Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(missjurga @ 2011 05 20, 19:06)

Labai grazi suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 21, 00:24)
Na, aš tai jiems išsiunčiau neįspėjus. Kiek skaičiau tą grąžinimo lapą, kurį jie atsiuntė kartu su preke, tai niekur nebuvo nurodyta, kad juos reikia informuoti.
Tiesa, įdomus faktas, kad apie ASOS.com rewievcenter.com pirkėjai laaaaaabai blogai atsiliepia g.gif . Kažkaip pirkau "na ūra" savo batukus, kuriuos dabar dėl broko išsiunčiau jiems, nes draugė šitą tinklalapį rekomendavo, bet pirmas kartas nuvylė.

Ai as jiems parasiau del viso pikto smile.gif Tai atrase kai gaus prekes, kad mane informuos. As visa menesi laukiau tu prekiu... Tai irgi siek tiek nuvyle, bet vel uzsisakiau basutes, ziuresiu dabar per kiek ateis
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2011 05 21, 00:24)
Tiesa, įdomus faktas, kad apie ASOS.com rewievcenter.com pirkėjai laaaaaabai blogai atsiliepia g.gif . Kažkaip pirkau "na ūra" savo batukus, kuriuos dabar dėl broko išsiunčiau jiems, nes draugė šitą tinklalapį rekomendavo, bet pirmas kartas nuvylė.

Aciu uz nuoroda, reiks pasiskaityti, kas yra tame rewievcenter.com

As labai neseniai is Asos perku, bet man kol kas patinka. Keletu daiktu teko nusivilti, nes vienas buvo su broku. O dabar gavau liemenele, kuri siaip netiko. Prekes ilgiau eidavo per ispardavima. Arba kai koks stebuklingas kodukas pasirodydavo. O siaip tai graziai per 5 -6 dienas visos ateina. thumbup.gif
Lyginant pvz., su Laredoute, Asos prekes man atrodo kokybiskesnes. Nors aisku, ir brangesnes. biggrin.gif

Norejau paklausti, kaip yra su liemenelemis? Ar ju visu kauseliai kiek didinti ar tik man su pirmu blynu nenusiseke? NEsioju A dydzio, nors kai kuriu tinka ir B.
Uzsisakiau sia liemenele, A dydzio. Tai pasimatavus liko tusti kauseliai... doh.gif

user posted image

Todel ir noriu zinoti, ar cia tik modelis, toks. Ar is tikruju ju didinti kauseliai?
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 05 21, 09:25)
Norejau paklausti, kaip yra su liemenelemis? Ar ju visu kauseliai kiek didinti ar tik man su pirmu blynu nenusiseke? NEsioju A dydzio, nors kai kuriu tinka ir B.
Uzsisakiau sia liemenele, A dydzio. Tai pasimatavus liko tusti kauseliai...  doh.gif

user posted image

Todel ir noriu zinoti, ar cia tik modelis, toks. Ar is tikruju ju didinti kauseliai?
4u.gif

As pirkau viena lemenele, tai man atitiko toki dydi, koki ir LT nesioju smile.gif Siaip nuo gamintojo priklauso.
Atsakyti
Sveikos,

ką jūs rašote skiltyje "Billing"? Man truputį neaišku: gražinau Asai prekes ir vis nesulaukiu pinigų sąskaitoje, nors ankščiau grąžindavo per kelias dienas. Parašiau jiems laišką ir gavau tokį atsakymą: "I'm happy to confirm that you'll shortly be receiving a cheque to your Billing Address for your refund. Please allow up to 21 days for the cheque to arrive with you.
Please ensure that the billing address listed on your ASOS account is up-to-date as that is the address to which the cheque will be sent." Tai jie man siųs čekį paštu? Nieko nebesupratu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 05 21, 22:09)
Sveikos,

ką jūs rašote skiltyje "Billing"? Man truputį neaišku: gražinau Asai prekes ir vis nesulaukiu pinigų sąskaitoje, nors ankščiau grąžindavo per kelias dienas. Parašiau jiems laišką ir gavau tokį atsakymą: "I'm happy to confirm that you'll shortly be receiving a cheque to your Billing Address for your refund. Please allow up to 21 days for the cheque to arrive with you.
Please ensure that the billing address listed on your ASOS account is up-to-date as that is the address to which the cheque will be sent." Tai jie man siųs čekį paštu? Nieko nebesupratu  unsure.gif

Taip, greiciausiai atsius Jums ceki, i adresa, kuri
nurodete Billing skiltyje.
As tiek Billing skiltyje tiek toje kitoje nurodziusi esu
ta pati adresa i kuri man atsiuncia prekes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2011 05 22, 02:42)
Taip, greiciausiai atsius Jums ceki, i adresa, kuri
nurodete Billing skiltyje.

O čekio išgryninimas juk kainuoja, vadinasi aš prarasiu tam tikrą sumą pinigų. Ne, man taip netinka. Ar kam nors yra taip buvę, kad grąžintų ne į kortelę, bet siųstų čekį? g.gif
Atsakyti
Ceki siuncia tik uz pasto islaidas, uz preke pervedami pinigai i kortele.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 22, 10:22)
Ceki siuncia tik uz pasto islaidas, uz preke pervedami pinigai i kortele.

Vadinasi, beveik neapsimoka prasyti kompensuoti pasto islaidu. g.gif Nebent siuntinys sunkesnis ir registruotas.
Nes uz cekio isgryninima imamas procentas, bet ne maziau kaip 10 lt, kiek atsimenu. Bent jau DNB nord banke pries gera taip pusmeti buvo.

O nera pas juos kokio internetinio cekio?
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 05 22, 09:12)
O čekio išgryninimas juk kainuoja, vadinasi aš prarasiu tam tikrą sumą pinigų. Ne, man taip netinka. Ar kam nors yra taip buvę, kad grąžintų ne į kortelę, bet siųstų čekį?  g.gif

Man ta ceki siuncia jau daugiau kaip menesi, bet nieko dar negavau g.gif. O kaip jis ateina, kaip registruotas laiskas/siuntinys? ax.gif
Atsakyti
As tai ceki kazkur per du menesius, berods gavau. Nes viena karta siunte - negavau, tada siunte antra karta. Manau, kad neregistruotas tikrai. As savojo dar negryninau, bet taip, itariu,kad neapsimoka visai, ipatingai kai suma nera didele.
Internetinio cekio jokio nera.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 05 22, 11:03)
As tai ceki kazkur per du menesius, berods gavau. Nes viena karta siunte - negavau, tada siunte antra karta. Manau, kad neregistruotas tikrai. As savojo dar negryninau, bet taip, itariu,kad neapsimoka visai, ipatingai kai suma nera didele.
Internetinio cekio jokio nera.

Mano sesuo nunešė gryninti į SEB banką, jai ten pasakė, kad išgryninimas LT galimas nuo 10 iki 300 Lt, jie ten ima procentą nuo sumos ir išgrynina per 4 savaites.
Atsakyti