Sveikos, darželio sezonas....
Anais metais nė vieno mėn. pilno nemokėjom, vis ligos.
Šiais metais niekas nesikeičia. Pirmadienį po 3 sav. nuėjom darželin, ketvirtadienį jau sloga iki kelių...
Per vasarą visai nesirgom...
man atrode cia tik mums taip
mums sako kad musiskis nedarzelinis vaikas,kaip kempiniukas sugeria visas bacilas,bet tai ka daryt,vis tikiuos isaugs bet kuo toliau tuo daugiau serga.
QUOTE(armi06 @ 2011 11 20, 20:27)
mums sako kad musiskis nedarzelinis vaikas,kaip kempiniukas sugeria visas bacilas,bet tai ka daryt,vis tikiuos isaugs bet kuo toliau tuo daugiau serga.
O jūsiškis ir pernai lankė daržiuką?
Mūsų vaikai tik kelių dienų skirtumu gimę...
tada mano abu nedarzeliniai o kai gyd nustato diagnoze "nedarzelinis vaikas" valstybe deja nemoka iki mokyklos pinigu mes jau treti metai lankom bet kazkaip kuo toliau tuo blogiau
mano dickis labai nenori eit i darza tai gyd sako gali but kad jis prisisaukia liga savo nenoru. nu sako is to didelio nenorejimo ir suserga nes visos ligos su nervais susije.. bet va mazoji tai verkia kai neina i darziuka, keliasi ryte bega, rengiasi, nori i darza labai labai o serga vargsiuke ir negali normaliai lankyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 20, 21:31)
mano vasarinukas lelius jo mes darza lankom nuo2,5m atlankem lopseli siemet i darzeli jau, teko net5dienas palankyti.Rytoj meginsiu leisti,poto treciad ir ketvirtad dar.Ziuresiu nuo situacijos jeigu neisgirsiu kokio kosincio vaiko gal biski palankysim,labai noriu kad pries sventes bent jau kazko ismoktu,sudalyvautu kaledu sventej,ir senis bus su dovanom,norisi kad vaikas kazko ismoktu nebutu lepsiukas sventej
QUOTE(armi06 @ 2011 11 20, 21:04)
mano vasarinukas lelius jo mes darza lankom nuo2,5m atlankem lopseli siemet i darzeli jau, teko net5dienas palankyti.Rytoj meginsiu leisti,poto treciad ir ketvirtad dar.Ziuresiu nuo situacijos jeigu neisgirsiu kokio kosincio vaiko gal biski palankysim,labai noriu kad pries sventes bent jau kazko ismoktu,sudalyvautu kaledu sventej,ir senis bus su dovanom,norisi kad vaikas kazko ismoktu nebutu lepsiukas sventej
Maniškis 2008-02-18 gimęs
tai laikysim kumščius už jus.
Jokūbui visą savaitgalį farširavau homeopatinius, nebematau prasmės daugiau...
QUOTE(armi06 @ 2011 11 20, 22:04)
maniskis irgi vasarinukas, vienos dienos skirtumas nuo Jusu, tik metais jaunesnis lopeseli palankem is viso 14 dienu per 2 men ir viskas...toliau namuose sergame.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 20, 21:07)
Maniškis 2008-02-18 gimęs
kodel ? mes irgi nuo penktad geriam homeopatinius nu tai paprastai budavo jau antra diena 39 ir vis blogiau. o kol kas nei gereja nei blogeja , lyg biski geriau bet tem tokia 37.4-37.6 bet bandom toliau issikapstyt be antibiotiku