Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(MissR @ 2011 09 01, 10:55)
as tvirtai zinau kad uzsakinesiu sausi-vasari, o vestuves liepa. noriu apsidrausti, kad jei ka, speciau pataisyt, arba isigyt kita , ir siaip ramiau ant sirdies bus anksciau uzsakius
blush2.gif  dar tik taupau pinigus jai , jei jau ju tureciau, speju jau dabar uzsisakyciau lotuliukas.gif

Jau turi išsirunkus gal? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2011 09 01, 13:29)
Jau turi išsirunkus gal? smile.gif

taip turiu, bene 30 variantu biggrin.gif is tu 30 yra viena favorite kolkas g.gif stai va si:
user posted image
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 09 01, 13:42)
taip turiu, bene 30 variantu  biggrin.gif  is tu 30 yra viena favorite kolkas  g.gif  stai va si:
user posted image
wub.gif

Labai graži, ši ta ir man krito į akį 4u.gif
Bet dabar turiu kitus variantus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 09 01, 13:42)
taip turiu, bene 30 variantu  biggrin.gif  is tu 30 yra viena favorite kolkas  g.gif  stai va si:
user posted image
wub.gif

Tik atminkit, kad kinietuku issiuvinejimai nebuna tokie grazus kaip foto ir visa ta grozi praktiskai galit padalinti pusiau. Ziaurokai skamba, bet tokia jau ta realybe, foto originalu neatitinka atsiustos prekes kokybes. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 09 01, 14:02)
Tik atminkit, kad kinietuku issiuvinejimai nebuna tokie grazus kaip foto ir visa ta grozi praktiskai galit padalinti pusiau. Ziaurokai skamba, bet tokia jau ta realybe, foto originalu neatitinka atsiustos prekes kokybes.  schmoll.gif

ypac neriniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 09 01, 14:02)
Tik atminkit, kad kinietuku issiuvinejimai nebuna tokie grazus kaip foto ir visa ta grozi praktiskai galit padalinti pusiau. Ziaurokai skamba, bet tokia jau ta realybe, foto originalu neatitinka atsiustos prekes kokybes.  schmoll.gif

Sito neikiek nebijau, nes maciau ju siutas realias sukneliu foto , man ju neriniai atrodo labai graziai , aisku, as nelabai nusimananti, tiesiog duodu duokle savo akims, o jos man sako kad neriniai isties graziai padaryti rolleyes.gif
user posted image
user posted image
cia pora sukniu ju siutu, nors jos man nelabai, bet neriniai labai grazus 4u.gif
Atsakyti
MissR, manau nenusivilsi is vogue uzsisakiusi wub.gif

Mano suknele buvo be neriniu, tik perliukais siuvinetu liemeniu, zinokit buvo 100% kaip nuotraukose, labai nustebau gavusi, nes paziurejus i kitu merginu foto tokio rezultato nesitikejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 09 02, 16:32)
Sito neikiek nebijau, nes maciau ju siutas realias sukneliu foto , man ju neriniai atrodo labai graziai , aisku, as nelabai nusimananti, tiesiog duodu duokle savo akims, o jos man sako kad neriniai isties graziai padaryti  rolleyes.gif
user posted image
user posted image
cia pora sukniu ju siutu, nors jos man nelabai, bet neriniai labai grazus  4u.gif

kinieciu nuotraukos, bet uzrasyta Vogue Dress? g.gif
Atsakyti
Sweikutes dar kartele,
Siandien gavau savo suknele! Ji superine! smile.gif Labai laukiau ir labai bijojau, taciau viskas ciki. Pazadu foto nuotraukytes uz poros menesiu.
Noreciau pagirt is ebay pardaveja - vnnlly2010 (vnnlly@gmail.com)
(Cia info toms, kurios dar tik pradeda dairytis...)
Parasem vienas kitam gal simta laisku, prisiusnte kruvas foto pavizdziu su savo darbais. As prisiunciau jam sukneliu foto - tokiu kokiu noreciau. Pataise visas smulkmenas. Suderinom sukneles kokios norejau: pailgino sleifa, gorseta patvarke pagal mano norus, sijono struktura ir pn. Kitaip tariant is kokiu keturiu sukneliu padarem viena ir labai puikiai.
Niu zodziu, nemaniau, kad su kinieciu taip smagiai galima susidirbt. Ir svarbiausiai puikiai atrasineja i laiskus, greitai ir aiskiai. Kitaip tariant - rekomenduoju, toms, kurios nori kazko ypatingo, savo ir uz priimtina kaina. Mano suknele + 4m veliumas kainavo apie 400lt + gavau dovanu labai faina tasiuka, toki kinietiska, sventiska. smile.gif Siuntinuka atsiunte per DHL tarnyba tiesiai i namus per tris dienas nuo pasiuvimo, o pasiuvo per pora savaiciu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti