Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(Raun'a @ 2011 07 07, 10:21)
lb grazi, bet su neriniai tai yra 50 ant 50 kad gausit grazius  g.gif

Labai baiminuosi... unsure.gif
Visur ieskau realiu foto i kitaicu prasiau. Atsako "жаль, у нас нет фото , но реальное платье как на это фото, не беспокойтесь"
Svarbu "не беспокойтесь" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2011 07 07, 11:10)
Nežinau ką daryt su kitaicais...
http://www.wholesale...s-g1200783.html
labai graži man smile.gif

ir man labai grazi
as pati is ten pat minimum 5 svajoniu sukneles nusiziurejusi
bet vis dar labai dvejoju ir bijau siustis
tuo labiau kad vestuviu biudzetas labai kuklus ir nesinori metyti vejais kad ir keliu simtu lt suknelei doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Margout @ 2011 07 07, 11:25)
Labai baiminuosi...  unsure.gif
Visur ieskau realiu foto i kitaicu prasiau. Atsako "жаль, у нас нет фото , но реальное платье как на это фото, не беспокойтесь"
Svarbu "не беспокойтесь"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesuprantu negi taip sunku nufotografuoti nors viena foto kaip atrodo realiai ta suknele
man irgi lygiai taip pat atrasinejo kai prasiau atsiusti tikru sukneliu foto schmoll.gif pasitikejimo tikrai nesukele schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 07, 11:28)
nesuprantu negi taip sunku nufotografuoti nors viena foto kaip atrodo realiai ta suknele
man irgi lygiai taip pat atrasinejo kai prasiau atsiusti tikru sukneliu foto schmoll.gif  pasitikejimo tikrai nesukele schmoll.gif

mazai kas atsiuncia realias foto, matyt nesuinteresuoti fotografuoti jau pasiutas savo sukneles . reik atsiliepimu internete ieskoti, ne tik lietuvaites is ten siunciasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2011 07 07, 11:34)
mazai kas atsiuncia realias foto, matyt nesuinteresuoti fotografuoti jau pasiutas savo sukneles . reik atsiliepimu internete ieskoti, ne tik lietuvaites is ten siunciasi  4u.gif

pirma mintis kuri sove, kad matyt ta pasiuta suknele nelabai originala ir atitinka jei jau bijoma/nenorima klientui jos foto atsiusti doh.gif
na ka reikes googlint realiu foto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2011 07 07, 11:10)
Nežinau ką daryt su kitaicais...
http://www.wholesale...s-g1200783.html
labai graži man smile.gif

na rizika del tu puosmenu g.gif bet pabandykit, gal ir jus laimesit sioj loterijoj, juk nera baisiai ir brangu surizikuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 07 07, 11:44)
Sakiausi is siu  ax.gif
O pats skelbimas sukneles CIA
Siaip tikrai rizikinga is kitaicu sakytis tas suknutes, bet cia arba pasiseks, arba ne.. Taciau rezultatu likau patenkinta. mirksiukas.gif

Gal gali imesti reales savo sukneles foto? 4u.gif butu idomu paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianceee @ 2011 07 07, 14:38)
Gal gali imesti reales savo sukneles foto? 4u.gif  butu idomu paziuret ax.gif

Kai tik ja turesiu rankose, imesiu, nes dabar ji pas mano sese UK. ax.gif blush2.gif
Kadangi siuntimas i UK gerokai trumpesnis ir garantuotesnis, tai siuntem seses adresu, o ji man su auto parves. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 07 liepos 2011 - 13:51
QUOTE(Juoduke` @ 2011 07 07, 15:50)
Kai tik ja turesiu rankose, imesiu, nes dabar ji pas mano sese UK. ax.gif  blush2.gif
Kadangi siuntimas i UK gerokai trumpesnis ir garantuotesnis, tai siuntem seses adresu, o ji man su auto parves. smile.gif

Lauksim mirksiukas.gif

Papildyta:
Ziuriu dabar sukneles sitame puslapyje http://www.lightinthebox.com , visai neblogi atsiliepimai cia. Gal kas esate siuntusios is cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianceee: 07 liepos 2011 - 14:01
QUOTE(Margout @ 2011 07 07, 11:25)
Labai baiminuosi...  unsure.gif
Svarbu "не беспокойтесь"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geriau nesysakykit, nes tikrai kitaicu mezginiai daug paparastesni ir labai nusivilsit.Is kinieciu geriausia uzsisakineti kokias nors suknytes su šifonu, tai jos daug maž atitinka tikrovę. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, dėl wholesale-dress, tai tikrai nepatarčiau iš šios svetainės suknelių.. sesuo siuntės pora palaidinių, batus. visų rūbų kokybė tragiška... nėra ko lygint su foto iš puslapio.. ir dar.. vieną palaidinę atsiuntė visiškai ne tokią, kokią užsisakė, tai sesuo bandė prašyti, kad atsiųstų tikrąją užsakytą palaidinę, tai iš to puslapio atrašė, kad gali suteikt nuolaidą 5 dol. kitam rūbui, bet nei grąžins pinigus už palaidinę, nei atsiųs kitą smile.gif nes "atseit" atsiuntė gražią palaidinę biggrin.gif tipo.. ko dar norit? biggrin.gif komedija, ne puslapis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muesli @ 2011 07 07, 15:18)
Geriau nesysakykit, nes tikrai kitaicu mezginiai daug paparastesni ir labai nusivilsit.Is kinieciu geriausia uzsisakineti kokias nors suknytes su šifonu, tai jos daug maž atitinka tikrovę. ax.gif

butent :0 taip padariau iras, realiai kokybe (siules, siuvimas pats) tikrai geri, tik gelytes nuimsiu nuo sukneles, kazka kito darysiu, bet cia jau menkniekis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2011 07 07, 17:11)
Sveikos, dėl wholesale-dress, tai tikrai nepatarčiau iš šios svetainės suknelių.. sesuo siuntės pora palaidinių, batus. visų rūbų kokybė tragiška... nėra ko lygint su foto iš puslapio.. ir dar.. vieną palaidinę atsiuntė visiškai ne tokią, kokią užsisakė, tai sesuo bandė prašyti, kad atsiųstų tikrąją užsakytą palaidinę, tai iš to puslapio atrašė, kad gali suteikt nuolaidą 5 dol. kitam rūbui, bet nei grąžins pinigus už palaidinę, nei atsiųs kitą smile.gif nes "atseit" atsiuntė gražią palaidinę biggrin.gif tipo.. ko dar norit? biggrin.gif komedija, ne puslapis smile.gif

wholesale-dress yra tik tarpininkas, o ju sukneles yra is skirtingu fabriku/gamintoju/siuveju. Del tos priezasties ir galima rasta ta pacia suknele skirtingomis kainomis. Is sio puslapio pirkti tikrai yra rizikinga - gali labai pasisekti, bet galite ir nusvilti.
Atsakyti