KM rubu kokybe super, pati jau 3-4 metai
perku is tos firmos ir nemazai turiu tos firmos rubu,
net nezinau su kokia firma palyginti, nes tikrai
rubai idealios kokybes nenusiskalbia, niekas
neissitampo ir panasiai
O užsisakote visada iš ASOS?
QUOTE(kordi @ 2011 05 12, 22:04)
Labai retai perku KM is ASOS, nes
pas mus cia yra KM parduotuves
Užsisakiau rankinę, ale kiek ilgai reiks laukt, o turint omeny, kad pas mane ir taip niekad neateina jų numatytu laiku, tai išvis..
As basutes siandien uzsisakiau, jau galvojau gal kooperuotis ir imti su mokamu siuntimu, nu bet surizikavau si kart ziuresim per kiek laiko ateis
QUOTE(hindi @ 2011 05 11, 15:02)
Sveikos
Gal kuri nors šitą maudymuką turit? http://www.asos.com/...BlueDitsyFloral
Arba gal ką galit patart su dydžiais? Pas mane krūtinė apie 85, klubai 90.
Gal kuri nors šitą maudymuką turit? http://www.asos.com/...BlueDitsyFloral
Arba gal ką galit patart su dydžiais? Pas mane krūtinė apie 85, klubai 90.
soriukas, bet manau kad tokiu pinigu nlb vertas
MERGAITES DAR NORIU PATARIMO.
prekytes jau gavau visas uzsakytas, bet kreditines korteles saskaitoje stovi rezervuota suma, vis dar nenuskaityta. ar taip ir turi buti, ar kazkaip reikia pavedima padaryti. kaip ir sakiau uzsakinejau pirma karta
QUOTE(pgituke @ 2011 05 13, 11:48)
ar taip ir turi buti, ar kazkaip reikia pavedima padaryti. kaip ir sakiau uzsakinejau pirma karta
Nusiskaitys patys, nesirupinkit.
QUOTE(Alchemist @ 2011 05 13, 12:51)
Padėkit, kokio dydžio reikėtų su 86-68-90 apimtimis, konkrečiai, šiai suknelei. Planuoju imti 8, bet suabejojau
Aš sakyčiau, kad reiktų imti 10, kadangi kaip matau sudėtyje daug medvilnės. Mano sesuo kiek ėmė tokių iš natūralių medžiagų, 8 dydis buvo mažokas, nes jos nesitempia taip gerai, kaip sintetiniai audiniai.
QUOTE(Alchemist @ 2011 05 13, 11:51)
Padėkit, kokio dydžio reikėtų su 86-68-90 apimtimis, konkrečiai, šiai suknelei. Planuoju imti 8, bet suabejojau
As 84-62-89 perku arba 6 arba 8 dydi visada,
kartais 8 dar gerokai didelis buna
QUOTE(Alchemist @ 2011 05 13, 13:51)
Sakyciau turetu tik 8, as su keliais 89krutine ir 93 klubais visada imu 8, ir visada tinka.
QUOTE(Alchemist @ 2011 05 13, 13:51)
Manau nuo sudejimo dar priklauso, bet 8 turetu tikti