Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(MissR @ 2011 08 26, 21:06)
drinks_cheers.gif  pati norejau ta pati parasyt, jau pradeda nervint kai lendama i tema kuri neaktuali zmogui ir dar  aiskinama kaip reiktu ar nereiktu daryt  doh.gif

niekas nieko čia neaiškina smile.gif seku šią temą jau metus laiko, nuop tada kai pradėjom planuoti savo vestuves, per tiek laiko padariau išvadas ir galiu pasidalinti savo patirtimi kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 26, 22:19)
niekas nieko čia neaiškina smile.gif seku šią temą jau metus laiko, nuop tada kai pradėjom planuoti savo vestuves, per tiek laiko padariau išvadas ir galiu pasidalinti savo patirtimi kas ir kaip.

O sakeisi suknele is Kinijos? Jeigu jau taip peiki
Atsakyti
mano pazistama NUOMAVOSI suknele uz 1500lt. blink.gif na as tokiu sumu uz nuoma kazkaip nepateisinu.... bet zinot, matosi, kad medziaga kinieciu.pats modelis grazus, paprastas, bereeet toooookia suma uz nuoma doh.gif na cia mano nuomone.... as nezinau, gal cia "lygis" pasigirti, kad va vien uz sukneles nuoma 2000lt. kainavo.... g.gif
Atsakyti
na as irgi tu nuomu nesuprantu, kainos kosmines 1500-2000 lt uz vienos dienos padevejima, o is isores atrodo tikrai tokios kainos nevertos, kai kurios nusiperka suknele uz 400 lt ir ji atrodo ne blogiau (o kartais net geriau) nei tos nuomuojamos uz kelis tukstancius..
kiek maciau sukneliu nuomuotu na nei viena man kainos neatitiko kiek uz ja buvo sumoketa

na bet tema ne apie tai, tos kurios saketes is uzsienio, ar daug maz visi geranoriskai sutinka ant siuntinio parasyti ,,gift,, ? o jei neuzrasys gift, tada atsiimant siuntini reikes dar moketi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 27 rugpjūčio 2011 - 12:22
QUOTE(MissR @ 2011 08 27, 14:21)
na as irgi tu nuomu nesuprantu, kainos kosmines 1500-2000 lt uz vienos dienos padevejima, o is isores atrodo tikrai tokios kainos nevertos, kai kurios nusiperka suknele uz 400 lt ir ji atrodo ne blogiau (o kartais net geriau) nei tos nuomuojamos uz kelis tukstancius..
kiek maciau sukneliu nuomuotu na nei viena man kainos neatitiko kiek uz ja buvo sumoketa

na bet tema ne apie tai, tos kurios saketes is uzsienio, ar daug maz visi geranoriskai sutinka ant siuntinio parasyti ,,gift,, ? o jei neuzrasys gift, tada atsiimant siuntini reikes dar moketi?  g.gif

Nereikės mokėti jei siuntos vertė bus parašyta ne didesnė nei 50 USD. Bet jei ant invoiso ( sąskaitos-faktūros) bus parašyta wendding dress - 50 USD žinokit paketas bus išplėštas ir mokesčiai priskaičiuoti, suma apie 300/400 Lt.
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2011 08 26, 22:25)
O sakeisi suknele is Kinijos? Jeigu jau taip peiki

jei būtumėt išauklėta tai netujintumėt čia manęs blink.gif
šiame forume mačiau sukneles ir to užteko. Pirkit jūs tas sukneles iš kiniečių ar iš kur norit, koks man skirtumas, ne man jas reikės nešiot, ko čia taip pykt? Vaje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 27, 17:59)
jei būtumėt išauklėta tai netujintumėt čia manęs  blink.gif
šiame forume mačiau sukneles ir to užteko. Pirkit jūs tas sukneles iš kiniečių ar iš kur norit, koks man skirtumas, ne man jas reikės nešiot, ko čia taip pykt? Vaje  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kas ka tujina idomu?
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2011 08 27, 17:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kas ka tujina idomu?

kaimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2011 08 27, 16:41)
Nereikės mokėti jei siuntos vertė bus parašyta ne didesnė nei 50 USD. Bet jei ant invoiso ( sąskaitos-faktūros) bus parašyta wendding dress - 50 USD žinokit paketas bus išplėštas ir mokesčiai priskaičiuoti, suma apie 300/400 Lt.

o siaube dar paketa isples blink.gif mokesciu suma sieks tiek pat kiek visa suknele man kainuos blink.gif
ar kam buvo taip kad teko dar tiek mokesciu suplot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 27, 18:17)

Supratau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 08 27, 20:05)
o siaube dar paketa isples  blink.gif  mokesciu suma sieks tiek pat kiek visa suknele man kainuos blink.gif
ar kam buvo taip kad teko dar tiek mokesciu suplot? doh.gif

Muitinė turi teisę atidaryti paketą jei suma jiems pasirodo įtartina. O mokesčius sudaro vien tik muitinės tarpininko paslaugos 150Lt. pati importo deklaraijos neužpildysite o tarpininkai už 10 min darbo tiek lupa + 21 proc. PVM ir + 10 proc importo mokestis. Mokesčius skaičiuoja nuo vidutinės statistinės vertės kuri yra vestuvinėms suknelėms apie 800Lt. arba nuo bankinio pavedimo kurį darėte kiniečiams, bet tokiu atveju reikės pateikti pavedimo dokumentus.
Žodžiu geriausia kad rašytų "Drabužiai - 2vnt. - 40USD" manau tokiu atveju neturėtų kilti problemų nes juk neatidarinės kiekvienos siuntos iš eilės, o maža kokius drabužius žmogus siunčiasi. O 2 vnt. todėl kad svoris būna apie 2/3kg. tai vėl gi gali užkliūti, o 1 kg. gali ir sijonas sverti smile.gif . Tikiuosi suprantamai paaiškinau 4u.gif
Atsakyti
Siaip kinieciai labai mielai supakuoja kaip dovana ir paraso, kad tai dovana... tada ir jokiu mokesciu moket nereikia. Reikia tik paprasyti... smile.gif
Atsakyti