Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(intiux @ 2011 07 17, 13:23)
merginos jau nebezinau.... tetis sake, kad jam suknele negrazi.. mamai man patinka... ji tokia dramblio kaulo, bus geles pakeistos... gal cia jis tik prates prie tu "kaimisko tipo" tortiniu sukneliu su daaaaug daug blizguciu ir kuo "shustresniu"????  blink.gif  verysad.gif sakykt teisybe, kol dar yra laiko  verysad.gif

Graži suknelė, tik tas gėles keiskit į mažesnes, ir bus puiku wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(intiux @ 2011 07 17, 12:05)
mazdaug taip atrodys, tik be petnesos greiciausai (arba lygiai taip pat)  wub.gif

Siulyciau pagalvot apie petnesa, jei suknele iki pat zemes. Buvau vienose vestuvese, kur nuotaka vilkejo beveik identiska suknele ir visa vakara taises kas kelios minutes zemyn smunkancia suknele. Baigesi tuo, kad vakare ieskojom siulu ir skubiai siuvom petneseles, kurios buvo nuimtos, nes ji nei pasokt nei pajudet negalejo nomaliai.
Atsakyti
cia viskas priklauso nuo pasiuvimo. Kai kurios sukneles nors ir be petneseliu, bet turi tvirtus vidinius korsetus, kur laiko labai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 07 17, 21:19)
Siulyciau pagalvot apie petnesa, jei suknele iki pat zemes. Buvau vienose vestuvese, kur nuotaka vilkejo beveik identiska suknele ir visa vakara taises kas kelios minutes zemyn smunkancia suknele. Baigesi tuo, kad vakare ieskojom siulu ir skubiai siuvom petneseles, kurios buvo nuimtos, nes ji nei pasokt nei pajudet negalejo nomaliai.

na ji man puikiai prigluda, jau laisvos vietos ten nelabai tai reiks pasibandyt, aciu Jums uz protinga patarima thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
intiux, nesuprantu, ar sukneles modeliu abejojat, ar jos pasiuvimu? Pasiuvimas, kaip matom, dailus, o modelis, jei jum butent toks prie dusios, tai net niekieno ir neklauskit. Kvaila sakyt, kad tokios kazkas nesivilktu. As ir nesivilkciau graikiskos ar torto, nes mano figurai netinka ar tiesiog ne mano skonio. Bet tai dauguma nuotaku nesivilktu mano svajoniu sukneles. Juk suprantat, kad skoniai skirtingi visu. Jei net dzinsu nieks vienodu nesirenka, tai ka jau sneket apie vestuvine suknele mirksiukas.gif Pasitikekit mama, mamos geriausiai zino 4u.gif Ir galiausiai, labai daug nuotaku pereina sukneles abejojimo faze mirksiukas.gif

Be petnesu dar nereiskia, kad smuks. As pameginciau su suknele ir pasilankstyt, ir pasok, ir pasokinet, ir atsitupt kelis kartus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 17 liepos 2011 - 21:13
intiux
man jusu suknele dieviska, panasios ieskosiu ir sau 4u.gif
tokio tipo sukneles man pacios graziausios
o ko jau negaliu pakest tai tu visu pustu tortu net bloga nuo ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 18, 11:08)
intiux
man jusu suknele dieviska, panasios ieskosiu ir sau 4u.gif
tokio tipo sukneles man pacios graziausios
o ko jau negaliu pakest tai tu visu pustu tortu net bloga nuo ju schmoll.gif

As irgi negaliu pakesti, bet tuoktis gavau su undineles tipo suknele smile.gif Sis laisvas graikisko stiliaus sukneliu kritimas, deja, mazai kam tinka del figuros. Reikia aukstesnes ir lieknos paneles. Nes su mano zemu ugiu atrodziau, lyg laukciausi kokio 7 vaiko.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 07 18, 12:26)
As irgi negaliu pakesti, bet tuoktis gavau su undineles tipo suknele smile.gif Sis laisvas graikisko stiliaus sukneliu kritimas, deja, mazai kam tinka del figuros. Reikia aukstesnes ir lieknos paneles. Nes su mano zemu ugiu atrodziau, lyg laukciausi kokio 7 vaiko.

kazin kaip man ar tiktu su 170 cm ugiu ir 50 kg svoriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 18, 13:38)
kazin kaip man ar tiktu su 170 cm ugiu ir 50 kg svoriu?  g.gif

Matuotis reikia. Man pvz. apskritai neiliemenuotos sukneles netiko.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 07 18, 15:05)
Matuotis reikia. Man pvz. apskritai neiliemenuotos sukneles netiko.

tai tada atkrenta bet kokie siuntimaisi is uzsienio internetiniu parduotuviu
nebent jus pirmiausia ejot i salonus, ten matavotes, o poto saketes is interneto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 18, 14:40)
tai tada atkrenta bet kokie siuntimaisi is uzsienio internetiniu parduotuviu
nebent jus pirmiausia ejot i salonus, ten matavotes, o poto saketes is interneto? g.gif

Zinoma, kad pirmiausiai perejau salonus smile.gif Be to, sukneles nebesisiunciau, tik norejau. Visgi nedrisau rizikuoti, nes norimoje buvo daug neriniu, originaliu detaliu, kurias kinietukai galejo padaryti tokias, kad butu tiesiog veltui ismesti nemazi pinigai.
Tiesiog radau salone uz prieinama kaina ir tinkancia pagal figura. pasikartosiu - man tai tebuvo tik rubas, kuri dargi ganetinai greitai ir persirengiau smile.gif
Beje norima suknele teturejo vienintelis tinklapis - landybridal. Bet jau pagamintos foto neturejo, tai ir palikau ta reikala smile.gif
Atsakyti
Miss R, zinoma, kad geriausia butu pasimatuot ivairiu modeliu sukneles, tada jau aisku, kokia forma labiausiai tinka, o kas visai nesiziuri. As per gyvenima daug sukneliu prisimatavusi, savo formas pazistu, kas tinka irgi mazdaug, tai pirkau pries tai nesimatavusi.

Ir neriniuota ji visa pas mane.. smile.gif

Jau nebedaug liko ir butinai pasirodysiu smalsutems! bigsmile.gif

Atsakyti