Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(Meila.com @ 2011 07 22, 00:07)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Smagiai cia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Visa laime, kad palikta medziagos dar buvo, nes tai ir baisiausia, o abdrug permaza pasius. Is kokio puslapio siutetes?
As nusiziurejau sia:
http://www.lightinth...01-_p34809.html
Ka manot?

jei krutinė nedidelė - tai dar pusė bėdos, bet ir tai ne mano skonio. bet jei krutinė didelė - tai atrodys baisiai
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 05, 10:06)
gal kuri domejosi ar sakesi, ar turi realiu foto stai siu sukneliu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

viena forumiete neseniai rase, kad gavo realiu sukneliu foto, bet as nesuprantu kaip jai tai pavyko
pati prie visu sukneliu ten kur ,,I want to ask,, rasiau, kad atsiustu realiu foto, tai atrase, kad tai visos foto kurias turi , o jos juk katalogines, tikrai neatitinka realios ju pasiutos sukneles  doh.gif

Sveikute,
Aš kaip tik domiuosi dėl paskutinės suknelės, gal kartais Jums pavyko gauti realią nuotrauką, ji tokia graži, bet taip bijau, kad parsisiuntus ji bus visiškai kitokia sad.gif
Atsakyti
gal kas sia siuntetes, ir zino, kaip realiai ji atrodo? g.gif
user posted image

Sveikute,
Aš kaip tik domiuosi dėl paskutinės suknelės, gal kartais Jums pavyko gauti realią nuotrauką, ji tokia graži, bet taip bijau, kad parsisiuntus ji bus visiškai kitokia sad.gif

ji man paciai asmeniskai kone ideali, deja, negavau jos realiu foto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 01 rugpjūčio 2011 - 16:18
QUOTE(INirJAN @ 2011 07 31, 20:36)
kazkaip juokingai skamba jusu pasakymas  lotuliukas.gif : "ever pretty kokia parodyta, tokia ir gausi, manau taip lengviau pasirinkt, kai zinai ka gausi. O ir kainos iki 200lt.. smile.gif" ????
Kainos iki 200lt. ir ZINAI ka gausi????????????????????????????

wow, tikrai uz tokia kaina identiskai dizaineriu suknelems modeliai siuti biggrin.gif

ne, ne is ebay ,ir ne kopija pirkciau.
originalas su atsiuntimu apie 1000 lt kainuoja
Papildyta:
QUOTE(Giedrutis @ 2011 08 01, 16:04)
Sveikute,

visos sios grazios,laabai domintu ir mane real foto , bet pardavejai nenusiteike jomis pasidalinti ...
Atsakyti
naujas mano galvos skausmas , kur rasti sia suknele?
isimylejau wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

noriu teketi su ja ....
Atsakyti
naujas mano galvos skausmas , kur rasti sia suknele?
isimylejau wub.gif

Butkus susituoke?? bigsmile.gif

jei i tema, labai grazi suknia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 08 01, 18:41)
Butkus susituoke?? bigsmile.gif

jei  i tema, labai grazi suknia rolleyes.gif

ne, cia foto is renginio.
aha, grazi , a kur ana rast ? biggrin.gif
Atsakyti
noraeleo - graži suknelė. Bijau pameluot, bet kažkur esu tokią mačius. Kažkokiam kiniečių puslapį. Kažkaip įstrigusios tos gėlės. smile.gif
Ir dar - kažkaip pamaniau, kad prie šios suknelės tiktų ir toks veliumas... nemokų įmest foto. Niu Juozo Statkevičiau kurta trumpa vestuvinė suknelė su įspūdingu veliumu.
http://www.google.lt...e...228&bih=518

O čia šiaip straipsniukas visoms, kuris manau gali praversti, ypač toms, kurios dar tik pradėjo žiūrinėtis. http://www.fotofaze....vines-sukneles/
Man patiko! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila.com @ 2011 08 03, 19:25)
noraeleo - graži suknelė. Bijau pameluot, bet kažkur esu tokią mačius. Kažkokiam kiniečių puslapį. Kažkaip įstrigusios tos gėlės. smile.gif
Ir dar - kažkaip pamaniau, kad prie šios suknelės tiktų ir toks veliumas...

aciu smile.gif radau originalia suknele, vienam vilniaus salone, bet kadangi man pirkti ja reikia, o ne nuomotis, tai kaina per didele...reikia analogo,kurio kol kas neradau.
arba teks siutis

o mano vestuves vyks papludimyje, tad veliumas nelabai reikalingas:)
bet aciu uz pasiulyma smile.gif
Atsakyti
Keliaujat į užsienį? smile.gif
Mes lapkričio pradžioje į Jamaiją. tad suknelė dabar ir mano pagrindinis rūpestis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meila.com @ 2011 08 03, 21:09)
Keliaujat į užsienį? smile.gif
Mes lapkričio pradžioje į Jamaiją. tad suknelė dabar ir mano pagrindinis rūpestis. smile.gif

bigsmile.gif o mes lapkricio viduryje i Jamaica
Atsakyti
http://www.facebook....246284385390704

I koki viezbuti? Mes lapkričio 3-10d. keliaujam į Sandals White house European Village. O didzioji diena 7d. Kada Jusu? Tik nesakyk, kad 11? smile.gif Nes mums tai jau nebepavyko jos gaut, nebent anksti ryte. smile.gif
Atsakyti