Įkraunama...
Įkraunama...

Serga ir serga...,

Sveikos, darželio sezonas....
Anais metais nė vieno mėn. pilno nemokėjom, vis ligos.
Šiais metais niekas nesikeičia. Pirmadienį po 3 sav. nuėjom darželin, ketvirtadienį jau sloga iki kelių...

Per vasarą visai nesirgom...
Atsakyti
man atrode cia tik mums taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 20 lapkričio 2011 - 20:16
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 20, 21:15)
man atrode cia tik mums taip

Kantrybes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 20 lapkričio 2011 - 20:18
mums sako kad musiskis nedarzelinis vaikas,kaip kempiniukas sugeria visas bacilas,bet tai ka daryt,vis tikiuos isaugs bet kuo toliau tuo daugiau serga.
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2011 11 20, 20:27)
mums sako kad musiskis nedarzelinis vaikas,kaip kempiniukas sugeria visas bacilas,bet tai ka daryt,vis tikiuos isaugs bet kuo toliau tuo daugiau serga.

O jūsiškis ir pernai lankė daržiuką?
Mūsų vaikai tik kelių dienų skirtumu gimę...
Atsakyti
tada mano abu nedarzeliniai smile.gif o kai gyd nustato diagnoze "nedarzelinis vaikas" valstybe deja nemoka iki mokyklos pinigu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mes jau treti metai lankom bet kazkaip kuo toliau tuo blogiau
Atsakyti
Mes antradienį vėl pas gydytoją eisim. Siuntimą alergologui imsim. Mažu darželiui alergija doh.gif
Atsakyti
mano dickis labai nenori eit i darza tai gyd sako gali but kad jis prisisaukia liga savo nenoru. nu sako is to didelio nenorejimo ir suserga biggrin.gif nes visos ligos su nervais susije.. bet va mazoji tai verkia kai neina i darziuka, keliasi ryte bega, rengiasi, nori i darza labai labai smile.gif o serga vargsiuke ir negali normaliai lankyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 20, 21:31)
O jūsiškis ir pernai lankė daržiuką?
Mūsų vaikai tik kelių dienų skirtumu gimę...

mano vasarinukas lelius smile.gif jo mes darza lankom nuo2,5m atlankem lopseli siemet i darzeli jau, teko net5dienas palankyti.Rytoj meginsiu leisti,poto treciad ir ketvirtad dar.Ziuresiu nuo situacijos jeigu neisgirsiu kokio kosincio vaiko gal biski palankysim,labai noriu kad pries sventes bent jau kazko ismoktu,sudalyvautu kaledu sventej,ir senis bus su dovanom,norisi kad vaikas kazko ismoktu nebutu lepsiukas sventej
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2011 11 20, 21:04)
mano vasarinukas lelius smile.gif jo mes darza lankom nuo2,5m atlankem lopseli siemet i darzeli jau, teko net5dienas palankyti.Rytoj meginsiu leisti,poto treciad ir ketvirtad dar.Ziuresiu nuo situacijos jeigu neisgirsiu kokio kosincio vaiko gal biski palankysim,labai noriu kad pries sventes bent jau kazko ismoktu,sudalyvautu kaledu sventej,ir senis bus su dovanom,norisi kad vaikas kazko ismoktu nebutu lepsiukas sventej

Maniškis 2008-02-18 gimęs smile.gif
tai laikysim kumščius už jus.

Jokūbui visą savaitgalį farširavau homeopatinius, nebematau prasmės daugiau...

Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2011 11 20, 22:04)

maniskis irgi vasarinukas, vienos dienos skirtumas nuo Jusu, tik metais jaunesnis smile.gif smile.gif lopeseli palankem is viso 14 dienu per 2 men ir viskas...toliau namuose sergame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 20 lapkričio 2011 - 21:21
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 20, 21:07)
Maniškis 2008-02-18 gimęs smile.gif
tai laikysim kumščius už jus.
Jokūbui visą savaitgalį farširavau homeopatinius, nebematau prasmės daugiau...

kodel ? mes irgi nuo penktad geriam homeopatinius nu tai paprastai budavo jau antra diena 39 ir vis blogiau. o kol kas nei gereja nei blogeja , lyg biski geriau bet tem tokia 37.4-37.6 bet bandom toliau issikapstyt be antibiotiku rolleyes.gif
Atsakyti