QUOTE(Raun'a @ 2011 06 02, 18:46)
merginos, kurios siuntetes is
http://www.landybridal.com. noriu paklausti ar yra dar sipingas papildomas?
Sveika, taip pas juos shippingo mokestis yra. pasiziurek prie kiekvienos suknios jis parasytas buna.
Papildyta:
QUOTE(ajaz @ 2011 06 14, 22:41)
gali visko buti, kaip paklausiau ju kaip ten mano suknele ,jie gi is karto paklause o kada jums reikia

tai as atrasiau kad turiu tureti suknele iki 25 birzelio.O dabar ant greicio pasius nekokybiskai

Jau ir viestuviu nesinori
Nepergyvenk AJAZ viskas gerai, ta vaikinuka vis paklibink, man biskuciuka irgi uztempe jie apie 5 dienas, nei planavau is karto, bet as kas savaite su juo papliurpdavau, tai man viskas gerai, o del kokybes jei tave gerai ismatavo tai manau bus gerai - man viskas idealiai jau kaip sakiau
Papildyta:
QUOTE(ajaz @ 2011 06 14, 19:01)
o mane tai Landybridal tiesiai i kapus nuvarys

vienu zodiu norejau dar nuometa kad jie man pasiutu ir paprasiau ,kad kartu su suknele issiustu ir man uz siuntima dvigubai netektu moketi, tai jie atrase kad jau suknele issiusta

, tai as ant ju supikau nes prasiau kad pries siusdami atsiustu nuotrauka! Tiek to po to parasiau, kad atsiustu track number o siandien gavau e-mail toki: mes issiusim jums nuotrauka ir track nr kai bus pasiuta suknele
Keista girdet brangioji zinok, nes pas mane viskas tvarkoj buvo, tu per skype bendravai ar laiskais?