Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(Nuotaka 2011 @ 2011 05 12, 19:34)
Aciu uz patarimus, bet taip sunku apsispresti! Buvau ir salone matuotis, tai dauguma tu sukneliu kazkaip graziai ziurisi  g.gif 
Dar pradejau mastyti apie sia suknele http://www.landybrid...4708-p5907.aspx , tik kad ji su

Labai grazi
Atsakyti
Sveikos mergaites planuojancios pirktis suknias is sio saituko http://www.landybridal.com.
Rekomenduoju thumbup.gif Tika gavau suknia - tokia kokios noriu, pasiuta praktiskai idealiai man, siules tiesios, niekur nesutepta, trupuciuka tik viena uzsegima pasitvarkysiu, nes tas kur padarytas siek tiek man atsisegineja jei susilenkiu, bet siaip ne 100, bet 1000 balu thumbup.gif

Bendravau su jais SKYPE (Johnny vardu vaikinukas), gerai supranta angliskai ir viska paaiskina. Suknele susideliojau pati, t.y. nusiunciau foto word`u nuotraukytemis: kokios noriu apacios ir kokio noriu virsaus (zodziu is ju saito dvieju sukniu susedejau viena), plius net ne is ju saito, bet to pacio dizainenio kur ir sukniu analogus jie daro, radau norima svarkeli, pridejau ir ji kartu, tai viska man pasiuvo! Viskas uztruko (2011.04.06-2011.05.17). LABAI dziaugiuosi, tokios LT visuose salonuose nera tongue.gif Ir kaina nesikandzioja su siuntimu 399 USD.
Drasiai REKOMENDUOJU si saituka;)
p.s. is manes matavimu paeme 19, tai jau net ir nemasciau, kad pasius netinkamai;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankvl: 17 gegužės 2011 - 18:20
QUOTE(Sankvl @ 2011 05 17, 19:14)
Sveikos mergaites planuojancios pirkt

džiugu, kad ir kitom nuotakom su suknelėm pasiseka thumbup.gif beje, letuvoj ne tik kad nėra tokių suknelių, kokias randam intere, bet ir kainų tokių nei su žiburiu nerastume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 05 17, 19:11)
džiugu, kad ir kitom nuotakom su suknelėm pasiseka  thumbup.gif  beje, letuvoj ne tik kad nėra tokių suknelių, kokias randam intere, bet ir kainų tokių nei su žiburiu nerastume  biggrin.gif

tai sakau, nebijokit siustis is uzsienio, tikrai gerai pasiuva, kam permoket. As saviske matavausi LT (na to dizainerio, bet ne tokia pati, nes sakiau, kad susideliojau, mano virsus tik tokios pacios kaip LT nuomos buvo). Nuomoj ale orginala is BE parvezta buvo (orginaliu kainos apie 1500-2000 svaru), bet netikiu dabar, nes niekuom nesiskiria, dar net geriau man tinka. thumbup.gif
Plius mano panasios nuoma vieninteliam Vilniuj nuomos punkte 1800 Lt (nuoma), man gavos 990 nupirkta, plius galeciau pasakyti pasiuta geriau nei matavausi, tai netikiu, kad nuoma sake jog ten orginali, ne is kinieciu
Medziaga nuomoj buvo tik sampanine, man tikino, kad ji man geriausiai tinka, ale su balta man nesiziuri (as juodplauke). Pas mane sniego baltumo suknia, surizikavau (parasysiu daugiau: medziaga ne Chifonas, o Trafeta). Ten tik apgaudineja manau kad tik nuomotum, o ne sumastytum pirki. Nes balta afigienai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankvl: 17 gegužės 2011 - 19:34
As irgi uzsakiau is landy bridal 4u.gif liko 2 savaites laukimo ax.gif
Dziaugiuosi uz Jus, linksmos sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2011 05 17, 20:30)
tai sakau, nebijokit siustis is uzsienio, tikrai gerai pasiuva, kam permoket. As saviske matavausi LT (na to dizainerio, bet ne tokia pati, nes sakiau, kad susideliojau, mano virsus tik tokios pacios kaip LT nuomos buvo). Nuomoj ale orginala is BE parvezta buvo (orginaliu kainos apie 1500-2000 svaru), bet netikiu dabar, nes niekuom nesiskiria, dar net geriau man tinka.  thumbup.gif
Plius mano panasios nuoma vieninteliam Vilniuj nuomos punkte 1800 Lt (nuoma), man gavos 990 nupirkta, plius galeciau pasakyti pasiuta geriau nei matavausi, tai netikiu, kad nuoma sake jog ten orginali, ne is kinieciu
Medziaga nuomoj buvo tik sampanine, man tikino, kad ji man geriausiai tinka, ale su balta man nesiziuri (as juodplauke). Pas mane sniego baltumo suknia, surizikavau (parasysiu daugiau: medziaga ne Chifonas, o Trafeta). Ten tik apgaudineja manau kad tik nuomotum, o ne sumastytum pirki. Nes balta afigienai atrodo. thumbup.gif

O gal nuotraukytę kokią įmestumėte pasižiūrėti tą superinę suknelę bigsmile.gif
Atsakyti
jooo, butu visai idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 05 17, 19:37)
O gal nuotraukytę kokią įmestumėte pasižiūrėti tą superinę suknelę  bigsmile.gif

Krista - sorry, nuorauka bus tik mano vestuviu diena(plius zinau tau smalsu, nes tau nepavyko su suknia kiek skaicius forumuose, per tave vos ne suabejojau sustis), niekam nerodysiu. Is LRI stiliuko (LINEA RAFFAELLI)
Papildyta:
QUOTE(ajaz @ 2011 05 17, 19:41)
jooo, butu visai idomu blush2.gif

Ajaz - ilisk i LRI tam saituke, ten man visos afigienos, praktiskai visos is TRAFETA medziagos, gula zymiai geriau nei Chifono. Plius pries saule gerai blizga.
Dar yra ju saitas: www.linearaffaelli.be visas is eiles uzdeciau, orginalios man neikandamos su kaina kol kas, nors pasispaudus pirkciau ir orginalia, bet kaip sia parsiunciau nematau prasmes permoket.

p.s. as nuomoje Vilniuje buvau tik vienam salone, nes kituose nera sio dizainerio, nemegstu shopintis apskritai LT, ciupinejau tik medziagas, nes tas man svarbus - Chifona rengciausi jei butu vestuves papludimyje, kitaip niekaip. Na bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankvl: 17 gegužės 2011 - 19:52
QUOTE(Sankvl @ 2011 05 17, 20:45)
Krista - sorry, nuorauka bus tik mano vestuviu diena(plius zinau tau smalsu, nes tau nepavyko su suknia kiek skaicius forumuose, per tave vos ne suabejojau sustis), niekam nerodysiu. Is LRI stiliuko (LINEA RAFFAELLI)

Jep, nepavyko, bet nei kiek nepergyvenu, turiu savo svajonių suknelę, kurią prieš pirkdama pasimatavau ir pačiupinėjau mirksiukas.gif Aišku, kad smalsu mirksiukas.gif Na čia tavo reikalas, ar rdoyti, ar ne. Tik man taip keista, ko neparodyti to idealumo g.gif Na bet kokiu atveju: gražios Jums šventės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 05 17, 19:53)
Jep, nepavyko, bet nei kiek nepergyvenu, turiu savo svajonių suknelę, kurią prieš pirkdama pasimatavau ir pačiupinėjau  mirksiukas.gif Aišku, kad smalsu  mirksiukas.gif  Na čia tavo reikalas, ar rdoyti, ar ne. Tik man taip keista, ko neparodyti to idealumo  g.gif Na bet kokiu atveju: gražios Jums šventės  mirksiukas.gif

Krista - turiu sitam saite mergaiciu (draugiu), kurios cia sedi, todel ir nerodysiu. Plius svetimu merginu nuomones man nereikia.
Kaip ir minejau Linea raffaelli suknias visas uzsideciau, tiek vestuvines tiek vakarines.
Jas galima rasti cia kur uzsakiau: http://www.landybrid...om/lri-c71.aspx
arba orginaliu saitas: http://www.linearaff...s...dal&lang=en
Atsakyti
SANKVL, as jau uzsakiau savaja blush2.gif mano bus is pronovias,tik pora detaliu pakeiciau irgi su tuo paciu vaikinuku surasineju kaip ir tu biggrin.gif tik va nerimauju del kokybes, kad tik medziaga pigiai neatrodytu, tai va liko tik pora savaiciu iki sukneles gavimo tongue.gif
Atsakyti
AJAZ - nzn kokia tavo pati medziaga. Mano Traffeta, ji liuks. Kokia tavo? O pasiuvimas neabejoju bus ciki, nebent nebusi tiksliai matmenu parasius, mane matavo busimoji anyta - ji siuveja (ne sukniu, bet baldu, tai zodziu metra rankose laikius nemazai).

Kitoms p.s. jei reikia pagalbos su anglu kalba rasykit i privata, padesiu, nes su tuom Johnny is landrybridal susibendravau labai gerai, palaikom nuolat rysi ir jau mano vestuvese busima mergaite is ten suknia uzsake sventei kitai (vakarine)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankvl: 17 gegužės 2011 - 20:20