie patys.
Atsakyti
Turiu klausimą - grąžinau suknelę pakeitimui, nes netiko dydis. Pažymėjau, kad noriu pakeisti į kitą dydį. Šiandien gavau laišką, kad jie gavo prekę ir gražins pinigus atgal. Ar tokį laišką atsiunčia, jei pakeistą prekę išsiunčia man atgal? Ar vadinasi, kad tos prekės nebegausiu? Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 23, 12:26)

QUOTE(Märchen @ 2011 05 23, 15:10)

Ačiū už nuomones. smile.gif

Čia parašius sugalvojau dar kreiptis ir tiesiai į ASOS. Nusiunčiau jiems tas pačias nuotraukas, paaiškinau situaciją ir per maždaug valandą sulaukiau atsakymo, kad jie iš tiesų apsiriko ir teisingi džinsai bus išsiųsti su artimiausia siunta. Taip pat paprašė grąžinti gautąją prekę ir davė atsispausdinti lapą, kuriame jų adresas su specialiais užrašais, kad nemokamas siuntimas išeitų. Žodžiu, labai džiaugiuosi tokiu aptarnavimu. Suklydo, bet klaidą ištaisė su kaupu. thumbup.gif Bandysiu ryt išsiųsti. Dar neteko, tai žiūrėsim, kaip seksis. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites... gal kuri patars ka ax.gif
Noreciau siu batu.. asos ilgauliai .. gal kuri turi ir gali pakomentuot? 4u.gif

Ir labai sitos striukytes domina.. irgi metausi tarp dydzio.. ar 12 ar 14 imti rolleyes.gif gal kuri turi.. o gal ka patars 4u.gif
striuke 1
striuke2

dekinga 4u.gif
Atsakyti