Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(addicted @ 2011 05 02, 21:24)
Zinoma rasyk  4u.gif

As ir manau,kad reiktu parasyti, tartis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 05 02, 19:08)
Patarkit ar rašyti asos laišką dėl rankinės kuriai suplyšo visa pamušalas į dalis g.gif  doh.gif rankinė verstos odos, užsakiau ją kovo 2, tai kiek čia ją nešioju, pora mėn. Gal čia normalu? Ar čia jau nekokybiška prekė?

Be abejo, rašykit. Už tai nieks per galvą neduos, o gal dar ką ir pasieksit. wink.gif Šiaip manau, kad labai svarbu, kaip ten tas pamušalas suplyšo. Nes jei koks vienas plyšis įstrižai, tai niekaip neįrodysit, kad tai ne Jūsų kaltė. Bet jei, kaip sakot, į dalis išplyšo, tai tikrai panašu į broką. g.gif

QUOTE(pupen @ 2011 05 02, 20:52)
Tai jei pigi tase, tai nieko nusotabaus,kad suplyso.Nes pigu daznai nekokybiska. Gal krovet visko daug.

Pigi ne pigi, krovė ne krovė... Jei parduodi, atsakai už kokybę, tuo pačiu ir broką.
Papildyta:
QUOTE(miaumiukas @ 2011 05 02, 21:29)
Gavau šian į pašto dėžutę, kad gavau "tarptautinį paketą". Čia mano balandžio 22 d. siuntinukas, kurį padalino į dvi dalis. Tai kaži ar čia vienas paketas, ar abu. Gal nerašo "du tarptautiniai paketai"?  g.gif

Paprastai kiekvienam paketui būna po atskirą lapelį. Ko gero, čia tik viena iš siuntos dalių.
Atsakyti
Nu parašiau asos dėl rankinės, nes tikrai susimąsčiau, kad kiek turiu visokių tašių, pigių, neodinių ir pan, pamušalas laiko geriausiai, o čia po dviejų mėnesių schmoll.gif
Atsakyti
Si karta siuntini radau ikista i pasto dezute... na buvo plona sukne tai ilindo... bet negi taip galima? sakiausi ne pirma karta bet toks bajeris tai pirma karta nutiko blink.gif
Atsakyti
man irgi yra taip buve, pirkau lankeli plaukam ir dar kazkoki smulku reikala, tai sukiso i pasto dezute, kaip kokius laiskus smile.gif nu- neregistruota, tai gal normalu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 04 27, 18:56)
O kaip su virsutine dalim? Nes kiek supratau kauseliai B/C dydziui, o dydis skiriasi pagal apmiti, ar kaip ten?  g.gif

Na taip, apimtys parašytos kaip dydžiai - S (8), M (10) ir tt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 02, 16:35)
15STYLISHTREAT

minusuoja 15 proc. Isbandytas-veikia! smile.gif

O cia nuolaida nenukainuotoms prekems blush2.gif .Ar viskam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekrioša: 03 gegužės 2011 - 11:55
man tai vakar jau nebeveikė šitas kodas
Atsakyti
QUOTE(Ar. @ 2011 05 03, 11:41)
Si karta siuntini radau ikista i pasto dezute... na buvo plona sukne tai ilindo... bet negi taip galima? sakiausi ne pirma karta bet toks bajeris tai pirma karta nutiko  blink.gif

gal ir normalu - as niekad nesusimasciau, nes man viska taip deda, visus smulkius ebay ir t.t. siuntinukus - man taip simta kart geriau, nei po to atskirai trenktis i pasta:))

Siandien gavau 04.27 siuntinuka, o 04.10 vis dar nera...... schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,

atsirado mano pradingėlis siuntinys, suknelė už 54lt, o ASOS jau grąžino pinigus.
ką dabar daryti?
Atsakyti
Gavau ir as 04. 08 dienos siuntinuka, dabar laukiu dar 11 d, atsiras gal ir sitas smile.gif

Tai va gavau sitas basutes, kurias uzsisakiau.
Nuotraukoj jos su raisteliais, o gavau su uztrauktukais, tai nzn dabar ka darysiu...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NinaAtina: 03 gegužės 2011 - 13:23
QUOTE(Monrutė @ 2011 05 03, 12:57)
sveikos,

atsirado mano pradingėlis siuntinys, suknelė už 54lt, o ASOS jau grąžino pinigus.
ką dabar daryti?

Grazinti preke, arba pinigus.
Papildyta:
QUOTE(nekrioša @ 2011 05 03, 11:55)
O cia nuolaida nenukainuotoms prekems blush2.gif .Ar viskam?

Galiojo viskam, dabar turbut jau nebegalioja, nes iki 2 d tik.
Atsakyti