Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Damute* @ 2011 05 19, 20:32)
Sveikos, gal turit galiojantį koduką?  ax.gif  blush2.gif

negi nei viena neturit? bent jau patarkit, kur ieškot, kokiam puslapy verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 05 19, 20:53)
negi nei viena neturit? bent jau patarkit, kur ieškot, kokiam puslapy  verysad.gif

Retai tie kodai bebūna. Jei kas ką išaiškina, patalpina čia. Taip kad, jei niekas nieko nerašo, vadinas, šiuo metu ir nežino.
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 05 19, 20:57)
Retai tie kodai bebūna. Jei kas ką išaiškina, patalpina čia. Taip kad, jei niekas nieko nerašo, vadinas, šiuo metu ir nežino.

visą googlą išieškojau, galiojančių neradau verysad.gif gaila kažkaip pilną sumą mokėt, bet kad tuoj gali išpirkt g.gif
ai, perku taip, paskui nebebus, gailėsiuos.
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 05 19, 20:53)
negi nei viena neturit? bent jau patarkit, kur ieškot, kokiam puslapy  verysad.gif

Na, kad retai buna tie kodai - nesutinku. Tik kad daugelis is ju galioja vien britams. mirksiukas.gif 4u.gif

As vis pasiziuriu i sia tema. Bet matau, kad ir pas juos dabartiniu metu badas. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 05 19, 21:04)
Na, kad retai buna tie kodai - nesutinku. Tik kad daugelis is ju galioja vien britams.  mirksiukas.gif  4u.gif

As vis pasiziuriu i sia tema. Bet matau, kad ir pas juos dabartiniu metu badas.  biggrin.gif

tikrai badas. tongue.gif ačiū už nuorodą, stebėsiu 4u.gif
Papildyta:
Užsakiau smile.gif

rankinę

Lauksiu ax.gif
Atsakyti
Rankine patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
gavau lapelį, kad atėjo jau mano siuntinys, šįkart neįprastai greitai, per 5 dienas smile.gif
Atsakyti
O man tiesa sakant, praktiskai visada taip greit atkeliauja, nuolat stebiuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2011 05 19, 13:40)
kaip manote, ar ši suknelė bus tikrai iki žemės

mano ūgis 1.71 m, gal kas kada siuntėtės ilgų suknių ir žinote ar tikrai būna tokio ilgio  smile.gif

http://www.asos.com/...spx?iid=1602316

As esu panasaus ugio, siunciausi Miss Sixty iki zemes suknele ir reikia trumpinti smile.gif Prie jos net nebuvo parasyta koks ugis, per reikia nukirpti kokius 5 cm smile.gif
Taip kad, per trumpa nemanau kad bus wink.gif
Atsakyti
Ką tik pasiėmiau ir aš savo siutinuką, tik deja netiko. Ėmiau šį megztuką
http://www.asos.com/...spx?iid=1167617
Bet labai jau didelis, nors dydis S, šiaip manau atitinka L tai tikrai. Deja, teks siųsti atgal, bet kokybė tai mano manymu tikrai gera.
Atsakyti
Kai ka nors perkate, labai atidziai apziurekite,
ir perskaitykite visa imanoma info apie rubeli mirksiukas.gif

Visada atkreipkite demesi:
Kaip rubas atrodo ant modelio
Paziurekit catwalk - buna persigalvoji, kai
pamatai kaip rubas kabo ir panasiai..
Ir paskaitykit ka raso, t.y. koki dydi vilki modelis fotosesijos
metu, siuo atveju rase: Model wears a UK 8/Size Small
ir matosi, kad jai sitas megstukas per didelis smile.gif

O kalbant apie Vila rubus, tai jie kiek padidinti
!dazniausiai! eina 4u.gif

As visada taip ir apsigaudavau, pamatydavau - patiko, grazus - perku!
Po to pradejau ziureti sudeti ir tt ir tt, dabar kiek jau metu internetu
perku, o jau kokie ~7metai, labai retai kada tenka nusivilti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri norėtumėt tokios suknytės? Dydis S/36

user posted image

Užsisakiau iš čia http://www.asos.com/...s...1&clr=Peach

Man reikėtų dydžiu mažesnės, bet nesiunčiu atgal, gal ką sudomintųsmile.gif rašykite į AŽsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo missjurga: 20 gegužės 2011 - 19:11
QUOTE(NinaAtina @ 2011 05 19, 08:38)
Labas rytukas,

KAi grazini preke asos reikia jiems parasyti, pranesti?
Aciu  4u.gif

Na, aš tai jiems išsiunčiau neįspėjus. Kiek skaičiau tą grąžinimo lapą, kurį jie atsiuntė kartu su preke, tai niekur nebuvo nurodyta, kad juos reikia informuoti.
Tiesa, įdomus faktas, kad apie ASOS.com rewievcenter.com pirkėjai laaaaaabai blogai atsiliepia g.gif . Kažkaip pirkau "na ūra" savo batukus, kuriuos dabar dėl broko išsiunčiau jiems, nes draugė šitą tinklalapį rekomendavo, bet pirmas kartas nuvylė.
Atsakyti