Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(SauluteeeR @ 2011 08 24, 15:27)
as tai turbut pas siuveja nueisiu isimatuoti, kad tikrai tas vietas pasimatuociau lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Ir aš to bijau
Atsakyti
QUOTE(SauluteeeR @ 2011 08 24, 15:27)
as tai turbut pas siuveja nueisiu isimatuoti, kad tikrai tas vietas pasimatuociau lotuliukas.gif

gera mintis thumbup.gif aš pasitikėjau vyru, leidau pamatuoti, tai arba suknytę gavau šiek tiek didoką, arba apkūdau kol ji atėjo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 08 23, 11:03)
Geriau pagalvokite ka darysite su suknia, jei bus baisesne nei is gariunai, ir dydis neatitiks schmoll.gif geriau nerizikuoti.

kaip matote čia pilna išgirtų kinietukų, jau kaip sakant patikrintų ir kurie nenuvylė savo pasiųtom suknytėm tongue.gif

daugelis siuva ir pagal išmatavimus, tad jei ir arėjus suknelei ji netiks jų, juk galima nunešti į siuvyklą smulkiam pataisymui mirksiukas.gif
aš tik už sukneles iš kinietukų thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif O kaip jūs iš tų kineičių užsisakot?
Apšvieskit mane biški blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2011 08 25, 09:04)
blink.gif O kaip jūs iš tų kineičių užsisakot?
Apšvieskit mane biški  blush2.gif

Pirmiausia reikia turėti VISA WEB kortelę, jeigu neturi nueini į savo banką ją išsiemi, ji yra mokama, SEB banke man atrodo 20 lt, SWED banke mėnesinis 3 lt mokestis.
Na, kai jau turi kortelę, užsiregistruoji į www.paypal.com, tada išsirenki suknelę ar ką ten nori užsisakyti, surašai savo išmatavimus ir nusiunti. Po to jeigu viskas tinka, sumoki pinigėlius, jeigu reikia pasirenki siuntimo būda tau geriausią ir lauki.

Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2011 08 25, 12:03)
Pirmiausia reikia turėti VISA WEB kortelę, jeigu neturi nueini į savo banką ją išsiemi, ji yra mokama, SEB banke man atrodo 20 lt, SWED banke mėnesinis 3 lt mokestis.
Na, kai jau turi kortelę, užsiregistruoji į www.paypal.com, tada išsirenki suknelę ar ką ten nori užsisakyti, surašai savo išmatavimus ir nusiunti. Po to jeigu viskas tinka, sumoki pinigėlius, jeigu reikia pasirenki siuntimo būda tau geriausią ir lauki.

jei kam reikia galiu padet wink.gif
Atsakyti
o man toks idomus klausimas, sumokama visa suma is karto?
Atsakyti
QUOTE(SauluteeeR @ 2011 08 25, 14:07)
o man toks idomus klausimas, sumokama visa suma is karto?

Taip visa suma, todel geriausia yra atsiskaitineti kreditinemis kortelemis, o debetinemis, nes blogiausiu atveju bankas jau issireikalaus savo pinigus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 25 rugpjūčio 2011 - 13:31
QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 23, 18:46)
Tik dauguma uzsikele kainas ir praso uz jas tiek pat, kiek nauja kainuoja. Ir vis  tik naujas daiktas ir lieka nauju. tongue.gif

nesutinku, aš iš SM nusipirkau vieną kart dėvėtą suknelę už 1000lt, kuri nauja kainavo 4500 smile.gif o dėl naujumo, tai jei nepasakytų, tai net ir nepagalvotum, kad dėvėta. Juk tai ne šiaip drabužis kurį dėvi kiekvieną dieną ir po laiko nusitrina ... salonuose tą pačią suknelę išnuomoja daugybę kartų ir tai daugiau kainuoja negu kad aš šiuo atveju sumokėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 25, 15:18)
nesutinku, aš iš SM nusipirkau vieną kart dėvėtą suknelę už 1000lt, kuri nauja kainavo 4500  smile.gif o dėl naujumo, tai jei nepasakytų, tai net ir nepagalvotum, kad dėvėta. Juk tai ne šiaip drabužis kurį dėvi kiekvieną dieną ir po laiko nusitrina ... salonuose tą pačią suknelę išnuomoja daugybę kartų ir tai daugiau kainuoja negu kad aš šiuo atveju sumokėjau  ax.gif

Tai šaunu kad patiko ir tiko smile.gif
Juk ne visoms patinka, ar tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai iš vis nesuvokiu, kam čia diskutuoti apie tai kur galima nusipirkti.

Čia yra būtent tema apie SUKNELIŲ PIRKIMĄ/ATSISIUNTIMĄ iš Kiniečių ir ne tik.

Jiegu jums toks būdas netinka, nepatinka - tiesiog aplenkite šitą tema ir visi bus patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 25, 19:05)

Jiegu jums toks būdas netinka, nepatinka -  tiesiog aplenkite šitą tema ir visi bus patenkinti  biggrin.gif

Butent! thumbup.gif As visiskai nesigailiu is ju atsisiuntusi ir tikrai, jei dar nebuciau istekejusi vel suknele sakyciaus tik is ju. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 25, 19:05)

Jiegu jums toks būdas netinka, nepatinka -  tiesiog aplenkite šitą tema ir visi bus patenkinti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pati norejau ta pati parasyt, jau pradeda nervint kai lendama i tema kuri neaktuali zmogui ir dar aiskinama kaip reiktu ar nereiktu daryt doh.gif
Atsakyti