Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2011 08 21, 23:32)

nu visiskai ne mano stiliaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2011 08 23, 09:23)
Bet ką tokiu atveju man daryti? Lietuvoje siutis ir pakloti kelis tukstancius?
Su tokiu mano dydzio gal tik kelios lietuvoje yra.... verysad.gif

tokiu atveju pradzioj pabandykit deveta pirkti 4u.gif pvz as parduosiu savo suknele po vestuviu. ir apskritai tiek daug skelbimu originaliu dizaineriu sukneliu nesuvokiu kam is kinieciu siustis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paskutinė @ 2011 08 23, 17:35)
tokiu atveju pradzioj pabandykit deveta pirkti  4u.gif  pvz as parduosiu savo suknele po vestuviu. ir apskritai tiek daug skelbimu originaliu dizaineriu sukneliu  nesuvokiu kam is kinieciu siustis?  g.gif

O kas iš to man kad parduosi? Juk man tai netiks.
O as pas kiniecius batus, rubus perku ir dar tikrai neesu nusivilusi jais. Teko ir elektronikos pirkt, ir tarnauja, laiko.
Čia kiekvienam pagal skonį
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2011 08 23, 15:53)
O kas iš to man kad parduosi? Juk man tai netiks.
O as pas kiniecius batus, rubus perku ir dar tikrai neesu nusivilusi jais. Teko ir elektronikos pirkt, ir tarnauja, laiko.
Čia kiekvienam pagal skonį

jei netiks tai nepirk doh.gif biggrin.gif tik sakau kad bent jau SM pilnas skelbimu 4u.gif ir geros sukneles g.gif
Atsakyti
QUOTE(paskutinė @ 2011 08 23, 18:34)
jei netiks tai nepirk  doh.gif  biggrin.gif  tik sakau kad bent jau SM pilnas skelbimu  4u.gif  ir geros sukneles  g.gif

Tik dauguma uzsikele kainas ir praso uz jas tiek pat, kiek nauja kainuoja. Ir vis tik naujas daiktas ir lieka nauju. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 23 rugpjūčio 2011 - 18:46
QUOTE(paskutinė @ 2011 08 23, 17:35)
tokiu atveju pradzioj pabandykit deveta pirkti  4u.gif  pvz as parduosiu savo suknele po vestuviu. ir apskritai tiek daug skelbimu originaliu dizaineriu sukneliu  nesuvokiu kam is kinieciu siustis?  g.gif

cia SM skelbimuose nemaciau nei vienos sau tinkamos sukneles, nesuprantu, kam einat i tema ape pirkima sukneliu internetu, ir bandot iteikt savo poziuri kad to nedarytumem doh.gif juk man atrodo cia ateina tos kurios nori pirkti, tuo domisi, beto pritariu, kad daugumoje skelbimu sukneliu kainos yra uzkeltos, prasoma kaip uz nauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 23 rugpjūčio 2011 - 19:46
Tai va tas ir yra kad praso kaip už naujas.
O as noriu naujos, dar niekeno tos nedevėtos... smile.gif
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif
Gal yra mergaičių, kurios siuntėsi šias sukneles ?
http://vogueweddingd...ress-hs117.html
http://vogueweddingd...ress-k0165.html
Atsakyti
Aš tai nemačiau garžių sm skelbimuose suknelių blush2.gif skonio reikalas aišku, bet įspūdis, kad ten tik graikiškos ir baisiai pūstos biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš pritariu, kad sm skelbimuose pasirinkimo nėra. Peržiūrėjau visus skelbimus ir radau tik vieną suknutę, kuri būtų verta šiek tiek dėmesio, bet jos dydis man netinka ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip ten su visais išmatavimais?
Pačios matavotės ar pas siuvėja ėjot kad viską tiksliai išmatuotų? unsure.gif
Aš pati kažkaip truputį bijau matuotis, sakau gal pas kokią siuvėją nulėkti.... g.gif
Atsakyti
as tai turbut pas siuveja nueisiu isimatuoti, kad tikrai tas vietas pasimatuociau lotuliukas.gif
Atsakyti