Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

paskui parasykit visom,idomu kaip cia uzsibaigs viskas 4u.gif
Atsakyti
na butinai pranesiu blush2.gif db laukiu atsakymo is jo jauciu parasys tik vakare del laiko skirtumo unsure.gif
Atsakyti
na jeigu tikrai nereikia jums tu sukneliu, tai ir nera ko cia pergyventi ax.gif blogiausiu atveju gali jums uzdeti negativu feedback`a schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 12 gegužės 2011 - 14:22
na taip bet tas feedbackas ir gali ateiti pakenkt renkatis suknele, na aisku jai jos nereikia tai kam ja imt, aisku su siuntimu butu abi uz 300 kazkur ta gal butu ir paimt, bet ne uz 700 blink.gif blink.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus, bet taip sunku apsispresti! Buvau ir salone matuotis, tai dauguma tu sukneliu kazkaip graziai ziurisi g.gif
Dar pradejau mastyti apie sia suknele http://www.landybrid...4708-p5907.aspx , tik kad ji su pristatymu jau kainuos beveik 1000 lt, kazin ar bus kokybiska ir verta siu pinigu g.gif
Beje esu liekna ir auksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 2011 @ 2011 05 12, 19:34)
Aciu uz patarimus, bet taip sunku apsispresti! Buvau ir salone matuotis, tai dauguma tu sukneliu kazkaip graziai ziurisi  g.gif 
Dar pradejau mastyti apie sia suknele http://www.landybrid...4708-p5907.aspx , tik kad ji su pristatymu jau kainuos beveik 1000 lt, kazin ar bus kokybiska ir verta siu pinigu  g.gif
Beje esu liekna ir auksta  rolleyes.gif

man si nelabai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
na man ir ta suknele nelabai blush2.gif ax.gif o kiek atsiuntimas kainuoja is landybridal ?
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 05 12, 20:14)
na man ir ta suknele nelabai blush2.gif  ax.gif  o kiek atsiuntimas kainuoja is landybridal ?

Na ten nuo kilogramu priklauso. 3 kg nuo 94 doleriu kainuoja.
Atsakyti
o man grazi blush2.gif
ir manau, kad aukstai ir plonai tikrai turetu tikti toks modeliukas.
Atsakyti
Man irgi grazi 4u.gif , tik va aisku kokie tie neriniai bus ar ne pigiai atrodys g.gif nuo to visas sukneles grozis ir priklauso, pati uzsakius suknele is ju tai irgi nerimauju nes suknele iki puses rastuota ax.gif
Papildyta:
Elenalovein, kaip tau ten su kinieciais sekasi, ar atrase? ax.gif
Atsakyti
na neatrase nieko per para beveik, taip dazniausia velai nakti atrasydavo, na bet gal suprato kad pasitaiko ir tiek, kad ne is pyktos valios cia as ax.gif ax.gif ax.gif ir feedebacko blogo nera kap ziurejau, na tikuos viskas tap ir baigsis, tikuos nesidziaugiu per anksti unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Pagaliau issirinkau suknele ir as, ilgokai su kinais derinau as, nes niekur neradau, kad mano modeliuka siutu tai tikiuosi is nuotrauku pasius. is Zimolou lyg ir apsisprendziau pirkti, 270 USD su siuntimu cia.
Atsakyti