Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 22, 13:29)
Nei viena  blush2.gif Bet pirmas padoresnis variantas už antrajį  biggrin.gif

Neįsivaizduoju, kaip tuokiantis su tokia suknele reiktų į bažnyčia eiti  doh.gif

Visiskai tam pritariu.. Kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet man, asmeniskai, tokia suknele merginai, kuri nori i save atkreipti demesi. Cia tik mano nuomone. As rinkausi ir sakiausi suknele, tokia, kuri man butu pati pati wub.gif ir ne kiek del to nesigailiu.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 22 rugpjūčio 2011 - 17:21
QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 22, 13:29)
Nei viena  blush2.gif Bet pirmas padoresnis variantas už antrajį  biggrin.gif

Neįsivaizduoju, kaip tuokiantis su tokia suknele reiktų į bažnyčia eiti  doh.gif

I baznycia niekas ir nesiruosia eiti.Kvaila manyti kad jei Jus taip darote tai visos is paskos begs.

Aciu merginos uz nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2011 08 21, 23:32)

o man abi labai grazios thumbup.gif pati neseniai ieskojau kazko panasaus. radau pigesni (aisku ne toki grazu) varianta . man atrodo,kad sitokia diena turi leisti sau atrodyti ispudingai.. mirksiukas.gif o visiems tikrai neitiksi..ir nereikia perdaug stengtis. schmoll.gif
Atsakyti
http://www.ebay.co.u...=item415cb5a965
Atsakyti
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2011 08 22, 00:32)

jei jūsų vestuvių tema "gariūnai", tai kodėl gi ne?
Atsakyti
QUOTE(egliux20 @ 2011 08 22, 23:57)
o man abi labai grazios  thumbup.gif  pati neseniai ieskojau kazko panasaus. radau pigesni (aisku ne toki grazu) varianta . man atrodo,kad sitokia diena turi leisti sau atrodyti ispudingai.. mirksiukas.gif o visiems tikrai neitiksi..ir nereikia perdaug stengtis.  schmoll.gif

Ispudingai nera lygu vulgariai ir issaukianciai.
Atsakyti
Labas merginos, jungiuosi ir aš prie Jūsų, nors vestuvės tik kitą vasarą, bet jau dabar viską pradedu žiūrinėti smile.gif
Turiu problemą didelę su ugiu, esu labai maža... doh.gif Tai norėjau sužinoti, kaip ten su tom suknelem is kinieciu, ar yra kokiu man vilciu gauti reikiamo dydžio? Jie pardavineja jau pasiutas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 08 23, 09:16)
Ispudingai nera lygu vulgariai ir issaukianciai.

na baikit merginos mirksiukas.gif kiekvienam atrodo kitaip, kiekviena svajoja apie vis kitokia suknele ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2011 08 23, 08:58)
Labas merginos, jungiuosi ir aš prie Jūsų, nors vestuvės tik kitą vasarą, bet jau dabar viską pradedu žiūrinėti smile.gif
Turiu problemą didelę su ugiu, esu labai maža...  doh.gif Tai norėjau sužinoti, kaip ten su tom suknelem is kinieciu, ar yra kokiu man vilciu gauti reikiamo dydžio? Jie pardavineja jau pasiutas ar ne?

Geriau pagalvokite ka darysite su suknia, jei bus baisesne nei is gariunai, ir dydis neatitiks schmoll.gif geriau nerizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 08 23, 11:03)
Geriau pagalvokite ka darysite su suknia, jei bus baisesne nei is gariunai, ir dydis neatitiks schmoll.gif geriau nerizikuoti.

na kodel is karto taip nuteikiat zmogu ? ne viena mergina sakesi is uzsienio, ir is tu paciu kinietuku ir gavo labai grazias sukneles liko patenkintos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(navatka @ 2011 08 23, 09:58)
Turiu problemą didelę su ugiu, esu labai maža...  doh.gif Tai norėjau sužinoti, kaip ten su tom suknelem is kinieciu, ar yra kokiu man vilciu gauti reikiamo dydžio? Jie pardavineja jau pasiutas ar ne?

bent is ten, kur sakiausi as tai siuna butent tada, kai gauna uzsakyma, taigi galima uzsisakyti suknele pagal savo ismatavimus, tik gal uzmest kokis 2;3 cm del viso pikto, kad reikalui esant patrumpint ar pasiaurint, nes is per siauros jau nebepadarysi nieko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 08 23, 11:03)

Bet ką tokiu atveju man daryti? Lietuvoje siutis ir pakloti kelis tukstancius?
Su tokiu mano dydzio gal tik kelios lietuvoje yra.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 23, 11:20)
bent is ten, kur sakiausi as tai siuna butent tada, kai gauna uzsakyma, taigi galima uzsisakyti suknele pagal savo ismatavimus, tik gal uzmest kokis 2;3 cm del viso pikto, kad reikalui esant patrumpint ar pasiaurint, nes is per siauros jau nebepadarysi nieko. mirksiukas.gif

Tai is bet kokios ten sukneles pasius tavo dydi? Taip manau supratau
Atsakyti