Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

Sveikos 4u.gif
Truputį ne į temą, bet norėjau paklausti, ar siunčiantis iš tidebuy.com, papildomai prisideda koks muito mokestis, jei daikto, kurį noriu atsisiųsti, kaina apie 120 Lt ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 21 birželio 2011 - 12:04
QUOTE(gytukas85 @ 2011 06 21, 13:04)
Sveikos  4u.gif
Truputį ne į temą, bet norėjau paklausti, ar siunčiantis iš tidebuy.com, papildomai prisideda koks muito mokestis, jei daikto, kurį noriu atsisiųsti, kaina apie 120 Lt  ax.gif  ?

Sveika, smile.gif
Perkant iš ne EU šalių muitas(apie 21%) mokamas, jei pirkinio suma yra didesne nei 75 lt. Nebent prašytum, kad pardavėjas ant siuntos rašytų mažesnę vertę, arba, kad tai yra dovana. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos uzsisakiusios ar planuojancios uzsisakyti is
http://www.landybridal.com - tas saitas, apie kuri cia buvo labai daug geru komentaru siek tiek pasikeites nuo senojo, nebelike nemazai sukneliu - asmenys,su kuriais kontaktai buvo vyke irgi pasikeite, tad bukit manau atsargios, nes paskutini menesi kaip pasiskaiciau labai daug kam stringa sukneliu pasiuvimai doh.gif

pvz. mano modelio, kuri parodysiu Jums vasaros gale (vestuvines) - kur rasiau nerealiai viskas gerai jau visai neliko sukneliu. Buvo tokios LRI kolekcijos.
Plius laukiam dar vienos balines sukneles, kaip bus su jos gavimu irgi jau abejojam.

Atsakyti
Nu įdomu įdomu, kaip čia jum seksis su tais siuntimais. Pati planuoju vestuves dar tik kitą vasarą, bet jau dairausi suknelių. Manau taip pat teks pirkti is kiniečių, bet db kai pamačiau foto, tai truputi išsigandau, tikrai čia kaip loterija. doh.gif

Man labai patiko ši, o kažin kokio dizainerio ji? Gal kas žinot? Ji vien iš Kinijos parsisiusti kainuotu apie 700Lt, tai prasikeikčiau jei butu baisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 22 birželio 2011 - 09:49
Ajaz, ar jau gavote suknute? 4u.gif
Atsakyti
oj su maniske tai ilga istorija vienu zodziu atkeliavo jinai i UK ketvirtadieni ir uzlaike ja muitinei doh.gif vakar pasitikslinau tai jau suknele paeme kurjeris, bet siandien dhl skambino kad yra problemu su mano parcel turiu jiems paskambinti g.gif skambinu ...sako ,kad turi patikslinti mano adresa, viska sutvarkem ir po to pasake ,kad RYTOJ pagaliau turiu gauti :ohNu jeigu po to visko dar suknele bus s*** atsiprasant isprotesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 06 22, 16:43)
oj su maniske tai ilga istorija vienu zodziu atkeliavo jinai i UK ketvirtadieni ir uzlaike ja muitinei doh.gif vakar pasitikslinau tai jau suknele paeme kurjeris, bet siandien dhl skambino kad yra problemu su mano parcel turiu  jiems paskambinti g.gif skambinu ...sako ,kad turi patikslinti mano adresa, viska sutvarkem ir po to pasake ,kad RYTOJ pagaliau turiu gauti :ohNu jeigu po to visko  dar suknele bus s*** atsiprasant isprotesiu doh.gif

Laikom kumscius,kad tik viskas gerai butu 4u.gif
Atsakyti
ajaz, tikekites geriausio...po tokio vargelio ir streso nusipelnet pacios graziausios sukneles biggrin.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
ajaz, o is kurio puslapio saketes? manoji vakar pasieke seses UK namus, maciau ja per kamera, rode, ilga, dirbtinio silko, su keliais defektukais, bet jie lengvai pataisomi, svarbiausia, kad neatrodo kaip koks skuduras. Reikes paprasyti jos, kad nufotografuotu ir tada ikelsiu jums pasirodyti.
Atsakyti
Sweikos merginos.
Norejau pasiteiraut, o pas kokius siuvejus nesat taisyti/pataisyti gautas suknytes?
Labai domintu Kaune esancios geros ir svarbiausia nebrangios siuvejos/dizaineres. smile.gif
Atsakyti
ajaz, ir kaip???? bigsmile.gif

Meila.com, as nekokia patareja busiu, nes mano busimoji anyta siuveja 4u.gif antraip vargu ar buciau rizikavusi ax.gif
Atsakyti