QUOTE(Veja Feja @ 2011 05 17, 19:11)
džiugu, kad ir kitom nuotakom su suknelėm pasiseka

beje, letuvoj ne tik kad nėra tokių suknelių, kokias randam intere, bet ir kainų tokių nei su žiburiu nerastume
tai sakau, nebijokit siustis is uzsienio, tikrai gerai pasiuva, kam permoket. As saviske matavausi LT (na to dizainerio, bet ne tokia pati, nes sakiau, kad susideliojau, mano virsus tik tokios pacios kaip LT nuomos buvo). Nuomoj ale orginala is BE parvezta buvo (orginaliu kainos apie 1500-2000 svaru), bet netikiu dabar, nes niekuom nesiskiria, dar net geriau man tinka.
Plius mano panasios nuoma vieninteliam Vilniuj nuomos punkte 1800 Lt (nuoma), man gavos 990 nupirkta, plius galeciau pasakyti pasiuta geriau nei matavausi, tai netikiu, kad nuoma sake jog ten orginali, ne is kinieciu
Medziaga nuomoj buvo tik sampanine, man tikino, kad ji man geriausiai tinka, ale su balta man nesiziuri (as juodplauke). Pas mane sniego baltumo suknia, surizikavau (parasysiu daugiau: medziaga ne Chifonas, o Trafeta). Ten tik apgaudineja manau kad tik nuomotum, o ne sumastytum pirki. Nes balta afigienai atrodo.