Man irgi Landy bridal jau kaip 2 dienas neatraso i mailus

QUOTE(ajaz @ 2011 06 17, 21:11)
As taip pat turiu problemu su jais. Laisku neatraso, puslapis pasikeites naujai, ten neberandu savo modelio, sukneles jau reikia uz dvieju savaiciu, o niekas negali pasakyti nei kur ji, nei kaip

strielkute, bet labai graziai jum suknele pasiuvo! Kad tik tiktu, kai apsivilksit!
As melavau, kada mano vestuves
Sakiau, kad birzelio gale, nors is tikro liepos. Kazkaip greit mintyse primeciau, kad nenoriu nervintis liepa dar laukdama, jei jie sugalvotu, kad mano suknia nepirmenybine. Bet kaip sake, kad per 5-6sav bus, taip ir pasiuvo.
As melavau, kada mano vestuves

As jau savaja greitai turesiu pas save
atrase jie man sestadieni ir issiunte track nr bet foto taip ir neatsiunte
tikesimes ,kad gausiu savaja
tai paziurejau ,kad suknele buvo issiusta ketvirtadieni tai turiu gauti rytoj poryt

ajaz, puiku! jau juda viskas gera linkme
, lauksim foto reportazo kaip gausit

tai jo
dabar dar daugiau pergyvenu nei pries tai
taip jau noriu ja pamatyti

Sveikos 
Kaip manot, ar tie nėriniai neatrodytų pigiai? Labai nenoriu užsakinėti iš šio puslapio, bet man ši suknelė yra tiesiog ideali, noriu tokios ir ne kitokios
Patarkit ar užsakinėti, ar geriau dar palaukti, gal atsiras kas panašaus... (vestuvės kitą vasarą
)
Suknelė wholesale

Kaip manot, ar tie nėriniai neatrodytų pigiai? Labai nenoriu užsakinėti iš šio puslapio, bet man ši suknelė yra tiesiog ideali, noriu tokios ir ne kitokios

Suknelė wholesale
erborista, as is savo patirties galiu pasakyti,kad jusu vietoj dar palaukciau...vestuves dar toli, manau jeigu tikrai sita jusu tai dar spesit, ji niekur nedings, ne parduotuve cia - neispirks ju
..... man buvo irgi taip,kad vienos norejau, paskui kitos, kol galiausiai neradau tikrai savosios, ir tai ivyko 5 men pries vestuves, o pradejau dairytis pries metus , dziaugiuos,kad nepaskubejau

QUOTE(erborista @ 2011 06 19, 19:55)
Sveikos 
Patarkit ar užsakinėti, ar geriau dar palaukti, gal atsiras kas panašaus... (vestuvės kitą vasarą
)
Suknelė wholesale

Suknelė wholesale
Suknelė labai graži, bet vestuvės dar toli, gali norai pasikeisti, o ir mados keičiasi labai greitai...
tikrai dar neskubekit
nes po to galit persigalvot ir jau jinai jums nebepatiks

Ačiū už patarimus
Na, pagalvojau iš tikrųjų palaukti bent iki žiemos

QUOTE(erborista @ 2011 06 19, 19:55)
Sveikos 
)
Suknelė wholesale

Suknelė wholesale
Suknele labai grazi, bet kinieciu mezginiai tikrai niekada nebuna geri.Jie buna pigesnio varianto, todel gali suknele padaryti graziausiai, ji vis tiek neatrodys prabangiai.O sitos sukneles visas cinkelis ir yra prabangus mezginiai.